Canım büyük ihtimal adet olursun birkaç güne. Benim de hiç kaymaz dediğim adetim kaymıştı tarih olarak. Stres etkiliyor emin ol. Ama inşallah em kısa zamanda Rabbim gönlüne göre veririArkadalar hiç böyle bir sorun yasayasınız varmı bilgi verebilir mi ? benim adetim 5 gün geçti ama hala adet olmadım( bu gun kan verdim negatif). Gelin beraber bekleyelim
Canım büyük ihtimal adet olursun birkaç güne. Benim de hiç kaymaz dediğim adetim kaymıştı tarih olarak. Stres etkiliyor emin ol. Ama inşallah em kısa zamanda Rabbim gönlüne göre veriri
ilinizden de allah razı olsun benim âdetlerim aslında çok düzgün değildir hatta hiç düzgün değildir ama bu ay ovulasyon testi kullandım gun hesapladım o yüzden bi şüpheye düştüm yoksa iki ayda anca adet oluyorum ama iste bilemedim. Kan testi bile umitlerimi söndüremedi ya kendime kızıyorumMerhaba canım. Benim geçen ay 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş maalesef . Muhtemelen yumurtlama dönemin bu ay geç olmuş ve adetin de o yüzden gecikiyor olabilir
Canım benim Allah senden de razı olsun, herşey gönlünce olsun. Evet emin ol hepimiz olmayan belirtileri bile psikolojimiz ile olduruyoruz, sabır ve dua ile beklicez. Ve tabiki sık muhabbetle..Aslında çok üzücü bir durum ama yanlız olmadığımı derdimi paylaşacak birilerinin olduğunu görmek çok iyi hissettiriyor
Zaten burası niye var hepimizin çabası ortak burda bi nebze olsun konuşarak rahatlıyoruzCanım benim Allah senden de razı olsun, herşey gönlünce olsun. Evet emin ol hepimiz olmayan belirtileri bile psikolojimiz ile olduruyoruz, sabır ve dua ile beklicez. Ve tabiki sık muhabbetle..
Valla cnm ben bekliyorum hala pazartesi kan verdikten bi saat sonra çok feci bi bel ağrısı yaşamıştım hala geçmedi arada ağrıyor.ilginç bi şekilde bu ay hiç göğüs ağrım olmadi normalde 10 gün ağrırdı adet olunca geçerdi sadece bu gun ağrıyor sankiNasılsınız kızlar ben hala adet olamadım hiç bir belirtim de Yok göğüslerim şişmişti onlar da geçti bir gün geçince test yapmıştım negatifsi bugün dördüncü gün of olsam da rahatlasam
kan sonucun ne çıkmıştı canımValla cnm ben bekliyorum hala pazartesi kan verdikten bi saat sonra çok feci bi bel ağrısı yaşamıştım hala geçmedi arada ağrıyor.ilginç bi şekilde bu ay hiç göğüs ağrım olmadi normalde 10 gün ağrırdı adet olunca geçerdi sadece bu gun ağrıyor sanki
hayrlısı canım ... bn de bayadır bi dr araştırıyordum ama erkek ondan randevu aldım .. biraz çekiniyorum erkek olmasından dolayı ama haftaya perş gidecem eşimleTabi ki koca bi negatif
Hiç çekinme canm valla ben hep mümkünse erkek bi doktor seçiyorum daha iyi oluyorhayrlısı canım ... bn de bayadır bi dr araştırıyordum ama erkek ondan randevu aldım .. biraz çekiniyorum erkek olmasından dolayı ama haftaya perş gidecem eşimle
Aynen canım iki kere kadın dr a gittim beni dinlemediler bileHiç çekinme canm valla ben hep mümkünse erkek bi doktor seçiyorum daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?