• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama, adet gecikmesi ama negatif test..

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Evet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa 😔

Canım bende 7 ay önce kimyasal yaşadım ve bu süreçte adetlerim hep gecikti çünkü çok kafama takıyordum hemen testler araştırmalar falan buda adetin gecikmesine neden oluyor maalesefki. Allahtan umut kesilmez biraz daha bekle tekrar test yap benim max 1 hafta geciktiği olmuştu

Canım bende 7 ay önce kimyasal yaşadım ve bu süreçte adetlerim hep gecikti çünkü çok kafama takıyordum hemen testler araştırmalar falan buda adetin gecikmesine neden oluyor maalesefki. Allahtan umut kesilmez biraz daha bekle tekrar test yap benim max 1 hafta geciktiği olmuştu

Agustos ayında kimyasal gebelik yaşadım ve sonraki adetlerim düzenliydi aslında ama yinede olabilir.. Aslında ben bu ay sabırsızlıkla adet olup klomene başlamayı bekliyordum olmadım bir türlü 🙄. Yarın bir test daha alayım.

Evet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa 😔
Daha çok erken yumurtlamanın üzerinden 11 geçmiş 14 olmasını beklerseniz net sonuç alırsınız.
Benim bu sabah 13. Gündü test negatif çıktı hala erken diye avutuyorum kendimi

Daha çok erken yumurtlamanın üzerinden 11 geçmiş 14 olmasını beklerseniz net sonuç alırsınız.
Benim bu sabah 13. Gündü test negatif çıktı hala erken diye avutuyorum kendimi

Evet erken ama bu clearblue'nun adetten 6 gün önce kullanılabilen erken gebelik testindendi. Bekleyeyim biraz daha o zaman.

Benim adet olmam gereken gun kan testim negatif cikti bi hafta sonra 290 iki gun sonra 680 cikti. 1 hafta bekledim keseyi gorduk. Gec dollenme dedi doktor. Kan testi yaptir istersen birde

Tamam bugünde gelen giden olmadı zaten ama göğüslerim acayip sızlıyor kan testini yarin yapmaya caliscam.

Merhaba benim Bana yardım edermisiniz benim adetim düzensiz diğer ay 33 oldum bu ayda 33 oldu ama hiç adet belirtisi yok test yaptım negatif çıktı ? Sizce neden

Cnm bende geçen kimyasal gebelik geçirdim benimde düzenli diyemmem ama her ay olurdum günleri farklı ama bu ay olmadm bu gidişlede hasta olmicam galiba 😀 bende dün yaptım test negatif çıktı . Gerçekten kafaya taktığımiz için bize stres oluyor o yüzden kendimi başka uğraşlara vericem sanada tavsiye ederim cnm benim. Hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını olmazsan hasta doktora gözük derim cnm♥️

Merhaba benim Bana yardım edermisiniz benim adetim düzensiz diğer ay 33 oldum bu ayda 33 oldu ama hiç adet belirtisi yok test yaptım negatif çıktı ? Sizce neden
Strsten benimde düzensiz geçen aydan önce 51 gün sonra kimyasal gecirdm şimdide 42 gün olmuştur . biz aslında bu ay olmadık su zmnda olmammiz gerekiyor diyerek düşünüyorz akışına bıraksak güzel olur ama. İllaki düşünüyoruz cnm .

Strsten benimde düzensiz geçen aydan önce 51 gün sonra kimyasal gecirdm şimdide 42 gün olmuştur . biz aslında bu ay olmadık su zmnda olmammiz gerekiyor diyerek düşünüyorz akışına bıraksak güzel olur ama. İllaki düşünüyoruz cnm .
Doğru söylüyorsun ama insan merak ediyo kan testi yapsam sonuç ne çıkar abaca ?

Cnm bende geçen kimyasal gebelik geçirdim benimde düzenli diyemmem ama her ay olurdum günleri farklı ama bu ay olmadm bu gidişlede hasta olmicam galiba 😀 bende dün yaptım test negatif çıktı . Gerçekten kafaya taktığımiz için bize stres oluyor o yüzden kendimi başka uğraşlara vericem sanada tavsiye ederim cnm benim. Hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını olmazsan hasta doktora gözük derim cnm♥

Normalde kafaya takardım ama inan bu ay hiç takmadım, spor yaptım arkadaşlarla takıldım ve hatta gelecek adetimi sabırsızlıkla bekliyordum... Çünkü klomene başlayacaktık doktorumla. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Hakkımızda hayırlısı ❤️

Normalde kafaya takardım ama inan bu ay hiç takmadım, spor yaptım arkadaşlarla takıldım ve hatta gelecek adetimi sabırsızlıkla bekliyordum... Çünkü klomene başlayacaktık doktorumla. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Hakkımızda hayırlısı ❤
Ayn cm hakkımızda hayırlısı olsun illaki bişeyler çıkıyor bakalım cnm. Ne olucak.belki hasta olmanın zmni vardır. Beklemeye devam☺️😁

Back