- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cips biskuvi çikolata soslu dondurma yediğim dogrudur cok şükür normalde abartmiyorum bunlarin on katını yerdim simdi onda birini yedigim için kilo veriyorum abartisiz hergun 10 katini yerdim .Kiskis sana kilo verdiren öğünler bana kilo aldırır valla kıskandım bünyeni
Yemeklerin resmini çekip atacaktim ama eşim kızdı atamiyorum başlığı da degistiremiyorum nasil değişiyor biliyor musunuzResimler nerde
Başlığın ne olmasını istediğinizi bana yazın sizin için değiştiririmMune bir sorum olacaktı başlıgimi nasıl değiştirilirim acaba Teşekkürler
geç olsun güç olmasın kocişime kilolar feda olsunBaşlığın ne olmasını istediğinizi bana yazın sizin için değiştiririm
Dışarıda almayiyorum demişim yanlış yazdığım kelimede bile yiyorum aman allahımSabah 11"
1.5 yumurta
1domates
4 zeytin
1 kibrit kaşar
1 kibrit peynir
2 dlm çavdar ekmek
Öğle 14"
1kase Yoğurtlu corba
Zeytinyağlı fasulye
1dlm ekmek
Ara 16
Çikolata soslu dondurma
Akşam19
Mantarli havuclu pirasali makarna
Gece22"
3dilim börek
2 şekerpare
1 tulumba
Misafirlige gittim hazin son ): çok mutsuz oldum az yemek mutlu ediyor.
Tıpkı o laftaki gibi zayiflamanin tadı hic bir yiyecekte yok.
Tartildim simdi allahtan almamışim .
Dışarıda almayiyorum ama ikram edilince misafirlikte red edemiyorum iradesizce davraniyorum.
Off off alışırım inşallah dışarıdada kontrol etmeye .
7 aylık bebeğim.Emziriyorum demissiniz bebek kaç aylik
Istah var işte benim doğum kilolarım gitti dogumdan hemen sonraki ay ama evvelden kilom vardı.Meraba canım kolay gelsin bende senin gibi uğraşıyorum ama kaçamaklar çok fazla benimde oğlum 16 aylık oldu kilolar hala duruyor