- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Benimde hamile kalmadan once aynı senin gibi oldu canm son aylar 38 günde olmuşum sonra bi baktım hamileyim korkma pko yoktur İnsaAllah düzensizlik olur her kadındaVardi ama soyle diyebilirim 3 ayda
36
34
33 olmusum gecen ay yani kendi kendine bir duzene oturtmaya calisiyormus gibi vicudum
Simdi ise 39.gundeyim
buyuk ihtimalle hamilesinz ama gec dollenmedr sanirim kan testi vermednz mi.bi saglik ocagndan gidip tery isteyeblrsnz p.tesi keisn cikar varsa.
Benimde hamile kalmadan once aynı senin gibi oldu canm son aylar 38 günde olmuşum sonra bi baktım hamileyim korkma pko yoktur İnsaAllah düzensizlik olur her kadında
acile gitsen agrim sizim var deyip hemen yapiyolar.simdo basima geldgi icin gec dollenme olablr diyorm.benimde cikmadi adet bi baya gecince cikti.insallah vardr.kirmizilar gelmedn umit kesilmez :))Insallah canim gec dollenme olmustur diye umut ediyorum gittim bana idrarda bakariz pozitifse kan aliriz dedi cuma gunuydu doktor kan alma gunlerimiz var size bilgi veririz dedi carsamba imis. Sabah 10a kadar verdin verdin veremedin kaldin.
Sasirtici geldi bana bizim saglik ocagi garip calisio.
Cok sukur bugunde kuruyum :)
acile gitsen agrim sizim var deyip hemen yapiyolar.simdo basima geldgi icin gec dollenme olablr diyorm.benimde cikmadi adet bi baya gecince cikti.insallah vardr.kirmizilar gelmedn umit kesilmez :))
ayy o nasil olmus canim adet gunu yada adete bir gun kala kaldin sanirim kac haftalkti ogrendgndeCanim belki biliyorsundur benim de geç döllenme oldu. Adetimin üstünden 13 gün geçmesine rağmen kanda hep negatif çıktı. 3 defa tekrarladik hep kanda negatif çıktı. 15.ci gün sağlık ocağı na gittim kan verdim sonuç 80 çıktı düşün. Bence senin de öyle olmustur:)) hadi güzel haberlerini bekliyorum
Canim belki biliyorsundur benim de geç döllenme oldu. Adetimin üstünden 13 gün geçmesine rağmen kanda hep negatif çıktı. 3 defa tekrarladik hep kanda negatif çıktı. 15.ci gün sağlık ocağı na gittim kan verdim sonuç 80 çıktı düşün. Bence senin de öyle olmustur:)) hadi güzel haberlerini bekliyorum
Doktor zaten söyledi adet günü ya da adete birkaç gün kala hamile kalmissin dedi bana. Öğrendiğim de ilk 3 haftalik ti sanırımayy o nasil olmus canim adet gunu yada adete bir gun kala kaldin sanirim kac haftalkti ogrendgnde
hmm dogru pahaliyms.sen bekle biseyde kullanma enimde sonunda cikar idrarda p.tesi falan idrar testi yaparsin madem.ben ogrenene kadr 7 8 tane yaptim bi silik bi negatif kanda negatif en sonda idrarda cikti tabi kimyasal oldu nasip degilmsIns canim dun doktorda idim dedim boyle biyle ben gebelik dusunuyoeum geciktim ve ilk kez 39 u gordum diye oda 10 gun bekleyelim ultrasonda gebe gormuyorum dedi ztn hemen kese belli olmaz ki.
8.7mm kalinlik dedi oda zorla agzindan aldim uyuz biriydi.
Isteksiz 80 tl istek yaoinca 50 tl kan testi
Keşke bi kan verseydin açıldı felan. Inşallah kızına kardes geliyordu r :))Ay insallah canim evet seninde gec dollenme olmus idi hatirladim seni kuzum ins guzel haberler alirda yazarim size gogusler cok sisti damarlandi ve dokunmiyorum ne sudyen ne tisort giyebiliyorum yururken baya agrio ins vardir
ayy ne guzel masallah allah kucağına almayi nasip etsin insallahDoktor zaten söyledi adet günü ya da adete birkaç gün kala hamile kalmissin dedi bana. Öğrendiğim de ilk 3 haftalik ti sanırım
hmm dogru pahaliyms.sen bekle biseyde kullanma enimde sonunda cikar idrarda p.tesi falan idrar testi yaparsin madem.ben ogrenene kadr 7 8 tane yaptim bi silik bi negatif kanda negatif en sonda idrarda cikti tabi kimyasal oldu nasip degilms
Can im bak şimdi hatırladım kağıda da baktım. Benimde sonuç kanda 0.58 çıktığında ikinci gidişine doktor endometrium 8.7 demiştiIns canim dun doktorda idim dedim boyle biyle ben gebelik dusunuyoeum geciktim ve ilk kez 39 u gordum diye oda 10 gun bekleyelim ultrasonda gebe gormuyorum dedi ztn hemen kese belli olmaz ki.
8.7mm kalinlik dedi oda zorla agzindan aldim uyuz biriydi.
Isteksiz 80 tl istek yaoinca 50 tl kan testi
Amin cnm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)ayy ne guzel masallah allah kucağına almayi nasip etsin insallah
Keşke bi kan verseydin açıldı felan. Inşallah kızına kardes geliyordu r :))
insallah canim amiiin tum bekleyenlerleEvet cnm sabirla bekliycem artik kismet olsun rabbim saglikli gebelik nasip etsin demekki saglikli diildi.
En kisa zamanda sendede guzel haberler alalim cnm :)
Can im bak şimdi hatırladım kağıda da baktım. Benimde sonuç kanda 0.58 çıktığında ikinci gidişine doktor endometrium 8.7 demişti
Inşallah cnm. E devlette acile girseydin ben hep orda yaptırdım beta hcg lerini valla.Kan istekte bulunmadi doktorum bulunsaydi 50 yi gozden cikarmistim sonra muayne sonunda gittim sordum ozel kan vermek istiyorum diye 80 tl dedi dedim kalsin :)
Aayyyy ins :)
Inşallah cnm. E devlette acile girseydin ben hep orda yaptırdım beta hcg lerini valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?