ay_she Herşey değişti...Herşey.. Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 13.736 37 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi TIRTILIM #21 deniz0285 .!.: kan test sonucumu aldım ama çok üzgünüm negatif çıktı sonuç...ağlamak istiyorum (( Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım üzülme benim en son adet tarihim 14 haziran 8 haftalığım şu an Doktor da bana geç oluşan bi gebelik olmuş düzenli adetle olmamış bir problem yok ama durum böyle dedi yani bebek normal seyrinde sadece ilişki olduğu gün değilde daha sonra döllenmiş yumurta bazen olabiliyor ama senin durumun değişikmiş. Sağlığın yerinde hala yaşıyorsun ve demekki bebeğin olabiliyor bence tüm enerjinizle tekrar tekrar deneyip Allah tan dua ve sabırla yardım isteyin İnanıyorum ki olucak :teselli:
deniz0285 .!.: kan test sonucumu aldım ama çok üzgünüm negatif çıktı sonuç...ağlamak istiyorum (( Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım üzülme benim en son adet tarihim 14 haziran 8 haftalığım şu an Doktor da bana geç oluşan bi gebelik olmuş düzenli adetle olmamış bir problem yok ama durum böyle dedi yani bebek normal seyrinde sadece ilişki olduğu gün değilde daha sonra döllenmiş yumurta bazen olabiliyor ama senin durumun değişikmiş. Sağlığın yerinde hala yaşıyorsun ve demekki bebeğin olabiliyor bence tüm enerjinizle tekrar tekrar deneyip Allah tan dua ve sabırla yardım isteyin İnanıyorum ki olucak :teselli:
cmr Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 378 4 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi TIRTILIM #22 hiç canını sıkma canım, Allah'ım tez zamanda hayırlısını verir inşallah.
TIRTILIM Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2008 747 0 39 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi TIRTILIM #23 amin kızlar...........ii dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bakalım herşeyin hayırlısı...........
amin kızlar...........ii dilekleriniz için çok teşekkür ederim..bakalım herşeyin hayırlısı...........