Gece ev süpürmek

Drkhndrn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
13
-33
1
39
Merhaba iki tane küçük çocugum var,gündüz uykuları uzun degil.Gecede geç uyuyorlar.Temizlik islerini gündüz yapmaya calışıyorum ama çogu zaman yapamıyorum gece onlar uyuduktan sonra yapıyorum oda iki yada üç ayda bir,robot süpürge ile süpürüp sonra siliyorum,robot süpürgenin almadıgı yerleri küçük şarzlı süpürgeyle alıyorum. Bundan alt kattaki komşum rahatsız oluyor,şikayete geliyor sizce haklı mı.,Çocugu olan insanlara biraz daha anlayışlı davranılması gerekmezmi ayrica hegün yaptıgım bişey degil polise ve ev sahibine şikayet edecekmiş böyle bir hakkı var mı.

Komşunuz haklı bildiğiniz üzere büyük festival veya düğünlerde bile izne rağmen saat sınırı vardır. Toplu yaşamın kurallarından biri gündüz yaşamak gece uykuyla geçer ve bizlerde buna uymamız gerekir. Bu durum için farklı çözümler bulmalısınız süpürmek yerine viledalamak gibi alternatifler

Hakli tabi

Herkese her konuda müsaade etsek toplu yaşama kuralları diye bir şey olmaz.

Komşunuz haklı.

Bende belli bir saatten sonra karşıyım, alttaki çamaşır makinesini çalıştırıyor gece 2 3 gibi sıkmaya geçince tüm ses bizim evde onun altındaki nasıl rahatsız değil bende merak ediyorum

Tabiki de hakkı var şahsen benim komşum olsanız olay çıkarırım açıkça söyliyim. Bende eşimde vardiyalı çalışan insanlarız ve uyku bizim için çok önemli. Bunun çocuk sahibi olmakla bir alakası yok biraz empati herşeyi çözer. Çocuklarınızın uyku düzenine bir çözüm bulmanızı tavsiye ederim. Zaten bir çocuğun geç yatıyor olması da bence uygun değil.

Çocuk sizin çocuğunuz ev sizin eviniz bir zahmet toplum içinde yaşama kurallarına uyun kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok kadın derdini anlatmış hala haklı mi diye soruyorsunuz? Bu çocuğum var anlayışlı olsun muhabbeti çok saçma çocuğa iradesi dışındaki şeyler için anlayışlı olunur yetişkin insanların tercihi için değil
Kadin kibarmis rica etmiş Allah yardımcısı olsun ne diyelim

Çocuk senin sorumluluğun, komşunu ilgilendirmez. Ortak alanda yaşıyorsan ona göre davranacaksın. Kimseyi rahatsız edemezsin bu şekilde. Anlayışlı olmak zorunda değil gece vakti kalk evi süpür diye

kendi kafamda bir kural var benim sabah 10 aksam 10 araliginda ne yaptim yaptim

hatta 8 den sonra eger cam kirilip, un dokulmediyse acmam supurgeyi.

bence komsu hakli bende istemem uykumun derininde supurge sesi

Üyenin bu ilk mesajı ve mesajı 04.49da atmış. Muhtemelen o saatlerde bir sıkıntı patlak verdi ki buraya yazdı diye düşünüyorum eğer bu süpürme olayı 4 civarı olduysa komşunun polis tehdidiyle işi birakmis olması komşusunun sabır taşı olabileceğine işaret olabilir birde ben şunu anlamadım gece süpürge calistirinca çocuklar o sese uyanmiyor mu

Uyanmiyor çunku robot süpürgenin ne kadar sesi olabilir.

El girgiri ile halıları girgirlayip , bezle de boş yerleri silip zibillerini alabilirsiniz . Gece gece cidden çok ses olur.

Geçen akşam saat 11 gibiydi , alt katimda kimse yok , üst katım dolu sadece. Bardak kırıldı , çocuklar gece kalkıp basarlar diye süpürmek zorunda kaldım.. onda bile rahatsız ettim mi acaba diye tedirgin oldum.

Bu arada komşu rahatsızlığı evden tahliye sebebidir haberiniz olsun belki böyle durdurulabilirsiniz gittiğiniz yerde de cesaret edemezsiniz

Her komsunun ozel sabepleri olabilir ayda yılda yapılan seslere biraz anlayıs lazim bence.Bizim de üst komşularda gece çok fazla ses oluyor arada ,arada olabilir insanlik hali,agzımi açip bisey soylemem ve hosgörurum,hergun yapılan bisey varsa tamam sorun,yorum yaparken de biraz kibar olabilirsiniz.

sizin yazdığınızdan her gün yaptığınız anlaşılıyor.
Robot süpürgeyi gündüz çalıştırabilirsiniz, ben 3 kere çalıştırıyorum çocuklar küçük olunca kırıntı oluyor. Büyük süpürgeyi açmak da 15 dakika. Akşama sarkıtacak kadar bir sorun değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…