• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece ev süpürmek

Merhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
malesef haklı onunda gece dinlenmesi ayaklarını uzatip çayını yudumlarkene yukarı yıkılıyor sen olsan.

Cocuklarla beraber gunduz ev supurebilirsiniz. Bizjm cocuklarimiz evi supururken kenardan usulca izlemiyor. Halının ustune oturuyor, supurgeye cikiyor. Yinede bir sekilde supuruyoruz. Birkez gece supurge actim onda da cam biberon kizimin odasinda kirildigi icin, 14 ayda birkez yaptim ve yinede mahcup hissettim. Benim cocugum var diye dunyadaki herkesin bana sonsuz anlayis ve tahammül göstermesi gerekmiyor. Uyumak, dinlenmek herkesin hakki. Kimse konforundan sizin yüzünüzden vazgeçmek zorunda değil.

Merhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Siz kendinizi bu konuda haklı olarak mı görüyorsunuz?
Ben çocuklar uyanıkken işlerimi yapıyorum
Sabah 9.30 dan aksam en geç 8den önce sesli ev aletlerini calistirmamaya özen gösteriyorum.
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok
Siz de işlerinizi mümkün mertebe gündüz yapin

Back