- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Bana da lazım öylesibana soyle zengın elımı sıcak sudan soguk suya koydurmayacak bır adam laızm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da lazım öylesibana soyle zengın elımı sıcak sudan soguk suya koydurmayacak bır adam laızm
Bana da lazım öylesi
Yardımcı almıstın sen sanki ?
O olsa bile benim adam ele kıyamayanlardan zaten. Benden bekler
Kötüymüş o vakit, calısıyorsun zaten.. : )
Lorin 109 imiş. 109 ve birkac sayfa pesine gelen.
Bugün gelip her dediğine he dese kabul eder misin? Olsa bile artık bir şeyler tükenmiş, mutlulukların bile hep buruk olacaktır. Bence senin hala umudun var ve o şekilde sinyal gönderiyorsun. Bir kitap vardı bununla ilgili, ismine bi bakim dur
Bugün gelip her dediğine he dese kabul eder misin? Olsa bile artık bir şeyler tükenmiş, mutlulukların bile hep buruk olacaktır. Bence senin hala umudun var ve o şekilde sinyal gönderiyorsun. Bir kitap vardı bununla ilgili, ismine bi bakim dur
Arkadaşa verdiydim hala onda sanırım. Bir bayan yazarın, giden sevgililer hakkındaydı.
parası olacak arkadasAman deyim ben böyle iyiyim, yapmadıgım kalmadı, gene en kötüsü ben oldum. Daha da ugrasamam kimseyle...
Parasına bakmayacaksın annem, huzur veriyor mu ona bakacaksın...Yanında mı destek mi sana ya da ilgisi, sevkati tam mı, kalbini carptırabiliyor mu bunlar..Bunlar olunca zaten saman yesen mutlu olursun. Her yükün altına girersin.
ben bulayım abısınıde sana alalımBana da lazım öylesi
parası olacak arkadas
her erkek zaman gectıkce degısıyor
barı parası olsun
ben bulayım abısınıde sana alalım
Selam kizlar. allice bisey sorcam, yardimci aldim demissin ya neler yapiyo temizlik ütü yemek hepsini yapiyormu? Birde fiyatlari nasil ne civarda?
nereye gıttınız ben daha yenı musaıt oldum
Selam kizlar. allice bisey sorcam, yardimci aldim demissin ya neler yapiyo temizlik ütü yemek hepsini yapiyormu? Birde fiyatlari nasil ne civarda?
ben bulayım abısınıde sana alalım
nereye gıttınız ben daha yenı musaıt oldum
Şimdi ben de müsaitim, çocuk geldi ona bir şeyler hazırladım