- 25 Temmuz 2021
- 887
- 1.170
- 63
Malesef o çoğu insan da var bazılarımız kendilerinin dışında bir dünya olduğunu unutuyor diye düşünüyorum. Sanki kendi evi sınırlarının dışında yaşayan başka kimse yok. İşte öyleleri tabir ettiğiniz çevresinde,yakınında ev olmayan müstakil evlerde yaşasa bizlerin akıl ve ruh sağlığı için daha iyi olacak diye düşünüyorum ama bu kadarı hayal tabi
gece dediğiniz saat kaç, en geç 10 da bitmiş olmalı bence
Tabii ki haklı, bunu sormanız çok garipMerhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Yalnız akşam 7 cok geç bir saat değil .bizim alt komşu akşam 7,5 ta süpürdüğümde bile mesaj atıyor ya da yukarı çıkıyor, dyson şarjlı süpürgeyle süpürüyorum, 10 bilemedin 15 dk sürüyor tüm evi süpürmem halbuki
Yalnız akşam 7 cok geç bir saat değil .
Ev hanımı da çalışan da olsa akşam 7:00 7:30 geç bir saat değil , süpürülebilir.Süpüren ev hanımıysa ve gün içerisinde süpürge açma imkanı varken; her akşam 19.30 da süpürge açılıyorsa, bu işin rutine binmesinden rahatsız oluyordur belki.
ben ev hanımı değilim zaten 6-6,5 gibi evde olabiliyorum, mecburen o saate kalıyor, dün mesela komşu rahatsız olmasın diye eve gider gitmez evi toplayıp süpürdüm, sonra mutfağa girdim,Süpüren ev hanımıysa ve gün içerisinde süpürge açma imkanı varken; her akşam 19.30 da süpürge açılıyorsa, bu işin rutine binmesinden rahatsız oluyordur belki.
Şahsen çocuk ağlamak yerine oyun amaçlı bagiriyorsa çığlık atıyorsa yada bam güm evin içinde kosuyorsa ben ona da sinirleniyorum. Sonuçta eğitim çocukluktan başlıyor engellemek lazım bence nedenlerini anlatarakZaten robot aciyormussunuz.
Salonda beraber takılırken robot çocukların odasını süpürsün, Mutfakta yemek yerken salonun kapısını kapatın, salonu süpürsün, diğer zamanlarda holü ,sizin odayı süpürsün. Yani kendiniz bile yapmıyorsunuz, robot açıyorsunuz. Onu bari gece yapmayın
Ha o gün yetişmediyse sonraki gün yaparsınız, çocuklar mikroptan ölecek değil ya bir günlük pislikten.
Bence komşu rahatsız oluyorum dediği halde ısrarla yapmanız saygısızlık. Çocuklu eve müsemma gösterilir ama şöyle olur, çocuk gürültüsü duyarsın tüm gece, sinirden yastık döversin ama aileye bir şey demezsin. Ya da çocuğun hoplamasi sıçraması seni ürkütür ama çocuk dersin, ses çıkarmasın.
Tutup da çoluk çocuk sahibi koca kadınının bencilce elektirik süpürgesi açması çocuğa müsemma göstermek değildir,kaldı ki siz çocuk değilsiniz:)
O yüzden komşu haklı
Allah herkesi sizin gibi bencil komşulardan korusunAy sagolun hergun yapilan gürültü için gecerli o.Hepiniz hic ses yapmadan mi oturuyorsunuz ayda yilda hic mi sesiniz olmuyor.insanız özel sebepler olabilir.Hergün yapılirsa tabiki ben de ayni tepkiyi veririm.
Kendince hakli olabilir.Merhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Çocuk varsa sizin çocuğunuz. Bir başkasını rahatsız etme hakkınız bulunmuyor. Bina kuralları genelde bellidir. 11 veya 12den sonra evde makine çalıştırılamaz. Gece 11 buçuktan sonra evde süpürge çalıştırılmasına karşıyım. Robotlar sessiz modda çalışmasında sorun yok. Ancak üst komşum gece veya sabahın köründe makineyi tepemde çalıştırır ise polisle kapısına dayanırımMerhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Haklisinizgece dediğiniz saat kaç, en geç 10 da bitmiş olmalı bence
Yapiyorum genelde ben eve tasinali 3 sene oldu ve ilk defa o gece yaptim ve özel bir durumdu gece sesssiz modda supurdum rahatsiz olabilecegini dusunmedim.Kendince hakli olabilir.
Ben olsam 2 ayda 1 ise hoşgörürüm.
Ama siz de çocuklar uyanikken süpürme de yapabilirsiniz.
Şahsen çocuk ağlamak yerine oyun amaçlı bagiriyorsa çığlık atıyorsa yada bam güm evin içinde kosuyorsa ben ona da sinirleniyorum. Sonuçta eğitim çocukluktan başlıyor engellemek lazım bence nedenlerini
Hergun yapilan seye bende karsiyim.3 senedir ilk defa oluyor robot supurgeyi sessiz modda calistirdim rahatsiz olabilecegini dusunemedim.Ev hanımı da çalışan da olsa akşam 7:00 7:30 geç bir saat değil , süpürülebilir.
Adamin kadının komşunun her neyse, canı sıkkın zamana denk gelmiştir. Eger ki bundan daha önce, öncesinde sizinle bir tartışma-münakaşa-bozukluk yasamadiysa.Yapiyorum genelde ben eve tasinali 3 sene oldu ve ilk defa o gece yaptim ve özel bir durumdu gece sesssiz modda supurdum rahatsiz olabilecegini dusunmedim.
Yok yıllardir tanıdıgım insanlar o yüzden birden böyle çıkışmasına şaşırdım.heralde canı sıkkındı,neyse bundan sonra daha dikkatli olurum tabiki.tesekkurker yorumunuz için.Adamin kadının komşunun her neyse, canı sıkkın zamana denk gelmiştir. Eger ki bundan daha önce, öncesinde sizinle bir tartışma-münakaşa-bozukluk yasamadiysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?