Geç kaldım galiba

Kocasından kaynanasından eziyet gören bir ayakkabı için eltiyle dövüşen birine hiç benzetemedim ben valla. Siyah ayakkabıdan başka bir şey giymeme izin vermezler diyordu.
Evet sayenizde dişli çıktım söylüyorum herşeyi

Siz dikkat çekmek için konu açıp sırf burada kalmak için kendinize bahane buluyorsunuz. Rusyadasınız kayınvalideden uzak. Kurslara yazılın Ruslarla takılın. Arkadaşınız olsun

Kocasından kaynanasından eziyet gören bir ayakkabı için eltiyle dövüşen birine hiç benzetemedim ben valla. Siyah ayakkabıdan başka bir şey giymeme izin vermezler diyordu.
Stiletto mu peki stilettoysa okeyim cunku?

Siz dikkat çekmek için konu açıp sırf burada kalmak için kendinize bahane buluyorsunuz. Rusyadasınız kayınvalideden uzak. Kurslara yazılın Ruslarla takılın. Arkadaşınız olsun
Rusça iyi bilmiyorum o yüzden hem onlar iyi konuşmadığını görüp uzaklaşıyorlar

Siz anlamıyorsunuz galiba,aynı evdeyim onunla görüyor nasıl can atıyorum abone sayının artmasına.ama o çıkmış abonelerimden ve say azalmış
Bir kişi bu kadar etkiliyorsa sayfanı, bırak sen bu işi olmaz bu sayfadan hiçbir şey Nilu.

Ayrıca kadına tokat attın, bir de söylendi diye kızıyorsun. Ellerini ayaklarını öp o eltinin ki sadece söylenmiş sana. O zaman da yazmıştım yine yazıyorum benim eltim olacaktın ki o tokattan sonra görecektin dünya kaç bucakmış.

Neyse acil psikolojik destek al, sana değil de çocuklara yazık çünkü.

Rusça iyi bilmiyorum o yüzden hem onlar iyi konuşmadığını görüp uzaklaşıyorlar

Konuşmadıkça körelirsiniz kursa yazılın bedava bir yerde çalışın geliştirmek için.

Sayfanı geliştirmek için bir kişiden fazlası lazım Rusça geliştireceksin ki insanlar sipariş verebilsin. Burada harcadığın zamana gider konuşursun. Antalya’da insanlar Rusça öğreniyor sen evden çıkmayıp Türkçeni köreltiyorsun

Bir kişi bu kadar etkiliyorsa sayfanı, bırak sen bu işi olmaz bu sayfadan hiçbir şey Nilu.

Ayrıca kadına tokat attın, bir de söylendi diye kızıyorsun. Ellerini ayaklarını öp o eltinin ki sadece söylenmiş sana. O zaman da yazmıştım yine yazıyorum benim eltim olacaktın ki o tokattan sonra görecektin dünya kaç bucakmış.

Neyse acil psikolojik destek al, sana değil de çocuklara yazık çünkü.
Çok korktum

Eklentiler

• 72CA17A9-B1F5-4341-BC77-C5BF6A9FF0AF.png
    72CA17A9-B1F5-4341-BC77-C5BF6A9FF0AF.png
    784,9 KB · Görüntüleme: 92
Back