• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç olsun güç olmasın kocişime kilolar feda olsun:)

kiskiskis

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
1.665
1.589
133
Merhaba günlük
Kendimi tanitayim. 23 yaşındayım 1.64cm boyunda 67 kiloyum . 7 yildir fazla kiloloyum daha önce fittim lise sonda fast food la ve bıraktığım sporla yavaş yavaş aldım bu kilolari . Allahtan doğumda az kilo aldim 10 günde eski kiloma döndüm uğursuz 67 kilo. 6 aylık bebem var. Emziriyorum bu yüzden normal beslenmem gerek.
Benim sorunum şu ki gözüm doymuyor alışkanlık olmuş tokken bile yiyorum bi porsiyon yemek yetmiyor bir cikolata kesmiyor bi başlayınca 3 5 cikolata 1. Lt meyve suyu gibi yada sevdigim yemegi bi tencere bile olsa saatler icinde yiyorum.
Herkes bu kadar yemeye çok iyisin diyor evet bu kadsr yemeye iyiyim . He unutmada her saat birsey yiyorum hatta her saat 2 3 sey bunlar ne diye sorarsaniz örnek veriyim pirinc unundan mama yarim saat gecmeden Salçalı yumurta hemen sonra bisküvi sonra patates haşlama hep sevdihim seyleri yiyip duruyorum hemde 1 saat bile mola vermeden. Durum vahim facia .
Ve normal menu seklinde ve belirlj saatlerde yiyince inanilmaz hızlı kilo veriyorum.
Bu yüzden bu topigi açıyorum beni kamçılasin .
Haftada 10 cikolata degilde 1 yesem illa fark eder dimi . Azaltarak başlayacağım bunu Başaramadigim hep bi listeye bağlı kalma koşulu olduğu icin bu haldeyim yenik savaşci şimdi sirkelenme zamanı günlügüm baslangic tarihim olsun her hafta kilomu güncelleyecegim . Hergün olunca bazen geri almalar olabiliyor . .
Yanimda olmak istiyen buyursun yemek resimleri atmak eğlenceli hale getirebilir .herkese kolay gelsin güzel görünüme kavuşmak dileğiyle..

24. Ağustos. 2016 =>67 kg
Malesef diyete devam edemedim ama kilo almamisim kaldıgim yerden sevam ediyorum..
05 Aralık 63,5

Ahhhh ahhhh 63• den 73 e çıktım Allah'ım yardım et sabır ver bana ): yeniden başlıyor um
21 haziran :: 73 kg

Son düzenleme:
24. Ağustos menü
Sabah 10"
Mantarli yumurtalı omlet
Yarım domates
1 dilim kaşar
1 kaşık bal
2 dlm çavdar ekmek
4 zeytin

Ara 13"
1 dilim dondurma

Ara 16"30
1kutu süt
3cici bebe

Aksam19"
Yarım porsiyon tarhana
Semizotu
Tam tahilli spagetti
Yoğurt 1 kase
1 2 turşu
1 küçük dilim ekmek

Ara 22"
2 tutuş pişmaniye

25.ağustos 2016
Sabah 11 de
Mantarlı biberli omlet
2 dlm ekmek
Yarım salatalik
3 zeytin
1 kibrit kutusu kaşar

Öğle 14:30 da
Semizotu
Makarna çok az
Küçük biber dolma
Bolca yoğurt
Yarim bardok komposlu

Aksam 18:00
Çorba tarhana
Az bulgur pilavi
Tavuklu patatesli şiş
Salata
1bardak komposto

Gece ara öğün 21.30
Yarim paket bisküvi
Şekersiz cay

1.5 lt de su

Güzel azimli görünüyorsunuz. Fakat aksam gec saatte yemegi kaldırmanız lazım.

Güzel azimli görünüyorsunuz. Fakat aksam gec saatte yemegi kaldırmanız lazım.
Normalde o saatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degil (: hem normalde bir pakt cekirdek de yerdim fena sayilmaz öyle öyle duzeltecegim inşallah. Teşekkür ederim
Bu sefer azmettim ayrica emziriyorum bilmiyorum ilk bebeginiz mi ama emzirmek cok aciktiriyo susatiyo tatli şeylere daha çok ihtiyac duyuyorum . Allah hayırlısiyla kucaginiza almayi nasip etsin çok güzel bir duygu. Hic zor degil verecek sevginiz varsa. Bu nedemek diyecek olursaniz bir kere bile birine sallatmadim mama vermedim gazını cikarttirmadim sabahlatmadim herseyi kendim yaptim mutluyum . Allah herkesin evladıni korusun.

Sabah 7.30
Simit ayran

Ara 10.30
Ayran

Oglen 14.00
Tarhana çorba
1armut
Yarim cay bardağı turşu
Yarım dilim ekmek

Akşam 18.00
Nohut
4 kaşık bulgur
1cay bardak komposto

Çok kötü bir menü biliyorum ):
Sabah 11
Yumurta
Peynir
Zeytin 4
1kasik bal
2 dl ekmek

Öğle 14.30
Tavuklu pilav
Ayran
2kucuk tulumba

Aksam19
1avuc kaju

Akşam ne yicegim belli degil cok gec oldu .

