- 27 Nisan 2024
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Evdekideli
-
Uyku teröru olabilir mi ? Bir araştır bakalım uyuyor mu bebişin davranisi bu terime.Merhaba herkese bebeğim 8 aylık daha önce böyle bir sorunumuz yoktu fakat 1 haftadır gece 3 gibi başlayan ve yarım saatte bir ağlayarak uyanan bir bebeğim var. Emzik tutmadı fakat memeyi emzik gibi yapıyor ağlayarak uyanıyor ve ağzına memeyi almasıyla uyuması 1 dk sürmüyor. Sütüm mü yetmiyor acaba diye yatmadan önce mama verip denedim yine ağlayarak uyandı altıda temiz. Daha önce yaşayan oldu mu acaba?
Bunu bir deneyeceğimArtik buyudugu icin yaziyorum. Acaba 02:30da biberonla mama verseniz 3te uykuya devam eder mi?
Ağrısı var gibi değil çünkü memeyi ağzına aldıktan 1 dk sonra tekrar uykuya geçiyorKulak ağrısı olabilir mi acaba? Herhangi bir hastalık belirtisi veya memeyi tutmada zorlanma oluyor mu?
Teşekkür ederim amin inşallah araştıracağımUyku teröru olabilir mi ? Bir araştır bakalım uyuyor mu bebişin davranisi bu terime.
Ha çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum, meme için yapıyor bile olabilir. zaten sürekli degisiyorlar ya artık havalar ısındı sicaklamis bile olabilir. Sağlıkla büyüsün.
8 aylık bebekte uyku terörü olmazUyku teröru olabilir mi ? Bir araştır bakalım uyuyor mu bebişin davranisi bu terime.
Ha çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum, meme için yapıyor bile olabilir. zaten sürekli degisiyorlar ya artık havalar ısındı sicaklamis bile olabilir. Sağlıkla büyüsün.
Teşekkür ederimBunu bir deneyeceğim
Aglayarak uyaniyorsa ya gazdir ya da dis cikariyodurMerhaba herkese bebeğim 8 aylık daha önce böyle bir sorunumuz yoktu fakat 1 haftadır gece 3 gibi başlayan ve yarım saatte bir ağlayarak uyanan bir bebeğim var. Emzik tutmadı fakat memeyi emzik gibi yapıyor ağlayarak uyanıyor ve ağzına memeyi almasıyla uyuması 1 dk sürmüyor. Sütüm mü yetmiyor acaba diye yatmadan önce mama verip denedim yine ağlayarak uyandı altıda temiz. Daha önce yaşayan oldu mu acaba?
Uyku terörü değil öncelikle.Ağrısı var gibi değil çünkü memeyi ağzına aldıktan 1 dk sonra tekrar uykuya geçiyor
Teşekkür ederimUyku terörü değil öncelikle.
Dönemsel böyle şeyler olabilir.
Hasta değilse diştir, ayrılık kaygısıdır vs.
Memeyi alınca uyuyorsa çok dert etmeyin geçer.
Sonuç nedir? 6 aylık bebeğimde aynı sorun var. Her gece çığlıklarla uyanıyor. Hem de belli aralıklarla. Hep böyle. Hiç sakince uyanmıyor.Bunu bir deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?