- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Dil çıkarmışım yanlışlıkla kusura bakmayın kötü bir niyetle yapmadım el alışkanlığı olmuş
Yok da benim kafa corba oldu, kim neye bakig? : )
azcık off olucam o zaman, gidip geliyom, bekleyin ha
Tamam madem.. : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dil çıkarmışım yanlışlıkla kusura bakmayın kötü bir niyetle yapmadım el alışkanlığı olmuş
azcık off olucam o zaman, gidip geliyom, bekleyin ha
tarot kartlarını bulmaya gidiyor zannedersemNereye gdiyorsun ben yeni geldim
Falmi bakiyoruz oleytarot kartlarını bulmaya gidiyor zannedersem
Allice tarot bakıyormuş sanırım, ben ise kahve falından anlardım bir zamanlar. Şuanda da ne durumdayım pek bilmiyorum ama atarsanız bakarım :)Yok da benim kafa corba oldu, kim neye bakig? : )
Tamam madem.. : )
Zaten biz kadınlar olarak fal diyince hoop pür dikkatız Herkesin bir keyfi yerine geldi vallaFalmi bakiyoruz oley
Allice tarot bakıyormuş sanırım, ben ise kahve falından anlardım bir zamanlar. Şuanda da ne durumdayım pek bilmiyorum ama atarsanız bakarım :)
Gece gece aksiyon oldu isteZaten biz kadınlar olarak fal diyince hoop pür dikkatız Herkesin bir keyfi yerine geldi valla
ay ben de ranzanın tepesindeyim şuan su içmeye üşenirim burdan ama fal diyince kahve yapmaya koşcam şimdikAladım temam... : ) Ucundan kahve ben de bakıyorum, yorumlayabilirim atarsanız ben de...
Dur madem kahve yapim...
: )
Kizlar bi uye erkek cikti haberiniz varmi
Gece gece aksiyon oldu iste
Hosbulduk canim burdan söyleyince banlanirmiyim acabaKim kim kim
hoşgeldin bu arada
Aa hani nerdeKizlar bi uye erkek cikti haberiniz varmi
Gece gece aksiyon oldu iste
neye vermiyoz yirmi kağıt veririz. iki paket sigara parasıAllice tarot mu bakıyorsun? Ben kime ne yazdıgımı karıstırdım he. : )
Basından savsaklamıyor, ayrıntılı bakıyor eylül. Bir de epey hos sohbet, ama yirmi liranı alig : P
BeeennKimle başlıyoz? buldum kartlarımı, ama ne zamandır bakmıyordum biraz paslıyımdır baştan söyleyeyim
Beeenn
Tamamdirok, bir dilek tut, yada sorun düşün