Normalde o saatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degil :-) hem normalde bir pakt cekirdek de yerdim fena sayilmaz öyle öyle duzeltecegim inşallah. Teşekkür ederim
Bu sefer azmettim ayrica emziriyorum bilmiyorum ilk bebeginiz mi ama emzirmek cok aciktiriyo susatiyo tatli şeylere daha çok ihtiyac duyuyorum . Allah hayırlısiyla kucaginiza almayi nasip etsin çok güzel bir duygu. Hic zor degil verecek sevginiz varsa. Bu nedemek diyecek olursaniz bir kere bile birine sallatmadim mama vermedim gazını cikarttirmadim sabahlatmadim herseyi kendim yaptim mutluyum . Allah herkesin evladıni korusun.
Ne güzel mama vermemeniz. Masallah size.evet ilk cocugum olacak insallah.Amin. En kısa zamanda kilonuzu verirsiniz insallah.

[QUOTverincekiskis, post: 47822896, member: 646002"]Normalde buradatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degil :-) hem normalde bir pakt cekirdek de yerdim fena sayilmaz öyle öyle duzeltecegim inşallah. Teşekkür ederim
Bu sefer azmettim ayrica emziriyorum bilmiyorum ilk bebeginiz mi ama emzirmek cok aciktiriyo susatiyo tatli şeylere daha çok ihtiyac duyuyorum . Allah hayırlısiyla kucaginiza almayi nasip etsin çok güzel bir duygu. Hic zor degil verecek sevginiz varsa. Bu nedemek diyecek olursaniz bir kere bile birine sallatmadim mama vermedim gazını cikarttirmadim sabahlatmadim herseyi kendim yaptim mutluyum . Allah herkesin evladıni korusun.[/QUOTE]
Mama verince başkasına verince vs sevgi daha az mı oluyormuş
buranın hatunları duymasın vhalla topa tutarlar:D

[QUOTverincekiskis, post: 47822896, member: 646002"]Normalde buradatde meyve ve süt veriyo diyetisyen gec degil bence sadece masum degil :-) hem normalde bir pakt cekirdek de yerdim fena sayilmaz öyle öyle duzeltecegim inşallah. Teşekkür ederim
Mama verince başkasına verince vs sevgi daha az mı oluyormuş
buranın hatunları duymasın vhalla topa tutarlar:KK70:[/QUOTE]
Başkasınin ne düşündüğünu umrumda bile degil kimse topa tutamaz lakin yanlış anlasilmak kötü hissetiriyor . !
O yazdigim kişi anne adayı ona zor diyenler oldu ama sanildigi kadsr zoe degil amaciyla dedim verecek sevgin olduktan sonra tüm şeyler kolaylaşıyor herseyi tek başına bile yapiyorsun sevgine sarılıp manasinda dedim. Fesat düşünmeyin illa insanlar birbirini kirarak mi konuşur. !?

Merhaba günlüğüm seni özledim dün neler yediğimi yazamadim fiyaskoydu ama tartida eksileri gördüm inşallah dahada görürüm ... 65,5

Konuya şöyle dalıp gideceğim. Kilo ile güzelliğin hiçbir alakası yok, belki sağlığın olabilir ki sağlıksız da değil sizin kilonuz. İstiyorsanız kilo verin ama yine de güzelsiniz, güzel bir kadın olmak için demeyin. İyi geceler :KK52:

29 Ağustos
Sabah 10.30​
1 nuggetdan oluşan omlet
1 kucuk salatalık
1kibrit beyaz peynir
1kibrir kaşar
6 -7 zeytin
1lavas

Öğle 14.
4kaşık nohut
Yarim tabak makarna
Salata
1 dlm çavdar ekmek

Ara 5"
3 incir

Akşam7.30
1kase sütle hazirlanan bebe biskuvi mamasi

Ara 21"
8 prengils

29 Ağustos
Sabah 10.30​
1 nuggetdan oluşan omlet
1 kucuk salatalık
1kibrit beyaz peynir
1kibrir kaşar
6 -7 zeytin
1lavas

Öğle 14.
4kaşık nohut
Yarim tabak makarna
Salata
1 dlm çavdar ekmek

Ara 5"
3 incir

Akşam7.30
1kase sütle hazirlanan bebe biskuvi mamasi

Ara 21"
8 prengils

Konuya şöyle dalıp gideceğim. Kilo ile güzelliğin hiçbir alakası yok, belki sağlığın olabilir ki sağlıksız da değil sizin kilonuz. İstiyorsanız kilo verin ama yine de güzelsiniz, güzel bir kadın olmak için demeyin. İyi geceler :KK52:
Teşekkür ederim çok zarifsiniz güzel bir başlık bulacağım kilolarin bıkkınligi yazdirdi başlığı ..

Back