• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç olsun güç olmasın kocişime kilolar feda olsun:)

Kiskis sana kilo verdiren öğünler bana kilo aldırır valla kıskandım bünyeni :KK70:
Cips biskuvi çikolata soslu dondurma yediğim dogrudur cok şükür normalde abartmiyorum bunlarin on katını yerdim simdi onda birini yedigim için kilo veriyorum abartisiz hergun 10 katini yerdim .

Yemeklerin resmini çekip atacaktim ama eşim kızdı atamiyorum başlığı da degistiremiyorum nasil değişiyor biliyor musunuz

Sabah 11"
1.5 yumurta
1domates
4 zeytin
1 kibrit kaşar
1 kibrit peynir
2 dlm çavdar ekmek

Öğle 14"
1kase Yoğurtlu corba
Zeytinyağlı fasulye
1dlm ekmek

Ara 16
Çikolata soslu dondurma

Akşam19
Mantarli havuclu pirasali makarna

Gece22"
3dilim börek
2 şekerpare
1 tulumba

Misafirlige gittim hazin son ): çok mutsuz oldum az yemek mutlu ediyor.
Tıpkı o laftaki gibi zayiflamanin tadı hic bir yiyecekte yok.
Tartildim simdi allahtan almamışim .
Dışarıda almayiyorum ama ikram edilince misafirlikte red edemiyorum iradesizce davraniyorum.
Off off alışırım inşallah dışarıdada kontrol etmeye .

Sabah 11"
1.5 yumurta
1domates
4 zeytin
1 kibrit kaşar
1 kibrit peynir
2 dlm çavdar ekmek

Öğle 14"
1kase Yoğurtlu corba
Zeytinyağlı fasulye
1dlm ekmek

Ara 16
Çikolata soslu dondurma

Akşam19
Mantarli havuclu pirasali makarna

Gece22"
3dilim börek
2 şekerpare
1 tulumba

Misafirlige gittim hazin son ): çok mutsuz oldum az yemek mutlu ediyor.
Tıpkı o laftaki gibi zayiflamanin tadı hic bir yiyecekte yok.
Tartildim simdi allahtan almamışim .
Dışarıda almayiyorum ama ikram edilince misafirlikte red edemiyorum iradesizce davraniyorum.
Off off alışırım inşallah dışarıdada kontrol etmeye .
Dışarıda almayiyorum demişim yanlış yazdığım kelimede bile yiyorum aman allahım

Merhaba sevgili günlük sana yazamiyorum zor günlerden geçiyorum. Fırsatım olmuyor zatwn klsada yedigim baklavalar icli koftelwr bayram şeker ve cikolatalari kolalari ekmekleri yazarak seni üzmek istemem ce çok uzun yemek menüleri olurdu. Ama merak etme işler yolunda
63 kg oldum . Yani toplamda 4 kilo gitti 1 ayda inşallah bu ay daha kontrollü yerim .
Inceldigimi hissediyorum ama daha çok var ilk hedef 60 bakalım ne kadar zaman sonra vereceğim.

Meraba canım kolay gelsin bende senin gibi uğraşıyorum ama kaçamaklar çok fazla benimde oğlum 16 aylık oldu kilolar hala duruyor:(

Meraba canım kolay gelsin bende senin gibi uğraşıyorum ama kaçamaklar çok fazla benimde oğlum 16 aylık oldu kilolar hala duruyor:KK43:
Istah var işte benim doğum kilolarım gitti dogumdan hemen sonraki ay ama evvelden kilom vardı.

Back