Arkadaslar mahfolmus durumdayim caresi varsa yardim edin lütfen. Bebegim 3 ay 1 haftalik. Uzun sure gaz sorunu yasadik. 2.5 aylikken biter gibi oldu ve 1 hafta boyunca gece uykusu mukemmeldi. 5-6 saat araliksiz uyudugu oldu. Sonra birden yine gazlandi mi ne oldu bilmiyorum kaka yapamamaya ve gece uyumamaya basladi. 2 gundur kucagimda oturur pozisyonda kakasini yapabiliyor ancak gece uyku sorunumuz devam etmekte. Uyuduktan yarim saat sonra veya 1 saat sonra aglamaya basliyor. Bazen salliyorum besigini geri daliyor, bazen sallamam da fayda etmiyor alip emzirdigimde gogsumde geri uyuyor oyle birakiyorum. Butun gece 1 saat arayla uyanmak ve bazen uyuyamamak beni mahfediyor. Yorgunluktan sutum kesilecek diye cok korkuyorum. Yardim edin lutfen bebegimin gece daha uzun uyumasi icin ne yapabilirim. Gunduz uykusu da 40dk'yi gecmez ve 3 kere fln uyur. Ve bu sira uykuya dalarken acaip agzini şapirdatiyor. Gunduzleri kendindeyken emmek istemiyor uykuya dalarken emiyor sadece. Bunlarin hepsi gazdan mi? Ne zaman gececek ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.