How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

GEÇ YUMURTLAMA REGL ÖTELER Mİ

obsidyeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
8
1
1
34
Kızlar regle 10 gün kala yumurtlama gördüm değerlendirdim. 16sında regl olmam gerekiyor yumurtlamadan dolayı gecikir mi? Gecikirse boşuna umutlanmamayım 🥺

Kızlar regle 10 gün kala yumurtlama gördüm değerlendirdim. 16sında regl olmam gerekiyor yumurtlamadan dolayı gecikir mi? Gecikirse boşuna umutlanmamayım 🥺
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz dolayısıyla evet gec yumurtlama adeti ileri tarihe atar☺️

Merhaba. Benimde aralık 16 regli günüm olması lazımdı fakat 12 aralıkta yumurtlama gördüm . Hiç böyle sonlara doğru olmamıştım . Nasıl oldu bilmiyorum / hemen bir yumurtlama takibi yapan doktora gittim . Yarın tekrar gel dedi tekrar gittim bir gün sonra çatlamış dedi . İki günüde değerlendirdik.
Şimdi bende sizin gibi geç yumurtlama oldum . Acaba reglimiz uzayacak mı ?

Bende sizin gibi reglden 10 gün önce birliktelik yaşadim ve o zaman hamile kalmışım geç yumurtlamişim regl günü idrar testi ile öğrendim ve geç yumurtlama geç adet demek gecikme olursa test yapın hayırlısı olsun inşallah 🥰

Bende sizin gibi reglden 10 gün önce birliktelik yaşadim ve o zaman hamile kalmışım geç yumurtlamişim regl günü idrar testi ile öğrendim ve geç yumurtlama geç adet demek gecikme olursa test yapın hayırlısı olsun inşallah 🥰
Bugün 3. Günüm gecikmede ama korkuyorum negatif çıkar diye. Sizin gecikme olmadan çıkmış hamilelik oldu diye mi acaba

Bugün 3. Günüm gecikmede ama korkuyorum negatif çıkar diye. Sizin gecikme olmadan çıkmış hamilelik oldu diye mi acaba
Ben gecikmeyi beklemedim canım bekleseydim sizin gibi gecikince öğrenirdim aynısı olurdu korkmayın bence test yapın hayırlısı olsun hakkınizda inşallah vardır😍

Back