- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Allice beni unutma unutma, tuttum...
Yorulmadı isen tabi.
OK can, sen soğutmaya gitcen diye şey ettiydim. bakıyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allice beni unutma unutma, tuttum...
Yorulmadı isen tabi.
OK can, sen soğutmaya gitcen diye şey ettiydim. bakıyom.
Hahahaha ben ilk mesajdan öyle anladım çünkü anlamsız alakasız bir yorum geldiKardes troll degilsin de mi? Gözün capagını yiyim, gece gece dalga gecme bizimle : )
Hahahaha ben ilk mesajdan öyle anladım çünkü anlamsız alakasız bir yorum geldi
Dün ben de sok olduydum : )
stres yorgunluk bilgisayara çok bakmak.. bende olmuştu geçen ay.. gerçekten çok stresliydim.. 24 saat sürdü..Kizlar göz neden seğirir? Sağ göz kapağim 3 gündür. Noluyo bana 3 gündür
trol ne ki, iki aydır buradayım ilk kez duydum.sizin derdiniz yok anlaşılan işiniz yeni üyelerle uğraşmak ayrıca trolllllllll değilimmmm
uyy kızma bacım, kimse kimseyle uğraşmıyor.sizin derdiniz yok anlaşılan işiniz yeni üyelerle uğraşmak ayrıca trolllllllll değilimmmm
Evet stres o benim ve doğru son 1 haftadir ekrana çok baktimstres yorgunluk bilgisayara çok bakmak.. bende olmuştu geçen ay.. gerçekten çok stresliydim.. 24 saat sürdü..
Seda tut bi dilek.stres yorgunluk bilgisayara çok bakmak.. bende olmuştu geçen ay.. gerçekten çok stresliydim.. 24 saat sürdü..
Ayyy yine şok allice süpersin Müthişsin çok teşekkürl
arkadş yazmışHahahaha ben ilk mesajdan öyle anladım çünkü anlamsız alakasız bir yorum geldi
Seda tut bi dilek.
Kizlar göz neden seğirir? Sağ göz kapağim 3 gündür. Noluyo bana 3 gündür
İş konusunda mı tuttun? Neyse, bir topluluk içinde, başarı seni bulmuş, halinden memnun çıktın. Engel olarak, gerektiği kadar aktif olamaman, gereken enerjiyi verememen, ve duygusal anlamda o rahatlığa ulaşmamış olman. Sonuç kartı aşıklar çıktı ki bu da benim aklımı karıştırdı, neyse, sonuçları önemli olacak seçimleri işaret eder, amaçlanma, motivasyonun yükselmesi ve gereken enerji seviyesine ve manevi güce ulaşacaksın.
sizin derdiniz yok anlaşılan işiniz yeni üyelerle uğraşmak ayrıca trolllllllll değilimmmm
stres yorgunluk bilgisayara çok bakmak.. bende olmuştu geçen ay.. gerçekten çok stresliydim.. 24 saat sürdü..
trol ne ki, iki aydır buradayım ilk kez duydum.
uğraşmak değil tabi ki de, sadece ne dediğini anlayamadık sonra kendinden de bahsetmeyince acaba bizimle dalga mı geçiyor hissi uyandırdı kusurabakmasizin derdiniz yok anlaşılan işiniz yeni üyelerle uğraşmak ayrıca trolllllllll değilimmmm
kissnookums dedi: ↑
Kardes troll degilsin de mi? Gözün capagını yiyim, gece gece dalga gecme bizimle : ) yazmışşşş