Gec yerleşme geç implantasyon geç döllenme v.b ?

Snrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
1.350
1.277
48
29
Arkadalar hiç böyle bir sorun yasayasınız varmı bilgi verebilir mi ? benim adetim 5 gün geçti ama hala adet olmadım( bu gun kan verdim negatif). Gelin beraber bekleyelim

Arkadalar hiç böyle bir sorun yasayasınız varmı bilgi verebilir mi ? benim adetim 5 gün geçti ama hala adet olmadım( bu gun kan verdim negatif). Gelin beraber bekleyelim
Canım büyük ihtimal adet olursun birkaç güne. Benim de hiç kaymaz dediğim adetim kaymıştı tarih olarak. Stres etkiliyor emin ol. Ama inşallah em kısa zamanda Rabbim gönlüne göre veriri

Merhaba canım. Benim geçen ay 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş maalesef . Muhtemelen yumurtlama dönemin bu ay geç olmuş ve adetin de o yüzden gecikiyor olabilir

Canım büyük ihtimal adet olursun birkaç güne. Benim de hiç kaymaz dediğim adetim kaymıştı tarih olarak. Stres etkiliyor emin ol. Ama inşallah em kısa zamanda Rabbim gönlüne göre veriri

ilinizden de allah razı olsun benim âdetlerim aslında çok düzgün değildir hatta hiç düzgün değildir ama bu ay ovulasyon testi kullandım gun hesapladım o yüzden bi şüpheye düştüm yoksa iki ayda anca adet oluyorum ama iste bilemedim. Kan testi bile umitlerimi söndüremedi ya kendime kızıyorum

Aslında çok üzücü bir durum ama yanlız olmadığımı derdimi paylaşacak birilerinin olduğunu görmek çok iyi hissettiriyor

Aslında çok üzücü bir durum ama yanlız olmadığımı derdimi paylaşacak birilerinin olduğunu görmek çok iyi hissettiriyor
Canım benim Allah senden de razı olsun, herşey gönlünce olsun. Evet emin ol hepimiz olmayan belirtileri bile psikolojimiz ile olduruyoruz, sabır ve dua ile beklicez. Ve tabiki sık muhabbetle..

Canım benim Allah senden de razı olsun, herşey gönlünce olsun. Evet emin ol hepimiz olmayan belirtileri bile psikolojimiz ile olduruyoruz, sabır ve dua ile beklicez. Ve tabiki sık muhabbetle..
Zaten burası niye var hepimizin çabası ortak burda bi nebze olsun konuşarak rahatlıyoruz

Allah razı olsun sizden.4 yıldır bekliyorum hele geçen yıl 2.5 aylıkken bi meleğim gitti tekrar hamile kalamadım ne yapacağımı bilemiyorum

Nasılsınız kızlar ben hala adet olamadım hiç bir belirtim de Yok göğüslerim şişmişti onlar da geçti bir gün geçince test yapmıştım negatifsi bugün dördüncü gün of olsam da rahatlasam

Valla cnm ben bekliyorum hala pazartesi kan verdikten bi saat sonra çok feci bi bel ağrısı yaşamıştım hala geçmedi arada ağrıyor.ilginç bi şekilde bu ay hiç göğüs ağrım olmadi normalde 10 gün ağrırdı adet olunca geçerdi sadece bu gun ağrıyor sanki

kan sonucun ne çıkmıştı canım

Tabi ki koca bi negatif
hayrlısı canım ... bn de bayadır bi dr araştırıyordum ama erkek ondan randevu aldım .. biraz çekiniyorum erkek olmasından dolayı ama haftaya perş gidecem eşimle

hayrlısı canım ... bn de bayadır bi dr araştırıyordum ama erkek ondan randevu aldım .. biraz çekiniyorum erkek olmasından dolayı ama haftaya perş gidecem eşimle
Hiç çekinme canm valla ben hep mümkünse erkek bi doktor seçiyorum daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…