Gece ev süpürmek

Tabi ki haklı. Çocuğu olan bir siz değilsiniz ki. Aynı davranışı bütün daire gece yapsa hoş olur mu sizce? Kimse uyuyamaz. Ve tabi bu görültüye sizin çocuklarınız da uyanır. Şuan sadece siz yaptığınız için normal geliyor.

Bu bir özel sebep değil. Siz özel yapıyorsunuz kendinizce.

Hayır, anlayış vs gerekmiyor. Kimse de buna tahammül etmek zorunda değil. Kundaktaki bebek ağlar anlarım ona tolerans gerekir de, gece bilinçli süpürge yapılır mı? Komşu haklı ve Kabahatlar Kanunu’na göre de suçlusunuz.

Sizi pohpohlamadıgım için kusura bakmayın

Çocuğunu var diye dünya dizin etrafınızda dönmüyor.
Kimseden anlayış beklemeyin .
Gece ev süpürülmez .
Yazdığımın da arkasındayım , topluluk içerisinde yasamayı beceremiyorsanız müstakil ev tutun. Böylece istediğiniz saatte evinizi süpürür silersiniz.

Komşunuz haklı bizim apartmanda sabah 10 dan önce akşam 9dan sonra ses yok bildiğim kadarıyla diyer apartmanlarda böyle

O mantıkla gündüz evde değiliz diye gece çivi de cakalim duvar da delelim ayda yılda bir olur anlayış göstersinler mi diyelim. Apartmanda yaşamanın kuralları vardır. TV sesine hatta konuşma sesine kadar dikkat edilir belli saatten sonra bunun ayda yılda biri yoktur. Sizin ayda yılda yaptığınız gürültü benim güç bela uyuduğum ve iyi uyumak zorunda olduğum bir güne denk gelirse cildirmakta haksız olacağımı sanmiyorum. Şahsen ben bi kere uyanırsa tekrar zor dalan bir insanım ve ertesi günüm burnumdan geliyor iyi uyumadiysam. uyku mu önemli sizin temizliğiniz mi? Bunun ayda yılda bir olmasıyla alakası yok

Gündüz çocuklarla süpürme işini düşünün hem onlar da yoruluyor uykuya dalıyorlar sonrası size silme işi kalır

Komşunuz haklı bizim apartmanda sabah 10 dan önce akşam 9dan sonra ses yok bildiğim kadarıyla diyer apartmanlarda böyle
Aynen bizim sitede bu kurallarin yazıldığı bir kağıt dağıtıldı hatta ve ben kendi içim rahat etmediği için mümkün mertebe öğlen 12den sonraya erteliyorum Süpürge işini. Gece mesaisinden gelen varsa rahatsız etmek istemiyorum.

Olur müstakil eve taşınırız iyiki sòylediniz biz düşünemedik.

Müstakil evleri de birbirinden kilometrelerce uzak yapmıyorlar. Müstakil evde oturunca da gürültü yapmak serbest değil. O ses yine yankılanıyor, komşuya da gidiyor.

2004'te İsmail Hakkı Sunat'ın vefatını hatırlayın. Olay yazlık komşuları arasında yaşanmıştı.

Profesörün oğlu, ödüllü oyuncuyu öldürdü

Bakıyorum hemen linke .

En azından robot süpürgenin sesi alt kata gitmez diye yazdım .

İyi cocugu olan herkes herseyi yapsin o zaman istedigi gibi rahatsiz etsin milleti. Benimde 2 yasinda cocugum var gunduz yapiyorum temizligimi. Yok ben yapamam diyorsaniz mustakil eve cikin kimse sizin sesinizi dinlemek zorunda degil aksam aksam

Olay evin dışından kolay kolay duyulmayacak ama alt katı fazlasıyla rahatsız edecek bir süpürge olayı. Cinayet konusuna bağdaştırmak bana çok abes geldi

Ne demek haklı mı şaşırdınız ellamm

Olay evin dışından kolay kolay duyulmayacak ama alt katı fazlasıyla rahatsız edecek bir süpürge olayı. Cinayet konusuna bağdaştırmak bana çok abes geldi

Forumda gürültü ve komşu şikayeti içeren konularda, sıklıkla müstakil ev örneği veriliyor. Hayalinizdeki müstakil ev, Amerika'da yüzlerce dönüm üzerine kurulmuş bir evse, komşu süpürge sesinizi duymaz.Ancak Türkiye'den örnek veriyorsanız; müstakil evler birbirinden çok uzağa inşa edilmiyor.

Kusurlu davranışları törpülemeye yönelmek yerine; insanların bu davranışı gidip başka bir yerde sürdürmesini önermemek gerekiyor. O yüzden çok acı bir örnek olsa da, haberi paylaştım.

Rahmetli İsmail Hakkı S.unat, oyuncu De.niz Uğ.ur'un ilk eşiydi. Üzerinden yıllar geçince, rahmetlinin adını hatırlayanlar azalmış olabilir.

Bu örneği kullananların zaten bunu birbirinden uzak olan müstakil evleri düşünerek yazdığına eminim. Kimse git ikiz villada istediğini yap ordan ses gitmez demiyor. Zaten biraz mantığı olan insan ne zaman ne şekilde davranması gerektiğini apartmanda da yaşasa müstakil evde de yaşasa bilir. Herkes burda durumun yanlış olduğunu vurguluyor zaten kimse yanlışını söylemeden git müstakil eve taşın da demiyor.

Sorun bazı insanların çok bencil olması ve kendileri dışında kimseyi önemsememeleri.

Geçenlerde evi yemek kokmasın, kocası yemek kokusundan rahatsız olmasın diye; küçük tüpte, balkonda yemek pişiren üye vardı.

Üyeye yemeklerini, evlerde yemek pişirmek için tasarlanmış olan mutfakta pişirmesini yazdığımda; bana verdiği cevapta, evi birden villaya dönüştü. Şimdiye kadar büyüyüp şato(!) olmuştur hatta o ev.

Malesef o çoğu insan da var bazılarımız kendilerinin dışında bir dünya olduğunu unutuyor diye düşünüyorum. Sanki kendi evi sınırlarının dışında yaşayan başka kimse yok. İşte öyleleri tabir ettiğiniz çevresinde,yakınında ev olmayan müstakil evlerde yaşasa bizlerin akıl ve ruh sağlığı için daha iyi olacak diye düşünüyorum ama bu kadarı hayal tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…