• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece 2 saatte bir uyanma ve emmek isteme!

Ben tamamen içgüdüsel başlayıp araştırınca böyle bir şey olduğunu keşfettim aslında 😉 o zamanlar Facebook'ta grup vardı çok güzel şekilde bilgi alisverisi de oldu. İsim aynı grubun

Ay çok teşekkür ederim iyiki sormuşum 🍀
Araştıracağım. Gözümde büyümüyor ama en doğru onu yormayacak şekilde ve açıkcası erken bıraksın istiyorum 😬

Ay çok teşekkür ederim iyiki sormuşum 🍀
Araştıracağım. Gözümde büyümüyor ama en doğru onu yormayacak şekilde ve açıkcası erken bıraksın istiyorum 😬
İnsan fıtratı altını kirletmek üzerine değil bunun psikolojik tarafı da cocuga iyi geliyor. Ki bezdeki çizgi bile yarı olmadan çıkaran biriydim o şekilde kuru da olsa rahat etmez diye.

İstediyi sürece verin. Benimkilerde öyleydi beşikte değil yanımda uyurlardı sabaha kadar en 10 kez kalkıyor emiyor beline kadar kirletiyorlardı. Uyku yoktu emzir bez değiş,emzir bez değiş bunalmıştım
Peki ne zaman düzeldi bu durum 🥹

24 aya kadar umudum yokta sonrasında müdahale edicem tabi sorarsanız müdahale ettiğiniz neyde yüzünüz güldü diye hiçbirşeyde. Küçük bıldırcınım istediğini yapmayı seviyor 😬
valla benimki de aynı. gönlü olsun yara bırakmayalım doğru yetiştirelim diye palyaçoya döndüm🤣🤣🤣 yine de pişman değilim sonuçta birkaç ay sonra o da meme ve süt istemeyecek…

Arkadaşlar herkese merhaba. Kızım 3 aylık olmak üzere. İlk 1 ay gece uykuları çok güzeldi. Ama 2. Aydan sonra yavaş yavaş bozulmaya başladı. Şu anda da neredeyse 2 saatte bir uyanıyor ve 40 dakika boyunca emip tekrar uyuyor ama bunu hesap edince aslında saat başı uyanıyor gibi oluyor. Gece meme vermeyeyim dediğimde ellerini ağzından çıkarmıyor aç olduğunu düşünüp veriyorum ve baya baya emiyor 40 dakika kadar. Ne olur yalnız olmadığımı söyleyin. Aynı durumu yaşayanlar var mı?
Çok normal bunlar bebek neticede ,ilk 3 ay zaten 4. Presentil denilen dönem. 4. Ay uyku atağı yani ben deliksiz 15. Ayda falan uyuduk galiba 😂😂😂

İstediyi sürece verin. Benimkilerde öyleydi beşikte değil yanımda uyurlardı sabaha kadar en 10 kez kalkıyor emiyor beline kadar kirletiyorlardı. Uyku yoktu emzir bez değiş,emzir bez değiş bunalmıştım
Peki ne zaman düzeldi bu durum 🥹
Çok normal bunlar bebek neticede ,ilk 3 ay zaten 4. Presentil denilen dönem. 4. Ay uyku atağı yani ben deliksiz 15. Ayda falan uyuduk galiba 😂😂😂
Yol uzun diyorsunuz. Allah yardımcımız olsun 🥹❤️

Back