Merhabalar.Artık 33 oluyorum ve bekarım.
Sağlıksız ve hüsran dolu ilişkilerle dolu bir defterim var.
Ve müthiş bir baskı.Önceden evliliği kolay zannederdim.Hatta teşebbüs de ettim.24 yaşındaydım.Nişandan döndüm.Ne çok hırpalanmış ve kullanılmıştım.
Çevremdeki herkes evlendi.
Çok deniyorum,adım atıyorum ama olmuyor.
Bana göre birini bulamıyorum.
Ya amaçları başka ya da fikirler uymuyor.
Gönül istiyor bir yol arkadaşı olsun.
Kendiyle barışık,hayatı seven,oturup kalkmasını bilen,sosyal,kendini yetiştirmiş ,işi gücü yerinde birini arıyorum.Bunları saydığımda kızıyorlar bana..Bulamazmışım..
Neyse yoruldum.Geç mi kalıyorum?Hiç gelmeyecek mi o gemi?Hayalini kurduğum insan hiç olmadı mı?
Yani geçen arkadaş tanıştırdı biriylr,mesaj yapmuruna tuttu beni.O da yetmezmiş gibi derdini anlattı.Ama neymiş beni isteyeni ben istemiyormuşum.
Ailem tanıştırdı..Çocuk baktım iki günde ilanı aşk etti.Çektim kendimi.
Kendim buldum,ilk haftadan yatmak istedi.
Ve bunun gibi bir sürü durum..
Ben artık güvenli bir limanda dinlenmek istiyorum..Mümkün mü..Siz de artık olmaz derken hayatınızın aşkını buldunuz mu?
Sağlıksız ve hüsran dolu ilişkilerle dolu bir defterim var.
Ve müthiş bir baskı.Önceden evliliği kolay zannederdim.Hatta teşebbüs de ettim.24 yaşındaydım.Nişandan döndüm.Ne çok hırpalanmış ve kullanılmıştım.
Çevremdeki herkes evlendi.
Çok deniyorum,adım atıyorum ama olmuyor.
Bana göre birini bulamıyorum.
Ya amaçları başka ya da fikirler uymuyor.
Gönül istiyor bir yol arkadaşı olsun.
Kendiyle barışık,hayatı seven,oturup kalkmasını bilen,sosyal,kendini yetiştirmiş ,işi gücü yerinde birini arıyorum.Bunları saydığımda kızıyorlar bana..Bulamazmışım..
Neyse yoruldum.Geç mi kalıyorum?Hiç gelmeyecek mi o gemi?Hayalini kurduğum insan hiç olmadı mı?
Yani geçen arkadaş tanıştırdı biriylr,mesaj yapmuruna tuttu beni.O da yetmezmiş gibi derdini anlattı.Ama neymiş beni isteyeni ben istemiyormuşum.
Ailem tanıştırdı..Çocuk baktım iki günde ilanı aşk etti.Çektim kendimi.
Kendim buldum,ilk haftadan yatmak istedi.
Ve bunun gibi bir sürü durum..
Ben artık güvenli bir limanda dinlenmek istiyorum..Mümkün mü..Siz de artık olmaz derken hayatınızın aşkını buldunuz mu?