- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
ciddimisin kadin guzelmi merak ettmOo geçen ay kocami sekreteriyle iş seyahatine bile gönderdim fazla rahatim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddimisin kadin guzelmi merak ettmOo geçen ay kocami sekreteriyle iş seyahatine bile gönderdim fazla rahatim galiba
Sekreter erkek miydi?
ciddimisin kadin guzelmi merak ettm
vay bee yorum yapamiyorum.. bYaşı eşimden büyük Çirkin de değil güzel de değil ama çok zayif, benimki azicik kivrimli hatun sever sibel can gibi. töbe töbe neler diyorum ben
vay bee yorum yapamiyorum.. b
Açmayacaksin telefonlarini, istemiyorum seni diyeceksin kararli bir şekilde
Hee evet evet rekorumuzu kiriyoruz hala küsüz
Yaşı eşimden büyük Çirkin de değil güzel de değil ama çok zayif, benimki azicik kivrimli hatun sever sibel can gibi. töbe töbe neler diyorum ben
Yok yav öyle bir durum olsa, hisseder bu kadar rahat olmazdın zaten
Ben deli gibi seviyorum hala onu, ama cok yıprattı beni, tek ugrastım, ugrasırken de üstüme cok geldi, asagıladıgı cok zaman oldu, baska sıkıntılarım da var, bu yüzden ben de artık istemiyorum, kafamda da hallettim. Silmistim de her yerden zaten ayrılmayı zorlayınca.
Bu sefer iftiraya baslıyor ama.
Aramaz zaten artık, sildi numaramı. Gitsin.
Ben zaten kararlıyım artık aramıyorum, bir sey yapmıyorum. Bir günaydın mesajı icin yalvardıgım, ilgisiz sevgisiz köpek gibi muamele gördügüm günlerimdeki gibi degilim ben de. Cünkü o günlere geri dönmek istemiyorum. Önceden daha kuvvetliydim, ama elimden giden cok seyim var, su an kaldıracak durumda degilim. Onun egosunu tatmin edemem daha fazla. O da düzgünce bir seye baslamayacak. Hikaye bu kadar, the end.
Sinirlendim ama birden elimde olmadı.
Sakindim ne güzel, arkadas geldi kafam dagıldı dedim, teze odaklandım filan. Ondan. Sizle konusunca iyi geliyor ama.
Bazı insanlar ne şuursuz dimi. Yok ya potansiyel bir tehlike görmedigimden rahatim şuursuzluktan değil. Kizcagizda iyi kizdir yani kocamada güveniyorum
Ben deli gibi seviyorum hala onu, ama cok yıprattı beni, tek ugrastım, ugrasırken de üstüme cok geldi, asagıladıgı cok zaman oldu, baska sıkıntılarım da var, bu yüzden ben de artık istemiyorum, kafamda da hallettim. Silmistim de her yerden zaten ayrılmayı zorlayınca.
Bu sefer iftiraya baslıyor ama.
Aramaz zaten artık, sildi numaramı. Gitsin.
Ben zaten kararlıyım artık aramıyorum, bir sey yapmıyorum. Bir günaydın mesajı icin yalvardıgım, ilgisiz sevgisiz köpek gibi muamele gördügüm günlerimdeki gibi degilim ben de. Cünkü o günlere geri dönmek istemiyorum. Önceden daha kuvvetliydim, ama elimden giden cok seyim var, su an kaldıracak durumda degilim. Onun egosunu tatmin edemem daha fazla. O da düzgünce bir seye baslamayacak. Hikaye bu kadar, the end.
Sinirlendim ama birden elimde olmadı.
Sakindim ne güzel, arkadas geldi kafam dagıldı dedim, teze odaklandım filan. Ondan. Sizle konusunca iyi geliyor ama.
Nasıl dayanıyorsun ya, ben olsam simdiye boynuna atladıydım.
Öpüp kaçasım geliyor arada
Sevindim
Bir öneri, seni arama şansını ortadan kaldırmak için yeni bir tel al ve eskisini bir arkadaşına ver. Sık görüştüklerini no değişiminden haberdar edersin. Önemli biri ararsa da önceki telini arkadaşın sana iletir.
Öpüp kaçasım geliyor arada
Ben yarın il mem e gitcem. eve yakın boş okul varmış görevlendirme isticem.
Uyudunuz mu?
Uyudunuz mu?
Uyumadim ama yine migrenim tuttu. Yatarim birazdan