Gece 2 saatte bir uyanma ve emmek isteme!

Ben tamamen içgüdüsel başlayıp araştırınca böyle bir şey olduğunu keşfettim aslında o zamanlar Facebook'ta grup vardı çok güzel şekilde bilgi alisverisi de oldu. İsim aynı grubun

Ay çok teşekkür ederim iyiki sormuşum
Araştıracağım. Gözümde büyümüyor ama en doğru onu yormayacak şekilde ve açıkcası erken bıraksın istiyorum

Ay çok teşekkür ederim iyiki sormuşum
Araştıracağım. Gözümde büyümüyor ama en doğru onu yormayacak şekilde ve açıkcası erken bıraksın istiyorum
İnsan fıtratı altını kirletmek üzerine değil bunun psikolojik tarafı da cocuga iyi geliyor. Ki bezdeki çizgi bile yarı olmadan çıkaran biriydim o şekilde kuru da olsa rahat etmez diye.

İstediyi sürece verin. Benimkilerde öyleydi beşikte değil yanımda uyurlardı sabaha kadar en 10 kez kalkıyor emiyor beline kadar kirletiyorlardı. Uyku yoktu emzir bez değiş,emzir bez değiş bunalmıştım
Peki ne zaman düzeldi bu durum

24 aya kadar umudum yokta sonrasında müdahale edicem tabi sorarsanız müdahale ettiğiniz neyde yüzünüz güldü diye hiçbirşeyde. Küçük bıldırcınım istediğini yapmayı seviyor
valla benimki de aynı. gönlü olsun yara bırakmayalım doğru yetiştirelim diye palyaçoya döndüm yine de pişman değilim sonuçta birkaç ay sonra o da meme ve süt istemeyecek…

Çok normal bunlar bebek neticede ,ilk 3 ay zaten 4. Presentil denilen dönem. 4. Ay uyku atağı yani ben deliksiz 15. Ayda falan uyuduk galiba

İstediyi sürece verin. Benimkilerde öyleydi beşikte değil yanımda uyurlardı sabaha kadar en 10 kez kalkıyor emiyor beline kadar kirletiyorlardı. Uyku yoktu emzir bez değiş,emzir bez değiş bunalmıştım
Peki ne zaman düzeldi bu durum
Çok normal bunlar bebek neticede ,ilk 3 ay zaten 4. Presentil denilen dönem. 4. Ay uyku atağı yani ben deliksiz 15. Ayda falan uyuduk galiba
Yol uzun diyorsunuz. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…