Doktora gittiğinizde gelişimine göre sat ileri bi tarih yapılacak. Benim öyle. Bir hafta geç döllenmeHerkese merhabalar. Son üç aydır adetlerini takip ediyorum ovulasyon testi ile de yumurtlamayı takip ediyorum. Döngü uzunluğum 40, yumurtlama tarihim ise 26. Gün oluyordu. Bugün döngümün 38. Günü dün kan testi yaptım, beta HCG 52.49.
40 gün e göre hesaplarsam 3+5 oluyorum. Yani beta HCG ile de uyumlu. Son adet tarihine göre hesaplarsak 5+2 oluyorum ve bu da beta HCG ile uyumlu değil. Hangisini baz almam gerek acaba bu durumu yaşayan var mı ?
Ben kendim hesapladım Da acaba direkt onu mu desem Dr a diye düşündüm :)Doktora gittiğinizde gelişimine göre sat ileri bi tarih yapılacak. Benim öyle. Bir hafta geç döllenme
Canım happy mom indir o hesaplıyorBen kendim hesapladım Da acaba direkt onu mu desem Dr a diye düşündüm :)
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum bana da yaz lütfenCanım happy mom indir o hesaplıyor
Hatta internet de Doğacağı tarihî de hesaplıyor ben şuan hamileysem 15 Nisan
Az önce gidip sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım İnşallah hemen çıkar ve İnşallah hamileyimdir
Canım naptın?Canım happy mom indir o hesaplıyor
Az önce gidip sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım İnşallah hemen çıkar ve İnşallah hamileyimdir
Ya dün sağlık ocağına kan testi verdim ama yanlış test yapmışlar tam kan sayımı yazıyor şansa bak ve 1 gün boyunca bekledimCanım naptın?
Sen ne yaptın doktora gittin miCanım naptın?
Yok canım daha çok erken gitmek için. Gitsem bile bişey değişmicek haftaya cuma gibi giderim galiba .Sen ne yaptın doktora gittin mi
Yaaa üzüldümYa dün sağlık ocağına kan testi verdim ama yanlış test yapmışlar tam kan sayımı yazıyor şansa bak ve 1 gün boyunca bekledim
Gidip erken gebelik testi alıp sabah yapacam artık
Amin sağol canımYaaa üzüldümneyse sonu güzel olsunda geç olsun güç olmasın
Haklısın canım ben hatta 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum çünkü vajinal ultrason yapamam gibi geliyor ben kendimi çok kasan biriyimYok canım daha çok erken gitmek için. Gitsem bile bişey değişmicek haftaya cuma gibi giderim galiba .
Canım senin şuan ki belirtilerin nelerYaaa üzüldümneyse sonu güzel olsunda geç olsun güç olmasın
Canım bende en belirgin belirti şişkinlik ve uyku hali. Göğüslerim yeni yeni hassaslaştı ama öyle dokunulmayacak kadar ağrımıyor. Bir de beyaz akıntı var ama çok az. Uyku hali çok fazlaCanım senin şuan ki belirtilerin neler
Benim meme ucum git gide hassaslaşiyor ve göğüslerim şişmiş ağıriyor hafiften
Acaba adet mi olacam yoksa hamile miyim
Ben daha önce yaptım o kadar zor bişey değil gözünde büyütme :) yalnız ne kadar sabredip geç gidersen o kadar iyi bence en azından ihtimallerke uğraşıp yormuyorsun kendini. Ama gel bana sor bekleyebilecek miyim o kadar hiç bilmiyorumHaklısın canım ben hatta 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum çünkü vajinal ultrason yapamam gibi geliyor ben kendimi çok kasan biriyim
Anladım canım sağolBen daha önce yaptım o kadar zor bişey değil gözünde büyütme :) yalnız ne kadar sabredip geç gidersen o kadar iyi bence en azından ihtimallerke uğraşıp yormuyorsun kendini. Ama gel bana sor bekleyebilecek miyim o kadar hiç bilmiyorum
Canım happy mom indir o hesaplıyor
Ay ne guzel ikinizde gebesiniz belirtileriniz nelerdi göğus ve uyku dışındaBen daha önce yaptım o kadar zor bişey değil gözünde büyütme :) yalnız ne kadar sabredip geç gidersen o kadar iyi bence en azından ihtimallerke uğraşıp yormuyorsun kendini. Ama gel bana sor bekleyebilecek miyim o kadar hiç bilmiyorum
Benim başka belirtim yoktu canım Şu an yeni yeni bulantılarım başladı darısı sana olsun en kısa zamanda inşallahAy ne guzel ikinizde gebesiniz belirtileriniz nelerdi göğus ve uyku dışında
Amiinn insallah bisey sorsam size yardimci olabilir misinizBenim başka belirtim yoktu canım Şu an yeni yeni bulantılarım başladı darısı sana olsun en kısa zamanda inşallah
Tabii buyrunAmiinn insallah bisey sorsam size yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?