Gece ev süpürmek

Teşekkür ederim kibar yorumunuz için,bazıları çok kabaca yorum yapiyor.dikkat etmeyilim evet.

gece yarisina kadar sarktiysa sabah 10 a da birakilabilir her turlu tutacak yer bulamiyorum

Yok artık, bir de soruyor musunuz?
Ben de gece robot çalıştırıyorum ama sessiz modu var ve odalarda değil, mutfak salon vb yerde.
Evde kendimiz duymadığımızdan sesini buna güvensem bile tak tuk ses yapmasın diye odalara sokmam.
Lakin şarjlı, diğer şekilde temizlik hiç uygun şeyler değil.
Özellikle geceleri yatak odası olabilecek alanlarda uyku harici bulunmamak gerekir.

Gündüz uyanan çocuklar gece neden uyanmıyor süpürge sesine? O sesten ne oluyor dediğiniz şeyi alt kat komşularınız duyuyor. Demek ki o kadar az bir ses değil yaptığınız. Çocuğu olan size saygı duyulmasını anlayışlı davranılmasını bekliyorsunuz ama siz komşunuzun gece uykusuna karşı aynı anlayışı göstermiyorsunuz. Anlayış, hoşgörü karşılıklıdır. Olay dediğiniz gibi iki üç ayda bir olsaydı bu şekilde olmazdı. Adım kadar eminim ki kadına illallah ettirdiniz.

gece yarisina kadar sarktiysa sabah 10 a da birakilabilir her turlu tutacak yer bulamiyorum

Mantıksız cidden.
Dün 3 kere büyük süpürge çalıştırdım, hatta hususi baktım tam 16 dakika sürdü. 100 metrekare ev, koltukları süpürmek de dahil.
Ben süpürürken çocuklar da yanımdaydı, onlara da laf attım oynadık derken oldu bitti işte.

Zaten sesten uyanan çocuğun olduğu evde akşam da iş yapılmıyor. Ben çamaşır katlayıp banyoları yıkıyorum anca, konu sahibinin çocuklar etkilenmiyor sesten demek ki

Hergün yapsam haklı tabiki de,ben dikkat ediyorum zaten,sadece ayda yilda bir açmak zorunda kaliyorum.

Rutininiz de çok kötü çocukları erken uykuya alıştırın.

Ve gerçekten gece ses yapmamaya özen gösterin. Hasta, çalışan başka çocuklu olup bu rutinde olmayan bir sürü kişi var apartmanınızda siz onlara uymalısınız onlar değil..

Hergün yapsam haklı tabiki de,ben dikkat ediyorum zaten,sadece ayda yilda bir açmak zorunda kaliyorum.

Gündüz açın işte çocuklar uyanıkken. Ben her gün yapıyorum bahsettiğiniz şeyi hemde çocuklar uyanıkken.
Şuan robot çalışıyor mesela, arkasından büyük süpürgeyle geçicem. Sonra çocuklar uyuyunca vileda yapıcam uyanıkken kayıyorlar çünkü.

Geceye de yemek, çamaşır katlama, banyolar, tuvaletler ve ütüyü bırakıyorum sessiz işleri. Sizde öyle yapın, kafanız rahat olur.

mecbur değilseniz açmayın gece süpürgeyi. Benim üstüm, altım açsa ben rahatsız olurum mesela çünkü çocuklarım direkt uyanır. Empati yapmak lazım

Temizlikci gelmisti ,temizleyecegine her yeri mahvetmis bende cocuklar uyanmadan onun kirlettiği yerleri çocuklar basmadan temizlemek istedim sadece.haklisiniz cocuklarin gec uyumasi kimsenin sorunu degil.sadece bu ozel bir durum oldu.gec uyuduklari icin bir kereye mahsus gec yaptim.herkesin ayda yilda özel.durumu olamazmi.

Bu arada komşu rahatsızlığı evden tahliye sebebidir haberiniz olsun belki böyle durdurulabilirsiniz gittiğiniz yerde de cesaret edemezsiniz
Ay sagolun hergun yapilan gürültü için gecerli o.Hepiniz hic ses yapmadan mi oturuyorsunuz ayda yilda hic mi sesiniz olmuyor.insanız özel sebepler olabilir.Hergün yapılirsa tabiki ben de ayni tepkiyi veririm.

Siz konuyu açarken haksız olup olmadığınızı sormuşsunuz, fikrimi yazdım ama özel durum diye üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
Konuyu açarken ne düşünmüştünüz ki?

Konuyu “ayda yılda bir gece süpürgeyi açmam gerekiyor, içimde rahat etmiyor ama siz ne düşünüyorsunuz?” diye açsaydınız muhtemelen duymak istediğiniz cümleleri duyardınız.

Siz, çocuklar gündüz uyanmasın diye, gece başkalarını rahatsız ettiğinizi söylediniz, gelen cevaplar da buna karşılık o yüzden.

Sonuç olarak; çocuklarınız gündüz uyanmasın diye açmadığınız süpürgeyi, gece açamazsınız, çok ayıp olur.
Ayda yılda bir bir şey dökülür, acil süpürülmesi gerekir o durumlarda herkes açar, bunun içinde konu açmaya gerek yok, ertesi gün komşunuza gider durumu izah eder kusura bakma dersiniz olur biter.

Komşunuz haklı. Temizlik sesi duymak çok rahatsız edici hele gece saatlerinde. Temizlik hastası bir üst kat komşuyla yaşadım yıllarca. Benim önerim süpürge yapmayın kuru mopla kılı tüyü toplayın ardından sünger mopla üzerinden geçin. Ben bunları kullanıyorum mesela, marka olarak değil benzer ürünler diye örnek verdim. Kuru mopa tek kullanımlık bez kullanmıyorum, mikrofiber bez takıyorum sonra yıkıyorum makinede. Sünger mop da kova doldur boşalt moplardan daha pratik olur. Ama mopu süpürgeliklere çat çat vurmayın, o da çok ses yapıyor alt kata.

Flink Sauber Mop Paspas Başlangıç Seti+8 Adet Kuru Toz Alma Bezi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Profit Home Kendinden Sıkmalı Sünger Mop Temizlik Seti + Yedek Sünger, Kelebek Mop Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bizim apartmanda kimse rahatsız olmaz boyle seylerden cocuklu ailede yok ama komşu haklı normal sartlarda gece açılmaz helede komşun rahatsız oluyorum diyorsa

Gece ev supurulur mu Allah aşkına. Sadece kendi tarafınızdan bakiyorsunuz olaylara. İnsanlar sabah işe gidiyolar. Gece uyuyorlar ya da rahatsızlıkları olabilir. Siz kendi işlerinizi halledemediginiz için gündüz supurmuyorsunuz millet işlerini halledip dinlemeye çekilince süpürge seslerinden rahatsız olunca problem oluyor. Tabiki de haksizsaniz. Çocuklarınız uyanıkken de ev supurebilirsiniz zaten bide robot süpürgeniz varmış. Varsın gerisi pis kalsın. Milleti uykusundan olacağına sizin eviniz pis kalması bence daha mantikli

Ay sagolun hergun yapilan gürültü için gecerli o.Hepiniz hic ses yapmadan mi oturuyorsunuz ayda yilda hic mi sesiniz olmuyor.insanız özel sebepler olabilir.Hergün yapılirsa tabiki ben de ayni tepkiyi veririm.

Çocuğun olması özel sebep değildir siz kendinizi fazla onemsemissiniz suçu kabul etmekte bir erdemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…