- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Tabii işsizlik diz boyu olunca, bulduğuna razı ol, sen olmazsan başkası olur havasındalarSana asgari ucret veriyorum iyi para diyor sigortanida yapcam daha ne istiyosun diyo
Selamm :)slm herkese iyi gecelerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii işsizlik diz boyu olunca, bulduğuna razı ol, sen olmazsan başkası olur havasındalarSana asgari ucret veriyorum iyi para diyor sigortanida yapcam daha ne istiyosun diyo
Selamm :)slm herkese iyi gecelerr
Pislik adam yaTabii işsizlik diz boyu olunca, bulduğuna razı ol, sen olmazsan başkası olur havasındalar
Selamm :)
Senin şu görevlendirme mevzusu ne oldu?Selam : )
Ne yaparsın ne edersin yazmamıssın? Yedigin içtigi senin olsun, gezdigin gördügün anlat hele.
Çok var piyasada maalesefPislik adam ya
Sinirimi bozduÇok var piyasada maalesef
Bozma sinirini, elbet bulucan gönlüne göre, olmadı mali müşavirlik filan yapma şansın yok mu?Sinirimi bozdu
Hyr bgn biyerle gorustum adam 2 kati temizliycksin telefonlara bakcaksn asgari ucret dedi
Senin şu görevlendirme mevzusu ne oldu?
Bn üniversite yi bitirmedim kiBozma sinirini, elbet bulucan gönlüne göre, olmadı mali müşavirlik filan yapma şansın yok mu?
Ya adama diyorumki bn muhasebe isini biliyorum yillardir yapiyorum hani asgari ucret neki tmm sen calis diyo sonra arttiririzSalak herif...
İşine gelirse böyle gelmezse başka esek bulunur nasılsa...
O nedir? Ben bilmiyorum, kisileri karıstırdın zaar. : )
Adi...Sanki sana verdigi üç kurusla zengin olacak.Ya adama diyorumki bn muhasebe isini biliyorum yillardir yapiyorum hani asgari ucret neki tmm sen calis diyo sonra arttiririz
Yok yav bilmem ne b diye bir görevlendirme sormuştun ya, hani gitmemiştin mülakatına ..Salak herif...
İşine gelirse böyle gelmezse başka esek bulunur nasılsa...
O nedir? Ben bilmiyorum, kisileri karıstırdın zaar. : )
Açıköğretimi de yetiyo diye biliyorum. Bir yandan açık oku olmazsaBn üniversite yi bitirmedim ki
Okuyorum hala mezun degilim bankacilikAdi...Sanki sana verdigi üç kurusla zengin olacak.
Üniversiteyi takma kafana bu arada özelde hep aynı zaten...Bitiren de öyle...Sen iki yıllık ne mezunu idin?
gerçi bu sefer de 3 üni olur, anestezi de olursaOkuyorum hala mezun degilim bankacilik
Suan aof okuyorum bu aksam babam da sinir etti bniYok yav bilmem ne b diye bir görevlendirme sormuştun ya, hani gitmemiştin mülakatına ..
Açıköğretimi de yetiyo diye biliyorum. Bir yandan açık oku olmazsa
Neden ki?Suan aof okuyorum bu aksam babam da sinir etti bni
Bunalimlardayim vallagerçi bu sefer de 3 üni olur, anestezi de olursa
Bisey sordu cok sacma bisey sozde uni okuyosun bilmiyosun dediNeden ki?
Bisey sordu cok sacma bisey sozde uni okuyosun bilmiyosun dedi
Daha sonucuda belli degil ama okuyosun sozde diyor sanki o veriyor parasini okulyn saf ya