gec gelen düğün albümüm(dıs cekim)

harika fotograflar albümünüz cok hos gercekten cok begendım allah bır yastıkta mutlu mesut kocatsın ınsallah

çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah. evliliğinden huzur, mutluluk, keyif ; yüzünden gülücükler eksilmesin. maşallah

canım söylemeden edemicem süper pozlar ve sende cok tatlı olmussun seker gbisin masallah el cicegin ve kemerinin uyumuda cok güzel olmus bende izmirdeyim direk tanıdım hava gazında cekildiğinizi :))Sana 2 sorum olucak cnm makyas ve sac cok basarılı nerde yaptrıdın ve el cicegin yapmamı nerden aldın bnimde düğünüm haziranda yardımcı olursan sevinirim :))

Harika olmus.. Tek kelime ile Bayildim .. Bende cok isterdim dis cekim yapmayi ama olmadi maalesef Allah mutlu mesut etsin :)

çok teşekkür ederimmm:))

canım sac makyaj bahçelievler moss kuaförde oldu.çiçeğim canlıydı onu da alsancak,mon jardin'de yaptırdımhayırlısı olsun ve her şeyden önce de su dönemde allah sana kolaylık versin:))

albüm çok güzel ve orjinal olmuş.bütün detaylar hoş ve olması gerektiği gibi..mutluluklar dilerim:)

allah mesut etsin canım bir yastıkta kocayın inşaallah :)))))))))))
ben böyle güzel bir albüm görmedim tebrik ederim...benden geçti ama kardeşim için sorayım nerede çektirdin bu fotoları :)

çok güzelsin bu 1 :)
ikincisi çok çok mutlu ol :)
üçüncüde ben o gelinliğini çok çok çok beğendim aynısından ama apıs aynısından istiyorum :)

Havagazı gerçekten düğün foto çkimi için çok uygun bi mekan. Fotoğrafçınızı çok beğendim çalışmaları harikaa:) Maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…