Hakli tabiMerhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Tabiki de hakkı var şahsen benim komşum olsanız olay çıkarırım açıkça söyliyim. Bende eşimde vardiyalı çalışan insanlarız ve uyku bizim için çok önemli. Bunun çocuk sahibi olmakla bir alakası yok biraz empati herşeyi çözer. Çocuklarınızın uyku düzenine bir çözüm bulmanızı tavsiye ederim. Zaten bir çocuğun geç yatıyor olması da bence uygun değil.Merhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Çocuk senin sorumluluğun, komşunu ilgilendirmez. Ortak alanda yaşıyorsan ona göre davranacaksın. Kimseyi rahatsız edemezsin bu şekilde. Anlayışlı olmak zorunda değil gece vakti kalk evi süpür diyeMerhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Niye gereksin, ele mi doğurduk?Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi
kendi kafamda bir kural var benim sabah 10 aksam 10 araliginda ne yaptim yaptimMerhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.
Uyanmiyor çunku robot süpürgenin ne kadar sesi olabilir.Üyenin bu ilk mesajı ve mesajı 04.49da atmış. Muhtemelen o saatlerde bir sıkıntı patlak verdi ki buraya yazdı diye düşünüyorum eğer bu süpürme olayı 4 civarı olduysa komşunun polis tehdidiyle işi birakmis olması komşusunun sabır taşı olabileceğine işaret olabilirbirde ben şunu anlamadım gece süpürge calistirinca çocuklar o sese uyanmiyor mu
Her komsunun ozel sabepleri olabilir ayda yılda yapılan seslere biraz anlayıs lazim bence.Bizim de üst komşularda gece çok fazla ses oluyor arada ,arada olabilir insanlik hali,agzımi açip bisey soylemem ve hosgörurum,hergun yapılan bisey varsa tamam sorun,yorum yaparken de biraz kibar olabilirsiniz.Toplum içerisinde yasamayı bilmiyorsanız gidin kendinize müstakil bir ev tutun.
Gece ev süpürülür mü , aklınız mantıgınız alıyor mu bunu ?
Sizin çocuklarınızın uyku problemi sizin sorununuz , komşunun değil.
Komşu sonuna kadar haklı.
Her komsunun ozel sabepleri olabilir ayda yılda yapılan seslere biraz anlayıs lazim bence.Bizim de üst komşularda gece çok fazla ses oluyor arada ,arada olabilir insanlik hali,agzımi açip bisey soylemem ve hosgörurum,hergun yapılan bisey varsa tamam sorun,yorum yaparken de biraz kibar olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?