Gece gece moralim bozuldu kafamın arkasındaki şişlik

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.131
3.062
Merhabalar, saçlarıma yağ bakimi yaparken denk geldim kafatasimin sağ alt arka kısmında sislik var biraz masajla geçirmeye çalıştım agrimaya başladı yeni fark ettim ne olabilir ??? Normalde basım falan ağrımaz oynayınca orayla ağrıma başladı

Merhabalar, saçlarıma yağ bakimi yaparken denk geldim kafatasimin sağ alt arka kısmında sislik var biraz masajla geçirmeye çalıştım agrimaya başladı yeni fark ettim ne olabilir ??? Normalde basım falan ağrımaz oynayınca orayla ağrıma başladı
biryere carpmis olabilrsiniz insaAllah kotu bisey yoktur

Bir hekime göstermeniz de fayda var.
Büyük olasılıkla beze oluşmuştur genel de olur herkeste umarım sizde de zararsız bir şekilde olur ve geçer..

Acile mi gitsem, acilde para aliyolar mi film çektirmekten? Nörolojiye mi gitmem gerekiyor bir de normal dkor olarak?

Acile gidip endiselendigini iletebilirsin.Onlar gerekeni yapacaktır.Eger zaten uygun görürlerse seni nöroloji için yonlendirler..
Fiyat konusunda hiç bilgim yok ama aciller para almıyor diye biliyorum..
Çok geçmiş olsun

Lenf bezi şişliği muhtemelen. Endişe edilecek bir şey değil yani korkmayın. Benim de ilk olduğunda panikle doktora gittim doktor eliyle dokundu bi şey olmaz dedi kızmıştım, sonra bir kaç doktor da aynısını söyleyince tatmin oldum. Hatta iyi bir şeymiş onun şişmesi. Vücutta enfeksiyon vs olursa korumaya geçince olurmuş. Benim kulağıma yakın bir sivilce bile çıksa şişiyor ya da dişim ağrısa. Yine için rahat etsin istiyorsan bir randevu al tabii ki

Yakin zamanda hastalık gecirdiniz mi? Bende kulak ağrısı yaşamıştım bir dönem griple birlikte, iyileştikten sonra kulak çevremde ağrılı bir beze çıktı lenf beziymiş. Vücutta enfeksiyon sonucu şişermiş.

Endişelenmeyin.
Benim oğlumun da kafasında öyle bir şişlik vardı.Genel cerraha gösterdik.Doktor yağ bezesi dedi ve normal olduğunu söyledi.Film bile çekmeye ihtiyaç duymadı.
Muhtemelen sizinki de öyledir.
Ama içiniz rahat etmeyecekse bir doktora görünün.

Acile mi gitsem, acilde para aliyolar mi film çektirmekten? Nörolojiye mi gitmem gerekiyor bir de normal dkor olarak?
Acile gitmeyin. Sonuçta uzman olduklatı dal değil polikliniğe gidin diyecek. Nörolojiyede gitmenize gerek yok saçlı deride oluşan bişi . Bence cildiyeye görünün

Geçmiş olsun bir iki hafta içinde küçültüp geçer büyük olasılıkla endişelenip kendinizi yormayın oğlumda eşimde kardeşimde yaşadık ben de çok telaşlanmştım ilk kez oğlumu yıkarken elime geldiğinde doktora gitmeniz gerekirse genel cerraha gidebilirsiniz sağlıkçı değilim ama ağrılı olması iyi diye biliyorum

X