- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Zeynep, birkac sene cocuk düsünme. Bak bu kadar zamandır buradayım. Konulardan gördügüm bu benim.
İkisinin de sorumlulugu sevgi ile birbirinin eksigini kapatmaktır. Birinin yetisemedigi yere digerinin yetismesidir evlilik.
Ömür boyu birilerinin üzerine mi kalacaksınız yani? Esim olmazsa babam bakar filan?
Bizler de böyle bakalım o vakit. Biz bosuna kendimizi yıpratıyoruz desene iş aş haydar baş diye : )
Bosanma tabi ki psikolojik olarak kötü etki yaratır, ama olgun işi gücü olan bir kadın her yükün altından kalkar. Digeri için bu cok uzun zaman alır.
evlılıkte bayan ve erkegın sorumlulukları nelerdır ?
İkisinin de sorumlulugu sevgi ile birbirinin eksigini kapatmaktır. Birinin yetisemedigi yere digerinin yetismesidir evlilik.
[/QUOTE]anne babamn arkamda olmasi yeterli.. Ayrica bosandiktan sonra sap gibi kalmayanlarinda piskolojisi ortada. Bosanma her durumda kotu.iliskiye baslarken ben bosanma durumumu degerlendirmiyorum cnku aklimdan bile gecirmiyorum.ha oyle bi durum olursada rabbim muhakkak yardim eder.
Ömür boyu birilerinin üzerine mi kalacaksınız yani? Esim olmazsa babam bakar filan?
Bizler de böyle bakalım o vakit. Biz bosuna kendimizi yıpratıyoruz desene iş aş haydar baş diye : )
Bosanma tabi ki psikolojik olarak kötü etki yaratır, ama olgun işi gücü olan bir kadın her yükün altından kalkar. Digeri için bu cok uzun zaman alır.