geç oluşan gebelik başına gelen varmı?

TIRTILIM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
747
0
39
Merhaba arkadaşlar başıma ilk defa böyle bişey geliyor...en son 26 haziranda hastalandım...ve kasık ağrılarım olduğu için doktora gittim doktor ultrasonda baktı muayene etti test yaptı bazen gebelikler geç gelişiyor ve testlerde belli olmuyo dedi.ağustos ayının sonunu beklememi istedi...arkadaşlar başına böyle bişey gelen oldumu?varsa yazarsa çok sevinirim???opuyorumnanaktan

canım en son 26 haziranda hastalandın ve doktor sana ağustos sonunu beklemenimi söyledi.Ben hayatta böyle saçma birsey duymadım.Zaten hamileysen kan testinde cıkacaktır.Sen evde yapılan testlerden yaptınmı peki hiç.Daha detaylı bilgi verirsen yorum yaparım.Benim son adet tarihim 22 haziran.6 haftalık hamileyim.Sende olabilirsin ama kan testini yaptır mutlaka.sakın ağustos sonunu falan bekleme ayrıca.daha keseye bakılacak,kan değerlerin 2 gunde bir takip edilecek.

evde yapılan testlerden yaptım ama negatif çıktı...bende şaşırdım zaten doktor öyle deyince

peki kan testi, evdeki testlere negatif cikina guven olmuyor bence yarin hemen ilk is bir kanda gebelik testi yaptirmak olsun sadece kandakine guvenebilirsin. sonucuna gore de eger hamileysen hemen baska bir doktora gitmelisin eger onceden gittigin doktor kan testinden bahsetmediyse bir daha kapisindan gecme derim. sinir oldum doktoruna!! sen simdi morelini bozma dogru testlerle dogru doktora gidersen iki gune hersey netlesir.

doktor kan testinden falan hiç bahsetmedi...ama gidip yaptıracağım...bende kaç gündür düşünmekten sersem gibi oldum...

canım kan testı yaptır aklında kalmaz en azından kan testınde kesın sonuc alırsın

endişelenme canım benimde en son adet tarihim 28 kasımdı ama dr.lar 11 aralığı referans alıyolar korkulucak bişi yok yani bende adet düzensizliği olduğu için öle demişlerdi inşaallah bi sorun çıkmaz kalbini ferah tut

bugün kan testi yaptırdım hanımlar...bakalım neticesi ne olacak herşeyin hayırlısı...yarın akşam çıkacakmış sonuçları...alkisalkisalkis

evet hayırlısı olsun canım...ve arkadaşların dediği gibi başka dr.a git.bu nasıl dr.1,5 hatta 2 ay sonra belli olur diyebiliyor.galiba özele gittin.ve o da muhtemelen işini ticarete döktü

çok teşekkürler bayanlar iyi dilekleriniz için...ınşaallah müjdeli haberler veririm sizlere:)))bana gün geçmek bilmez yarın(( işyerinde dolanıp dururum....:sinifsinif:

canım ben yeni doğum yaptım benimde bebeğim iki hafta kadar küçüktü gebelik haftasından normal bu bazen oluyor.ama yinede kan testi yaptır istersen sanırım belli olur artık kanda

ilk başta Allah analı babalı büyütsün canımopuyorumnanaktan dün kan testi yaptırdım bu akşamda iş çıkışı alacağım inşaallah müjdeli haberi sizlerel bu gece paylaşırım...ben için dua edinsenağlama

benimde sat 27 haziran idrar-kan testleri ve ultrasonda keseyi gördük. ben 2 haftadır hamile olduğumu biliyorum nasıl olurda 2 ay bekletir doktor aklım almıyor kan testinin sonucunu çok merak ettim hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…