- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok görmedim ne işe yarar ki?Bn 48 im orda makinelerde 150 altina alinan bi makine var gordunmu onu aldim 2 gundur oynamiyorum
Yagmur yagdiriyo butun agaclar sulaniyor derdime bak yaYok görmedim ne işe yarar ki?
Selam kızlarrr
SelamSlmmmmm
Almadım onu zaten 3 ağacım var topu topuYagmur yagdiriyo butun agaclar sulaniyor derdime bak ya
Selam canımmmSlmmmmm
Almak icin cok elmas lazim apla bn artik oyunu acmiyirum bile sıkıldım galibaAlmadım onu zaten 3 ağacım var topu topu
He ya seviye 48 olunca sıkılmışsındır artık, ben daha başındayım işin, ondan eğlenceli geliyo daha 15. seviyeAlmak icin cok elmas lazim apla bn artik oyunu acmiyirum bile sıkıldım galiba
Anıtkabir'e gittin mi?Slmmmmm
Senin işten haber var mı?Almak icin cok elmas lazim apla bn artik oyunu acmiyirum bile sıkıldım galiba
Ne yaparsınız?
Selam can.
Kasımda görevlendirmem başlıyorrr. Ooo, yeni okul da biraz uzak ama 4-5 gibi evde olucam en azındanSelam : )
Ne yaparsın ne edersin yazmamıssın? Yedigin içtigi senin olsun, gezdigin gördügün anlat hele.
Hyr bgn biyerle gorustum adam 2 kati temizliycksin telefonlara bakcaksn asgari ucret dediSenin işten haber var mı?
Abi o zaman niye muhasebeci istedin, temizlikçi alaydın deseydinHyr bgn biyerle gorustum adam 2 kati temizliycksin telefonlara bakcaksn asgari ucret dedi
Sana asgari ucret veriyorum iyi para diyor sigortanida yapcam daha ne istiyosun diyoAbi o zaman niye muhasebeci istedin, temizlikçi alaydın deseydin