Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa alıskanlıktan olsun da uzun sürmesine razıyım emzikle uyutuyorum bir de emzik bagımlısı oldu emzik düsünce uyanmaya basladı bu kezTecrübem yok ama arkadaşım o alışkanlığın kolay bırakılmadığını bu yüzden arada su verdiğini söylemişti uykuya geçsin diye.
Tam uykuya dalmadigi icin oluyordur benimkide emzikle uyur uyuyunca emizi kendiliginden atar bence beslenmeyle alakasi yoktur emzik bagimliliginin bebekler aliskanliklarindan cok zor vazgeciyorlar istikrarli olmaniz lazim ama uyandiginda cok aglamadigi surece almamaya calisin lamba yakmayin ve fazla konusmayin tekrar uyutmaya calisin bir hafta iki hafta direnir sonradan alisir diye dusunuyorum gece bir kere mi besleniyorduYaa alıskanlıktan olsun da uzun sürmesine razıyım emzikle uyutuyorum bir de emzik bagımlısı oldu emzik düsünce uyanmaya basladı bu kez
Benim kızım da öyleydi emziği dalınca atardı agzından gece beslenmwaini kestigimden beri buna bagımlılık olusturdu benim hatam aslında uyanınxa emzigi verdim aglıyor işte aglamasa diretirdim de ama dediginiz gibi yapacam vermeden uyutmaya calısayım bu arada desteksiz uyuyor kendi kendine evet bir kere tek beslerdim gece hic uyanmazdıTam uykuya dalmadigi icin oluyordur benimkide emzikle uyur uyuyunca emizi kendiliginden atar bence beslenmeyle alakasi yoktur emzik bagimliliginin bebekler aliskanliklarindan cok zor vazgeciyorlar istikrarli olmaniz lazim ama uyandiginda cok aglamadigi surece almamaya calisin lamba yakmayin ve fazla konusmayin tekrar uyutmaya calisin bir hafta iki hafta direnir sonradan alisir diye dusunuyorum gece bir kere mi besleniyordu
Benim eltimin kizi bir bucuk yasinda hatta ikiye yakin diyeyim gece uyku vakti geldigindi bir biberon balli sut veriyor o sekilde uyuyor bazenleri uyanip sut istiyomus tekrar bazen deliksiz uyuyomus yani her anlari ayni olmuyor bence beslenmeyi kesicem diye uykusundan etme korktum simdi ya surekli uyanmaya alisirsa bide zaten habire kalkmiyomus koca gecede bir kere ben riske girmezdim heralde ya ve desteksiz uyuyor diyosun buda cok guzel dedigim eltim hala ayaginda salliyor bazi bebekler kendi kendileri birakiyormus gece beslenmesi tabiki yinede sen bilirsin ama dedgim gibi bir anda kesintili uykuya alisirsa kotu olurBenim kızım da öyleydi emziği dalınca atardı agzından gece beslenmwaini kestigimden beri buna bagımlılık olusturdu benim hatam aslında uyanınxa emzigi verdim aglıyor işte aglamasa diretirdim de ama dediginiz gibi yapacam vermeden uyutmaya calısayım bu arada desteksiz uyuyor kendi kendine evet bir kere tek beslerdim gece hic uyanmazdı
Ya doktorlar da bir yasından sonra gece beslenmesini önermiyor oglumda da bir yasında kesmistim zorlamadı o beni emzigi alınca susuyo ama sanki emzige bagımlılık geliştirdi gecede 2-3 kez kalkıyor cok değil ama kesintisiz uyusa o da dinlenmis olurBenim eltimin kizi bir bucuk yasinda hatta ikiye yakin diyeyim gece uyku vakti geldigindi bir biberon balli sut veriyor o sekilde uyuyor bazenleri uyanip sut istiyomus tekrar bazen deliksiz uyuyomus yani her anlari ayni olmuyor bence beslenmeyi kesicem diye uykusundan etme korktum simdi ya surekli uyanmaya alisirsa bide zaten habire kalkmiyomus koca gecede bir kere ben riske girmezdim heralde ya ve desteksiz uyuyor diyosun buda cok guzel dedigim eltim hala ayaginda salliyor bazi bebekler kendi kendileri birakiyormus gece beslenmesi tabiki yinede sen bilirsin ama dedgim gibi bir anda kesintili uykuya alisirsa kotu olur
Ya doktorlar da bir yasından sonra gece beslenmesini önermiyor oglumda da bir yasında kesmistim zorlamadı o beni emzigi alınca susuyo ama sanki emzige bagımlılık geliştirdi gecede 2-3 kez kalkıyor cok değil ama kesintisiz uyusa o da dinlenmis olur