- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi mercan2003
-
cnm teşekkürler çok:)
ayakkabımı da lila istemiştim şöyle az topuklu cok tatlı bir model vardı kafamda ama bulamadım hiç bir yerde ben de renkli ayakkabı sevdamdan vazgectim bu yüzden kemerle çiçek uyumu yeter dedim ayakkabı resmimi ekleyim birazdan:)
Cnm bnm ayakkabılar böyle de çokk şekerrr renkli ayakkabıda fena olmazdı ama inan ayakkabılar sade ve modern görünümlü pek aratmamış o yuzden:)Eki Görüntüle 386681
ÖNEMLİ not!lütfen ayaklarımın çirkinliğine bakmayınız...:)ayrıca çekimler sırasında ayakkabıları cıkarıp yürümüşlüğüm var tozlu yollarda hatta çoğu zaman diyebilirim:)o yüzden gördüğünüz o tozlar
bu da benim gec gelen düğün albümüm,fotolarda oynanma olmadı o yüzden en doğal halimleyim kaşım düşük, sivilceler belli fln:))
umarım dıs cekim için yardımcı olur,fikir verir...
ben poz verememe konusunda doğustan yetenekli bir insanım o yüzden benim için cok zor oldu,utandım yapamadımve beklenenden cok kısa bir zaman diliminde gercekleşti...ama yine de fotoğrafçım ustalığını konusturdu ellerine sağlık diyorum burdan... umarım sizler de beğenirsiniz:)....
Eki Görüntüle 358086 ,Eki Görüntüle 358087 ,Eki Görüntüle 358088 Eki Görüntüle 358090 Eki Görüntüle 358091 Eki Görüntüle 358092 Eki Görüntüle 358093 Eki Görüntüle 358095 Eki Görüntüle 358096 Eki Görüntüle 358097 Eki Görüntüle 358098 Eki Görüntüle 358099 Eki Görüntüle 358100 Eki Görüntüle 358101 Eki Görüntüle 358102 Eki Görüntüle 358103 Eki Görüntüle 358104 Eki Görüntüle 358105 Eki Görüntüle 358106 Eki Görüntüle 358107 Eki Görüntüle 358108
gelınlıgın sacın makyajın esınle uyumun hersey harıka ötesi
ama ben encok belındekı o harıka kuşagına bayıldımmmmmmmm iznınle fıkrını calabılırmıyım???
dugun boyunca belındemıydı yoksa sadece cekımlerdemı kullandın?
ayakkabılarında lılamıydı??
çok çok çok yakısmıssınız mutluluklar...
çok güzelsiniz yaaa....:) cok duygulandım fotograflarına bakarken... bir kız cocugunun ömür boyu hayal ettıgı kareler bunlar..... benımde 2 ayım war ınsallah sneın kadar tatlı bir gelin olurum...........
cok teşekkür ederim ne demek tabiki çal hatta yay herkese....:)ben cok sevmiştim renkli kusakları ama tam hayalimdeki gibi nasip olmadı o yüzden sadece çekimlerde kullandım...bridal belt diye arastırıp fotolara bakarsan daha cok kaynak görebilirsin türkiyede pek bilinmiyor cünkü...sana da coooook mutluluklar diliyorum inşallah her şey gönlünce olsun:))
ay ne güzel sözler bunlar cok teşekkür ederim cnm zaten senin tatlılığın her halinden belli oluyoreminim cok cok daha güzel bir gelin olucaksın!:))
canım mutluluklar çok güzel bir gelin olmuşssun :)
Ben bi iki şey sorucaktım? Çekimleri nerde yaptınız? Ve tam günmüydü yoksa sadece dış çekim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?