Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etrafındakiler “aaa gelecek sene 28,29 olacaksın.30 dam sonra inşam değişiyor “ falan diyorlarTamam ama artık boşverin bunlari bakın ne güzel iki evladınız var onlarla ilgilenin pasta yapma yolunda geliştirin kendinizi internet üzerinden dil dersi alın, yaşınıza da takmayın herkes değerlidir genci yaşlısı orta yaşlısı diye bir ayrım yok asıl böyle düşüne düşüne kendinizi yipratcaksiniz bırakın da akışına bu güzel yaşlarinizi yaşayın
Ya yeter artık ya kızımı uyutuyorum yatsın atarım fotoyu offfEee gelemedi bir askıda elbise fotosu?
Başkasının fotosunu aramak zor olsa gerek.
Banlanmadan at ama bak mutlaka. Sen bekle dedin ben oturdum bekliyorum başka bir şey yapamıyorum.Ya yeter artık ya kızımı uyutuyorum yatsın atarım fotoyu offf
Kendi kendine konuşanlar silsilesinden
Tamam bekle niye bantlanıyormuşum kiBanlanmadan at ama bak mutlaka. Sen bekle dedin ben oturdum bekliyorum başka bir şey yapamıyorum.
Bilmem yapışkan mısın ki acaba?Tamam bekle niye bantlanıyormuşum ki
Bende 6 sene sonra 28 olcam şimdi buna üzülmeye mi başlıyım , lütfen yapmayın artık bunu belirli aralıklarla geliyorsunuz ve tek konu yaşınız, insanlar hep bir şey bir şey söyler insanlar 28-29-30 undan sonra değişmez bu arada insanlar her gün her an değişebilirEtrafındakiler “aaa gelecek sene 28,29 olacaksın.30 dam sonra inşam değişiyor “ falan diyorlar
Ha ha çok komikBilmem yapışkan mısın ki acaba?
Akıl yaşta değil başta misaliBende 6 sene sonra 28 olcam şimdi buna üzülmeye mi başlıyım , lütfen yapmayın artık bunu belirli aralıklarla geliyorsunuz ve tek konu yaşınız, insanlar hep bir şey bir şey söyler insanlar 28-29-30 undan sonra değişmez bu arada insanlar her gün her an değişebilir
Siz fiziksel olarak değişimden korkuyorsunuz ama güzellik için 1 sivilce yetiyor siz takılmışsiniz senelere eşiniz ne diyor peki bu konu için ?Akıl yaşta değil başta misali
Sivilceyle savaşıyorum zaten ilaç içiyorum böbreklerime zarar veriyor eşim takmıyorSiz fiziksel olarak değişimden korkuyorsunuz ama güzellik için 1 sivilce yetiyor siz takılmışsiniz senelere eşiniz ne diyor peki bu konu için ?
Kendi kendine konuşanlar silsilesinden
Bol bol su için ne diyim her şey sizde bitiyor şu durumdaSivilceyle savaşıyorum zaten ilaç içiyorum böbreklerime zarar veriyor eşim takmıyor
Yani 1-2 dert değilBol bol su için ne diyim her şey sizde bitiyor şu durumda