- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
olduuu bosanamam hıc evlenmıyım daha ıyıDegisirse bosanırsın en kötü. : )
Aman! Ben doydum, afiyet olsun sana annem : )
Hos geldin kita : )
Dısarı gittim geldim, az bir seyler yiyorum buradayım. : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olduuu bosanamam hıc evlenmıyım daha ıyıDegisirse bosanırsın en kötü. : )
Aman! Ben doydum, afiyet olsun sana annem : )
Hos geldin kita : )
Dısarı gittim geldim, az bir seyler yiyorum buradayım. : )
Kızlar bir sey aticigim : ) Bir bakın beni sevklendirin az : )
olduuu bosanamam hıc evlenmıyım daha ıyı
bugun calısmıyormusun ?Şimdi ben de müsaitim, çocuk geldi ona bir şeyler hazırladım
onu gonderın ben gelcem sıze temızlıgeDaha yeni başladı, yemek ve çocuk için tamam dedi ama temizliğe pek yanaşmadı, sadece ortalık yoparlıyor, ütü filan yok. 900'e anlaştık 4 gün için, 3 gibi geliyor 8'de çıkıyor
ıyımısın napacaksın ?Dur ya da aklıma bir sey geldi : ) Öyle yapim.
tamam :)Kızlar bir sey aticigim : ) Bir bakın beni sevklendirin az : )
Ne yaptın? Annem okuldan gelince omlet yapardı cocukkene, yemek hazır olana kadar : ) Aklıma geldi.
Yok bugünüm boş, bir iki haftaya tekrar değiştirecekler programı, inş. boş günümü almazlar, daha yeni verdiler zaten.bugun calısmıyormusun ?
Benimki yine iyi arkadaş 1300+sigorta yapıyor.onu gonderın ben gelcem sıze temızlıge
1300 + sıgorta yapıyorsa her ısını yapıyordur gelen kadın degılmıYok bugünüm boş, bir iki haftaya tekrar değiştirecekler programı, inş. boş günümü almazlar, daha yeni verdiler zaten.
Benimki yine iyi arkadaş 1300+sigorta yapıyor.
1300 + sıgorta yapıyorsa her ısını yapıyordur gelen kadın degılmı
arkadasınında parası bolmus valla
Son zamanlarda resim merakım geri depresti, ufak tefek seyler yapayım dedim. Nasıl olmus? : )
Çok güzel olmuşlar, eline sağlık.
Çok güzel olmuş resim kabiliyeti olan insanlara gıptayla bakarım, çöp adamdan öteye geçemedimSon zamanlarda resim merakım geri depresti, ufak tefek seyler yapayım dedim. Nasıl olmus? : )