- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Evet gelin geldim buraya burada insanla r biraz farkli selam vermekten korkuyolar alismakta çok zorlandim o yüzden. EE gün boyu enerjimi atamayinca gecede uyku gelmiyor böyle
Antalya merkez mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gelin geldim buraya burada insanla r biraz farkli selam vermekten korkuyolar alismakta çok zorlandim o yüzden. EE gün boyu enerjimi atamayinca gecede uyku gelmiyor böyle
Evet canimAntalya merkez mi?
Herşeyi koyverdim zaten artik hic bisey düşünmeden yasiyorum bakalim sonumuz ne olacakBu kadar sıkma canını. Su akar yolunu bulur demişler. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Herşeyi koyverdim zaten artik hic bisey düşünmeden yasiyorum bakalim sonumuz ne olacak
Bilmiyorum yaa izmirden geldim ben oradan sonra çok zorlandim benim apartmanda öyle denk gelmiş olabilir tabiMerkezde çok farklı kültürlerden gelen insanlar var. Ondan çekiniyor herkes, yaklaşmaları uzun sürüyor. Ben aslen Antalyalıyım. Yoksa insanımız sıcaktır.
Bilmiyorum yaa izmirden geldim ben oradan sonra çok zorlandim benim apartmanda öyle denk gelmiş olabilir tabi
Eşimin görevi burada asker kendisi. O nereye ben oraya her iki ailede İzmirde maalesefKolay değil ki alıştığın ortamdan koparılıp, hem de çok farklı bir düzenle başka bir şehirde tekrar başlamak. Eşin gelemiyor muydu İzmir'e? Aslında kadın tarafının ailesinin yanında olmak her zaman avantajlıdır ama göremiyorlar bir türlü.
Senden öğrenilecek çok şey var öyleyse10 yıl oldu, tek çocuk.
Eşimin görevi burada asker kendisi. O nereye ben oraya her iki ailede İzmirde maalesef
Hayırr değilim :)Braindamage sen nişanlıydın değil mi?
Senden öğrenilecek çok şey var öyleyse
Hayırr değilim :)
On yil .. Kolay degil kim bilir neler gördün gecirdinBilmem ki, ite kaka yaşıyoruz işte biz de hayatı. Ama halime şükrettiğim de çok şey var.
malesef mi desem bilemedim ama o da yok sorun değil :) daha erken bir işe başlayayım hayatımdaki düzeni kurayım sonra elbet gelir birileri.. İki senemi bir odunu beklemekle geçirdim gelecek de söyleyecek diye ama soylemedi korkak iyi ki fe söylememişUyy kusura bakma. Var mı hayatında birileri?
On yil .. Kolay degil kim bilir neler gördün gecirdin