Normalde o saatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degilGüzel azimli görünüyorsunuz. Fakat aksam gec saatte yemegi kaldırmanız lazım.
Ne güzel mama vermemeniz. Masallah size.evet ilk cocugum olacak insallah.Amin. En kısa zamanda kilonuzu verirsiniz insallah.Normalde o saatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degilhem normalde bir pakt cekirdek de yerdim fena sayilmaz öyle öyle duzeltecegim inşallah. Teşekkür ederim
Bu sefer azmettim ayrica emziriyorum bilmiyorum ilk bebeginiz mi ama emzirmek cok aciktiriyo susatiyo tatli şeylere daha çok ihtiyac duyuyorum . Allah hayırlısiyla kucaginiza almayi nasip etsin çok güzel bir duygu. Hic zor degil verecek sevginiz varsa. Bu nedemek diyecek olursaniz bir kere bile birine sallatmadim mama vermedim gazını cikarttirmadim sabahlatmadim herseyi kendim yaptim mutluyum . Allah herkesin evladıni korusun.
Mama verince başkasına verince vs sevgi daha az mı oluyormuş[QUOTverincekiskis, post: 47822896, member: 646002"]Normalde buradatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degilhem normalde bir pakt cekirdek de yerdim fena sayilmaz öyle öyle duzeltecegim inşallah. Teşekkür ederim
Bu sefer azmettim ayrica emziriyorum bilmiyorum ilk bebeginiz mi ama emzirmek cok aciktiriyo susatiyo tatli şeylere daha çok ihtiyac duyuyorum . Allah hayırlısiyla kucaginiza almayi nasip etsin çok güzel bir duygu. Hic zor degil verecek sevginiz varsa. Bu nedemek diyecek olursaniz bir kere bile birine sallatmadim mama vermedim gazını cikarttirmadim sabahlatmadim herseyi kendim yaptim mutluyum . Allah herkesin evladıni korusun.
Teşekkür ederim çok zarifsiniz güzel bir başlık bulacağım kilolarin bıkkınligi yazdirdi başlığı ..Konuya şöyle dalıp gideceğim. Kilo ile güzelliğin hiçbir alakası yok, belki sağlığın olabilir ki sağlıksız da değil sizin kilonuz. İstiyorsanız kilo verin ama yine de güzelsiniz, güzel bir kadın olmak için demeyin. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?