- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Selamın hello.
Selam. Hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamın hello.
Selamın hello.
Orasını bulamadım.
aa evet o konuyu yeni gordum kusura bakmayın. Az önce bir arkadaşımız 7 senelik birlikte olduğu nişanlısını aldatmış üstelik hala onunla evlenmek istediğini soyluyordu o konu sandım kusura bakmayın tekrar..Bende aldatmayla ilgili bisey bulamadim
Hoş bulduk. Ben de bebe emziriyorum. Bdv çok tatsız bu gece gerçekten. Ama genelde ben oğlanı yatırıp uyuduktan sonra hareketleniyo feci halde. Dün millet kopmuş resmen 5 dk beklesrk cümbüşe kalıyorduk. Kısmet işte
aa evet o konuyu yeni gordum kusura bakmayın. Az önce bir arkadaşımız 7 senelik birlikte olduğu nişanlısını aldatmış üstelik hala onunla evlenmek istediğini soyluyordu o konu sandım kusura bakmayın tekrar..
Bende sonradan yakaladim o konuyu bayagi ilginçti cümleleri uzun zamandir öylesi yoktu konuda kacirdim :)Karnım hala ağrıyor gülmekten. Arkadaşı banlamayalardı iyiydi amma banladılar kızı.
Hos gördüm canlar...
Uyuyamıyorum da : ) Gözlerimi yorayım dedim...Nasılsınız?
Ayni durum bizdede var gece kuşu olduk hepimiz :)Hos gördüm canlar...
Uyuyamıyorum da : ) Gözlerimi yorayım dedim...Nasılsınız?
Ayy benimki uyudu ben şimdilik kaçar. Size iyi muhabbetler
Ayni durum bizdede var gece kuşu olduk hepimiz :)
Ya ben son 2-3 haftadir boyleyim KPSS ye girdim atancam atanmicam derdi var aileden uzakta yasiuorum bir sene oldu burda cevrem yok artik sikintidan patlamak uzereyim hepsi birleşince düşünceler aliyo basini gidiyo sonuç : Uykusuzluk Sen niye uyuyamadın?
geçmiş olsun çok kotu bir durum gerçekten düşünecek bu kadar çok şeyiniz olması zor. Allah kolaylık versin inşallah gonlunuze göre olur herşey..Ya ben son 2-3 haftadir boyleyim KPSS ye girdim atancam atanmicam derdi var aileden uzakta yasiuorum bir sene oldu burda cevrem yok artik sikintidan patlamak uzereyim hepsi birleşince düşünceler aliyo basini gidiyo sonuç : Uykusuzluk 
Ya ben son 2-3 haftadir boyleyim KPSS ye girdim atancam atanmicam derdi var aileden uzakta yasiuorum bir sene oldu burda cevrem yok artik sikintidan patlamak uzereyim hepsi birleşince düşünceler aliyo basini gidiyo sonuç : Uykusuzluk 
Tesekkur ederim inşallah herşey yoluna girer ben bu kadar karisikken benim kocis bide çocuk isteği depresti düşüncek şey çok bendegeçmiş olsun çok kotu bir durum gerçekten düşünecek bu kadar çok şeyiniz olması zor. Allah kolaylık versin inşallah gonlunuze göre olur herşey..
Evet gelin geldim buraya burada insanla r biraz farkli selam vermekten korkuyolar alismakta çok zorlandim o yüzden. EE gün boyu enerjimi atamayinca gecede uyku gelmiyor böyleEvlenip mi gittiniz aileden uzağa?
Tesekkur ederim inşallah herşey yoluna girer ben bu kadar karisikken benim kocis bide çocuk isteği depresti düşüncek şey çok bende