• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç kaldım galiba

Eee gelemedi bir askıda elbise fotosu?
Başkasının fotosunu aramak zor olsa gerek.

Tamam ama artık boşverin bunlari bakın ne güzel iki evladınız var onlarla ilgilenin pasta yapma yolunda geliştirin kendinizi internet üzerinden dil dersi alın, yaşınıza da takmayın herkes değerlidir genci yaşlısı orta yaşlısı diye bir ayrım yok asıl böyle düşüne düşüne kendinizi yipratcaksiniz bırakın da akışına bu güzel yaşlarinizi yaşayın 🙏🏻
Etrafındakiler “aaa gelecek sene 28,29 olacaksın.30 dam sonra inşam değişiyor “ falan diyorlar

IMG_20221126_220431.jpg

Hep bu moddaysanız elti fazla bile tahammül etmiş size.

Etrafındakiler “aaa gelecek sene 28,29 olacaksın.30 dam sonra inşam değişiyor “ falan diyorlar
Bende 6 sene sonra 28 olcam şimdi buna üzülmeye mi başlıyım , lütfen yapmayın artık bunu belirli aralıklarla geliyorsunuz ve tek konu yaşınız, insanlar hep bir şey bir şey söyler insanlar 28-29-30 undan sonra değişmez bu arada insanlar her gün her an değişebilir

Bende 6 sene sonra 28 olcam şimdi buna üzülmeye mi başlıyım , lütfen yapmayın artık bunu belirli aralıklarla geliyorsunuz ve tek konu yaşınız, insanlar hep bir şey bir şey söyler insanlar 28-29-30 undan sonra değişmez bu arada insanlar her gün her an değişebilir
Akıl yaşta değil başta misali

Siz fiziksel olarak değişimden korkuyorsunuz ama güzellik için 1 sivilce yetiyor siz takılmışsiniz senelere 🤦🏻‍♀️ eşiniz ne diyor peki bu konu için ?
Sivilceyle savaşıyorum zaten ilaç içiyorum böbreklerime zarar veriyor eşim takmıyor

Back