Gece Acıkınca Ne Yemeli

drbloond

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
78
2
86
Eskişehir
tamam gece yemek zararlı biliyoruz 6 dan sonra akşam yemeğide yemiyoruz ki zaten çok acil kilo vermem lazım ama açlıktan uyuyamıyorum ufaktan meyve filan atıştırdım ama 1 saat önce yinede açlıktan uyuyamıyorum (( çözümü olan varsa yazabilir mi yani yatmadan önve ne tüketebiliriz bunları bi sıralasak?

mesela ben bir lokma ekmek peynir atıyorum ağzıma sonra beynime doydu mesajı gidiyor bir süre sonra , böylece idare etmeye çalışıyorum :) onun dışında birkaç tane ceviz ya da fındık yiyebilirsin, yararlı kolesterol için faydalı, hem sağlıklı olur hem de biraz tok tutar

Ah ah canım sen mi ben mi?

Az önce 2 grissini kemirdim vallahi açlıktan ölücem..

Ayran çok iyi geliyor bu saatte hem serinletir hem tok tutar..

Bir de karpuz şişirir,o da iyi gelir..

En güzeli bu kada geç saatlere kalmamak..

Hayır bir aydır bir gram bile verebilseydim

ben mindivanın nar ekşili tuvalete çıkarıcı macununu yiyorum tok tutuyor hem de wc ye çıkarıyor eğer tuvalete çıkmada sorun yaşamıyorsan da bağırsaklarını daha çalıştırarak kilo verdiriyor, aktarlardan bulabilirsin, kullandığında bana dua ediceksin inşallah :)

hiç duymamıştım bi sorayım aktarlara

asıl ben hiç veremedim o kadar yeşilçay spor diyett açlıktan klavyeyi yicem

asıl ben hiç veremedim o kadar yeşilçay spor diyett açlıktan klavyeyi yicem

Sorma ben de1 gr veremedim..

Her sabah yarım saat spor yapıyorum,akşamları 45 dk yürüyorum..

Aç bilaç yaşıyorum,bugün öğle yemeği yerine bir kase yoğurt yedim..

Tartıda bir milimlik oynama yok çıldırcam artık 1 ay oldu yaaaa..

ne kadar zamanda kaç kilo verdin

ben tartıdan ağlayarak indiğimi bilirim

cnm bu dediğimi yap günde iki kaşık macun yiyeceksin, bi de düzenli yürüyüş yap, dilimli ekmek ye tam buğday, ekmeğini ekmek kızartma makinesinde kızartıp ye,acıkınca elma, salatalık, domates filan ye şişir karnını,

ben yıllarca kilolu gezdim, ben çektim yıllarca benim gibi çeken arkadaşlarıma faydam dokunsun isterim bir kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana

Son düzenleme:
aneaaaam koca bi naneli yoğurtlu ekmek yedim az önce
bi dünya da su içtim artık sabaha kadar burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…