Gec yumurtlama suphesi

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kizlar en son 19 ocakta oldum bir doktor pko var bir doktor yok diyor.
Kafam cok karisik.
Sanirim ilk kez bu kadar gecikiyorum gebelik testim idrar negatif.
Dun aksam doktora gittim karindan bakti sanki bakamadi bike bastira bastira bil hal oldu.
Sonra kalkti yanimda hicbisi demedi temizlendim gebe oldugunuzu dusunmuyorum dedi ama 10 gun daha bekleyelim dedi dedimki ilacla olmak istiyorum cunku goguslerim cok agriyor yururken felan ilk kez bu ay gogus agrisi cekiyorum damarlarim bile cikmis mavi mor.
Ilac sana tavsiye etmiyorum kendi dogal olursan gelirsin 3.gunu kanda hormonlarina bakariz olmazsan 10.gunu gel bir daha bakalim dedi.
Ben devletteki doktorun pko oldugumu soyledikten sonra pkoyu seker ilaci ile tedavi etmeyi dusundugunu soyledi. Ben demesem kendi teshis koyamiycak gibi.
Boyle bisi basina gelen varmi ne adet nede gebelik belirtisi cekiyorum sadece goguslerim cok agriyor ondan muzdaribim sudyen takamiyorum ve bir hayli dolgunlastirlar. Doktorum dengesizin biri cikti ne kanda gebelik istedi nede bir umut isigi verdi ne adete ne gebelige... ozele gidiyoruz sagligimizi emanet ediyoruz anlamadim birsey 4 doktora girunmustum 2 subat gibi 3 u temizsin dedi 1 doktor devlet pko dedi buda ben pko demesem bisi demiycekti sanki

Vardi ama soyle diyebilirim 3 ayda
36
34
33 olmusum gecen ay yani kendi kendine bir duzene oturtmaya calisiyormus gibi vicudum
Simdi ise 39.gundeyim
Pco genelde cok uzun araliklarla adet gorme yada hic adet gormeme durumudur. Siz her ay bir sekilde goruyormussunuz. Gebelik testinin negatif cikmasi ilginc. Testi tekrarlayin bence.

Ben test yaptim negatifti, ertesi gun canim acayip ciger cekti sonraki gece de uykumdan uyandim yesil elma yedim eksi eksi. Hatta anneme yahu testte negatifi gormesem hamileyim diyecem demistim. 3 gun sonra filan testi sirf keyiften tekrarladim ki hamileyim. Cikmamis bir sekilde erken midir nedir... sizde bir takip edin bence

Cnm prolaktin seviyen nasil ? Hic baktirdinmi son zamanlarda. Gogus uclarinda yanma falan oluyorsa prolaktin yuksek olabilir. Cnku bende ilk defa adetim geciktiginde o ay gogusten cok cekmiştimm. Birak sutyeni uzerime birsey giyemiyordum

3 4 gun sonra bende idrarda tekrardan bakicam umidim kalmadi ama nasip :)
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin saglikli sekilde hamileliginizi gecirirsiniz ins goguslerim de belirti olmasa artik regl olmuyorum deyip birakicam beynimde

Cnm prolaktin seviyen nasil ? Hic baktirdinmi son zamanlarda. Gogus uclarinda yanma falan oluyorsa prolaktin yuksek olabilir. Cnku bende ilk defa adetim geciktiginde o ay gogusten cok cekmiştimm. Birak sutyeni uzerime birsey giyemiyordum

Ucunda yanma olmuyor hic baktirmadim baktirmak icin regl 3.gununu beklioduk ama regl olmayinca kalakaldim boyle

3 aylik periyodu
36
34
33te olmustum birdaha nasip olmadi
Bugun 39.gun oldu bekliyorum tabiki korunmuyorum belkide gec yumurtladim

Olabilir canim cunku baya bir gec oluyorsun. Ben 21 gunde 1 adet oluyordum testte gecikmeden 19 gun sonra cikti. O yuzden imkansiz diye birswy yoktur

Testi tekrarla bir kac gun sonra sen bence:)

Ogle yapicam canim kan degerime bakmadi doktor sanki basindan savar gibi davrandi suratsiz bisidi ztn.
Suphe ettigimi goguslerimi anlattim cocuk istiyoruz dedim ama sanki dinlemedi pc ekranina bakmaktan duymadi belkide

Olabilir canim cunku baya bir gec oluyorsun. Ben 21 gunde 1 adet oluyordum testte gecikmeden 19 gun sonra cikti. O yuzden imkansiz diye birswy yoktur

Yavas yavas kendi duzene giriyordu cunku ilacsiz 3 ay once 2 ay once 34... 39 gun once de 33 de olmus rahatlamistim.
Nasip hersey rabbim ol derse olur imkansiz diye bisi yok hayatta

ben hamileligimi tam 60.gunde öğrendim adet geçti test yaptım yok test yaptım yok son bir kez daha yapım dedim tam adetin ilk gününden o güne 60 gün olmuştu ve çıktı bekle sabırla benim gibi olan çok var arkadaşım doğurdu bile iyi şanslar.

Cok sasirdim masallah allah kucaginjza almayi nasip etsin.
Bekliyim bende sabirla. Kizimda erken dollenme olmustu regl 5 gun kala ogrenmistim belkide gec yumurtladim.
Hayirlisi neyse rabbim onu nasip eder bizede gonlum tabiki gebelikten yana

Cok sasirdim masallah allah kucaginjza almayi nasip etsin.
Bekliyim bende sabirla. Kizimda erken dollenme olmustu regl 5 gun kala ogrenmistim belkide gec yumurtladim.
Hayirlisi neyse rabbim onu nasip eder bizede gonlum tabiki gebelikten yana
Allah razı olsun cnm hayırlısı olsun sizin için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…