Bence erken 2 yaşından önceEmzirmeyi azaltarak deneyebilirim. Peki sütten kesme için çok mu erken olur?
diğer motor gelişimleri nasılBide 11 aylık ama hala emekleme yok bı yere tutunup yürüme yok normal mi
Biraz küçük evet ama neden kesmek istediğin ve senin hislerin çok daha önemli bu konuda. Ben 2,5 a yakındı kestiğimde benim için yeterliydi. Kendim isteyerek bu kararı aldım. Bu çok önemli çünkü bu süreçte kararlı ve sabırlı olmanız gerek bunun içinde sizin de hazır olmanız çok önemli. 11 aylık ve hiç emeklemiyorsa bir çocuk doktoruna götürün ordan yönlendirme ile belki nörologla görüşülebilir. Bildiğim kadarıyla yürüme için 14 aya kadar gözlemleniyor. 14 aydan sonra yürümüyorsa uzmanlar değerlendiriyor. Siz emekleme yok diyorsunuz buna teşvik edici bir şeyler yapıyor musunuz? Mesela karın üstü koyup az ilerisine çok sevdiği oyuncağı koymak gibi. Bazı çocuklarda emeklemeden yürür belli olmaz. Ben sizin yerinizde olsam mutlaka doktora danışır içimi rahatlatırdımEmzirmeyi azaltarak deneyebilirim. Peki sütten kesme için çok mu erken olur?
Kim bakıyor bebiseKarın üstü yatmayı hiç sevmiyor hemen ağlıyor blkide o yüzden emeklemedi bilemiyorum ama yürümek için hiç isteği yok. Çalışan bı anneyim yeterli ilgi gösteremiyormuyum diye endişe ediyorum
Eşimle dönüşümlü bakıyoruz denk geldigimizde bakıcı bakiyorKim bakıyor bebise
Canım benim olur mu öyle şey öyle düşünme. Sen onun için herşeysinKarın üstü yatmayı hiç sevmiyor hemen ağlıyor blkide o yüzden emeklemedi bilemiyorum ama yürümek için hiç isteği yok. Çalışan bı anneyim yeterli ilgi gösteremiyormuyum diye endişe ediyorum
9 ay olunca rutin tahlil kontrol isteniyorEşimle dönüşümlü bakıyoruz denk geldigimizde bakıcı bakiyor
Maşallah bebişinize:) benimki tembel çıktı:)Gittik kan için damla verdiler. Başkada bişey söylemediler. Dediğinizi yapıyorum ama yok Max beş dkka sonra ağlıyor hemen. Diş konusunda bizimkiler çok erken geldi şu an 11 tane dişi var kızımın
Bizim de öyle yemesi iyi ama kilo 1 yaş için az gibi sanki 10 kilo şuan:)Yok boyuna gidiyor bizimki
Evet biz bir süre kullandıkSiz yürüteç kullaniyo musunuz acaba? Babasıyla karşılık yürütmeye çalışıyoruz ama adım atmıyor direk kollarıni açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?