- 6 Ağustos 2019
- 413
- 557
- 18
- 31
Merhaba hanımlar başlıktan da anlaşıldığı gibi gec yumurtlama olunca adette gecmi geliyor bunu merak ettigim icin açtım konumu cevap veren herkese simdiden tesekkkurler agustos bes de rahimde perdeden dolayi ameliyat olmuştum adetlerim duzenlidir o ay da sasmadi 25 26 gunde bir olurum 17 agustos adet oldum ve dort gün surdu doktorum korunma suresi vermediği icin ve beklememe gerek olmadigini soyledigi icin bende bu ay ovulasyon testi ile takıp yaptim ama adetimin 14. günü bekledigim piki göremedim.ve 4 gün sonra. Yani adetin 18 günü kasiklarimda agri ve akinti olunca tekrar bi test yaptim ve 2 eylul de piki gordum o gün ve öncesi bide ertesi günü degerlendirdik çatlamayi da testle gördüm sukurki takvime göre bugun adet günüm ama hic bi adete dair belirtim yok dün ve oncesinde. Cok acik kahverengi lekeyi cok az bi sekilde gordum bi kac kere ama devami gelmedi seffaflasti bugün belimde sadece ince bi ağrı var baska ne bi kasik nede gogus agrisi hic bi belirtim yok bu duruma gore adetimi yumurtlama zamanina gore tekrar mi hesaplamam gerekiyo kafam karisti açıkçası..