Dun gece 5 tane misir yedim cidden.ustune N**** (Siyahi).ustune kurabiye.sonra yattim.sanirim geceleri cok uykysuz kaliyorum.ondan mi enerji topluyorum acabacanım gündüz ye. düzen kurman lazım. su da süt yapıyor biliyorsun. günde iki buçuk litre su içersen yiyecek yer kalmaz zaten
Canim oncelikle booool su icmen sut icin yeterli guzel bir beslenme ile sutun kaliteli olabilir . Pilav pirincse sknti bulgursa harikaMerhaba hanimlar benim 2 cocugum var
Gun icinde pek yemek yiyemiyorum.lakin hava kararinca bir sey oluyor bana☺ gelsin pilavlar yemekler baklavalar tatli tuzlu kurabiyeler.yatana kadar...kiloda almaya basladim gobegim.cikti.sut olsun ye diyorlar.lakin sutumde cok.varmidir onerisi olan.ne yapiosunuzda gece birseyler yemiyorsunuz merak ediyorum?
Dun gece 5 tane misir yedim cidden.ustune N**** (Siyahi).ustune kurabiye.sonra yattim.sanirim geceleri cok uykysuz kaliyorum.ondan mi enerji topluyorum acaba
5 misir demek booool karbonhidrat demek (sekerin tavan yapti sobrasinda tekrar aniden dustu) tekrar acikma hissi ve gelsin kurabiyeler gitsin coreklerDun gece 5 tane misir yedim cidden.ustune N**** (Siyahi).ustune kurabiye.sonra yattim.sanirim geceleri cok uykysuz kaliyorum.ondan mi enerji topluyorum acaba
3 aylikkan sekerimde yuksek hep ztn.ama ilac vermiyor doktorlar.gorunurde zayifim.ama artik iki cocukla hep ewdeyim sanirim gobek oluyor.1.63 boy 53 kilo.lakin dedigim gibi eskiye gore kilo aliyorum.ve karbonhidrat tatli duskunuyum.deniyorum gunduz yemeyi ama aynen gecede dewam ediyorum.sanirim duygusal azclik benim ki yaaKac kilosun boyun kac canim
kilon guzel istersen gruplara katilabilirsin forumlardaki cuma yarismalari3 aylikkan sekerimde yuksek hep ztn.ama ilac vermiyor doktorlar.gorunurde zayifim.ama artik iki cocukla hep ewdeyim sanirim gobek oluyor.1.63 boy 53 kilo.lakin dedigim gibi eskiye gore kilo aliyorum.ve karbonhidrat tatli duskunuyum.deniyorum gunduz yemeyi ama aynen gecede dewam ediyorum.sanirim duygusal azclik benim ki yaa
Ona da baktim da nasil isliyor pek anlamadim.dedigim gibi canim.sindilik iyi kilom.boyle giderse aliyorum ama.4'aylik bebek 3.5 yas cocugum var.ewdeyz.slklldlkca höp hòp migdeye biseyler gomuyorum.normalde istahsizimdir.yalnizken biseyler oluyor banakilon guzel istersen gruplara katilabilirsin forumlardaki cuma yarismalari
Canim kendine bi sayfa ac gun boyu yediklerini yaz bak o zamn ne kadar cok yedigini gorebilirsin.bende gelirim sayfana canimOna da baktim da nasil isliyor pek anlamadim.dedigim gibi canim.sindilik iyi kilom.boyle giderse aliyorum ama.4'aylik bebek 3.5 yas cocugum var.ewdeyz.slklldlkca höp hòp migdeye biseyler gomuyorum.normalde istahsizimdir.yalnizken biseyler oluyor bana
Sewmedim bu fikri.kimse bilmesin ne yedigmiCanim kendine bi sayfa ac gun boyu yediklerini yaz bak o zamn ne kadar cok yedigini gorebilirsin.bende gelirim sayfana canim
Sen mesela acikmiyormusun yatmadan.yada aksam esinle cayi kuru kuru mu iciyorsunuz?Ay yok
Sewmedim bu fikri.kimse bilmesin ne yedigmi
Anladim canim sana yardimci olmaya calistim nasil istersen canimAy yok
Sewmedim bu fikri.kimse bilmesin ne yedigmi
Canim ben esimle ilk evlendigim sene yada bekarkende deli gibi her aksam tatlim pastam kuru yemislerim cereLerim vardi.noldu kilo aldim ve kendime dedim ki neden bu kadar sagliksiz besleniyorum.yabancilar aksam 5 ten sonra mide dinlendirme yapiyolar.gunduz ne yiyeceksem guzel guzel yiyorum olculu abartmadan ama aksam yemiyorum .yesil cayimi siyah cayimi zevkle iciyorum baslarda eksiklik hissederken simdi cok guzel gidiyom.esim benimle aylni degil ona istedigini getiriyorum ama su bi gercek ki eskisi gibi pasta boreknisine girmiyorumSen mesela acikmiyormusun yatmadan.yada aksam esinle cayi kuru kuru mu iciyorsunuz?
Biri yer biri bakar kiyamet ....demisler.iste o irade nasil oluyor.ne diyorsun nasil telkin ediyorsunda kendini cay keyfi dizi film keyfi yaparken atistirmiyorsun.Canim ben esimle ilk evlendigim sene yada bekarkende deli gibi her aksam tatlim pastam kuru yemislerim cereLerim vardi.noldu kilo aldim ve kendime dedim ki neden bu kadar sagliksiz besleniyorum.yabancilar aksam 5 ten sonra mide dinlendirme yapiyolar.gunduz ne yiyeceksem guzel guzel yiyorum olculu abartmadan ama aksam yemiyorum .yesil cayimi siyah cayimi zevkle iciyorum baslarda eksiklik hissederken simdi cok guzel gidiyom.esim benimle aylni degil ona istedigini getiriyorum ama su bi gercek ki eskisi gibi pasta boreknisine girmiyorum
SAgligimla ilgili slklntllar basladi cunkuBiri yer biri bakar kiyamet ....demisler.iste o irade nasil oluyor.ne diyorsun nasil telkin ediyorsunda kendini cay keyfi dizi film keyfi yaparken atistirmiyorsun.
SAgligimla ilgili slklntllar basladi cunku[/QUOT
Bu araSAgligimla ilgili slklntllar basladi cunku