- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
3 tane aldim saray joe nin ikisi biride menekse kokulu hikayelerNe kitabı aldın?
Diyetisyenin vardır bildigi uygula...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane aldim saray joe nin ikisi biride menekse kokulu hikayelerNe kitabı aldın?
Diyetisyenin vardır bildigi uygula...
Ben de aynı sebepten kalkamam diye uyumayacagım sanırım, dikişlerim var agzımda sabah doktora gidecegim aldırmaya
Aldırdın mı dikişleri
Napiyim güzelim takılıyorum. Buralar pek bi sessizdi, monoloğa başlayacaktım ki sen geldin :)
Alıntı görmeyince...Dedim uyudu herhalde.. : )
Monolog yapma annem, deli sanır millet...Ben de yatim diye kafayı koydum, o da yatamadım...Kalktım bi bakim dedim buraya.
İçerik kralicesi ne ola ki...
İçerik kralicesi ne ola ki...
İyi yapmışsın. Kendimi çook yalnız hissediyordum.
Kime diyolar ki
He anladım, 500 begeniden...İçerik kralicesi olmusum, nirvanaya ulastım!
Dis cok kötü evet, keske zamanında halletseymisim. Erteleyince böyle oluyor...
Nirvana nasılmış, seni 1000 yapalım o zaman
Nedenkine? Hadi benimki normal, sana nolig gı? Bir sıkıntı mı var?
Daral geldi okul açıldığından beri, bir toplum içine karışamadım. iş-ev arasında mekik dokuyorum. Bir yere gidecek vaktim yok. Vakit olsa halim yok.
Esinle oturmuyor musun hic? Yani ne bilim aksamları böyle sohbet ortamı filan olmuyor mu? Kösesine mi cekliyor hep?
Yok oturuyoz da, çocuk da özlemiş oluyo bizi, iki laf ettirmiyor. Onu yatırıyom, çayımı alıyom, bi bakıyom adam yatmış. Ben de buraya geliyo, seninle sohbet ediyom