Teşekkür ederim kibar yorumunuz için,bazıları çok kabaca yorum yapiyor.dikkat etmeyilim evet.El girgiri ile halıları girgirlayip , bezle de boş yerleri silip zibillerini alabilirsiniz . Gece gece cidden çok ses olur.
Geçen akşam saat 11 gibiydi , alt katimda kimse yok , üst katım dolu sadece. Bardak kırıldı , çocuklar gece kalkıp basarlar diye süpürmek zorunda kaldım.. onda bile rahatsız ettim mi acaba diye tedirgin oldum.
gece yarisina kadar sarktiysa sabah 10 a da birakilabilirsizin yazdığınızdan her gün yaptığınız anlaşılıyor.
Robot süpürgeyi gündüz çalıştırabilirsiniz, ben 3 kere çalıştırıyorum çocuklar küçük olunca kırıntı oluyor. Büyük süpürgeyi açmak da 15 dakika. Akşama sarkıtacak kadar bir sorun değil ki.
gece yarisina kadar sarktiysa sabah 10 a da birakilabilirher turlu tutacak yer bulamiyorum
sizin yazdığınızdan her gün yaptığınız anlaşılıyor.
Robot süpürgeyi gündüz çalıştırabilirsiniz, ben 3 kere çalıştırıyorum çocuklar küçük olunca kırıntı oluyor. Büyük süpürgeyi açmak da 15 dakika. Akşama sarkıtacak kadar bir sorun
sizin yazdığınızdan her gün yaptığınız anlaşılıyor.
Robot süpürgeyi gündüz çalıştırabilirsiniz, ben 3 kere çalıştırıyorum çocuklar küçük olunca kırıntı oluyor. Büyük süpürgeyi açmak da 15 dakika. Akşama sarkıtacak kadar bir sorun değil ki.
Hergün yapsam haklı tabiki de,ben dikkat ediyorum zaten,sadece ayda yilda bir açmak zorunda kaliyorum.sizin yazdığınızdan her gün yaptığınız anlaşılıyor.
Hergün yapsam haklı tabiki de,ben dikkat ediyorum zaten,sadece ayda yilda bir açmak zorunda kaliyorum.
Temizlikci gelmisti ,temizleyecegine her yeri mahvetmis bende cocuklar uyanmadan onun kirlettiği yerleri çocuklar basmadan temizlemek istedim sadece.haklisiniz cocuklarin gec uyumasi kimsenin sorunu degil.sadece bu ozel bir durum oldu.gec uyuduklari icin bir kereye mahsus gec yaptim.herkesin ayda yilda özel.durumu olamazmi.sizin yazdığınızdan her gün yaptığınız anlaşılıyor.
Ay sagolun hergun yapilan gürültü için gecerli o.Hepiniz hic ses yapmadan mi oturuyorsunuz ayda yilda hic mi sesiniz olmuyor.insanız özel sebepler olabilir.Hergün yapılirsa tabiki ben de ayni tepkiyi veririm.Bu arada komşu rahatsızlığı evden tahliye sebebidir haberiniz olsun belki böyle durdurulabilirsiniz gittiğiniz yerde de cesaret edemezsiniz
Temizlikci gelmisti ,temizleyecegine her yeri mahvetmis bende cocuklar uyanmadan onun kirlettiği yerleri çocuklar basmadan temizlemek istedim sadece.haklisiniz cocuklarin gec uyumasi kimsenin sorunu degil.sadece bu ozel bir durum oldu.gec uyuduklari icin bir kereye mahsus gec yaptim.herkesin ayda yilda özel.durumu olamazmi.
Gece ev supurulur mu Allah aşkına. Sadece kendi tarafınızdan bakiyorsunuz olaylara. İnsanlar sabah işe gidiyolar. Gece uyuyorlar ya da rahatsızlıkları olabilir. Siz kendi işlerinizi halledemediginiz için gündüz supurmuyorsunuz millet işlerini halledip dinlemeye çekilince süpürge seslerinden rahatsız olunca problem oluyor. Tabiki de haksizsaniz. Çocuklarınız uyanıkken de ev supurebilirsiniz zaten bide robot süpürgeniz varmış. Varsın gerisi pis kalsın. Milleti uykusundan olacağına sizin eviniz pis kalması bence daha mantikliMerhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Ay sagolun hergun yapilan gürültü için gecerli o.Hepiniz hic ses yapmadan mi oturuyorsunuz ayda yilda hic mi sesiniz olmuyor.insanız özel sebepler olabilir.Hergün yapılirsa tabiki ben de ayni tepkiyi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?