gec gelen düğün albümüm(dıs cekim)

çook teşekkür ederim kızlar,allahım hepimize sevdiğimizle yuva kurmayı nasip etsin inşallah ve mutluluğumuz daim olsun hep...

Canım ömür boyu mutluluklar, maşallahh gerçekten çok güzelsiniz. Allah daim etsin mutluluğunuzu...

Fotoğraflar harikaaaa:) Maşallah size canım.

Gelinçiçeğine bayıldımmm Ayakkabıların de o tonlarda mı merak ettim ben ama

resımler super sende cok gusel bı gelın olmusun cnmallah mutlulugunuzu daım etsın eh artık yakında bebısınız olurda onun resımlerını de paylasırsın

Çok guZel cikmissiniz Canim :))

Son düzenleme:
Omur boyu Mutluluklar Canim tebrik ederim :)Fotoraflar çok guZel harika cikmissiniz bayıldım :))) fotoğrafçını ogrenebilirmiyim ? Bende dis cekim icin bi fotoğrafçıyla anlastim cekimleri benziyor :)İzmirdesin sanırım çiçeğini nerde yaptırdın yardımcı olursan sevinirim :)

Maşallah mutluluklar herşey çok sade ve çok hoş olmuş saçlarımı böyle yaptırağım :)

kızlaaaar öncelikle tek tek teşekkür ediyorum hepinize!:))umarımmm hepinizin gönlünce olur istediği her şey....:)))

sorulara cevaba gelince

fotografların hepsi çok güzel gerçekten...maşallah...çiçeğine de bayıldım süpermiş!=)) canlı çiçek sanırım...çiçeklerin adını öğrenebilir miyim acaba?

cnm teşekkür ederim çok:))

inan çiçeğin ismini bilmiyorum benim düğün alışverişim biraz yoğun gecti kısa zamana sıgdırmaya calıstık ve ben çiçeğimin siparişini düğün günü kuaförden önce gidip verdim düşün artık!ben renkli ve mor lila tonlarında bir çiçek istiyordum tek bir çiçekçiye bakma fırsatım oldu bu olsun dedim cıktım.aslında yanlarında beyaz cipsolar olucaktı ama koymamıs çiçekçim ben arabada gelinlikle dış çekime doğru yol alırken aldık çiçeği ve ekletme sansım da olmadı sanırım öyle daha güzel olurdu ama bu da cok güzel oldu....beni en çok üzen şey ise düğünde çiçeğimin yok olmasıydı yani ben 3 tane yaptırdım bu çiçekten ve 2 si atmalıktı daha küçük boyutlarda, birisi de bana kalıcaktı ama ben atmayı unutunca düğün masamdan hoooop ucuvermiş çiçeklerim çok üzülmüştümo yüzden siz siz olun garantiye alın çiçeğinizi:)):26:

Fotoğraflar harikaaaa:) Maşallah size canım.

Gelinçiçeğine bayıldımmm Ayakkabıların de o tonlarda mı merak ettim ben ama

cnm teşekkürler çok:)

ayakkabımı da lila istemiştim şöyle az topuklu cok tatlı bir model vardı kafamda ama bulamadım hiç bir yerde ben de renkli ayakkabı sevdamdan vazgectim bu yüzden kemerle çiçek uyumu yeter dedim ayakkabı resmimi ekleyim birazdan:)

cnm teşekkür ederim ilk başta,
fotoğrafçım duygu şahin, istanbuldan geldi. ilk başta profesyonel olması 2. olarak da albüm fiyatlarının izmirden daha uygun olması sebebiyle tercih ettik çok da memnun kaldık.

çiçeğimi alsancak mon jardin de yaptırdım 3 çiçek bana 150 tl ye mal oldu.ama tek fiyat 80 di diye hatırlıyorum...:44:

coooooook guzel olmus, ozellikle belindeki eflatun kusak harika bayildiiiiiiim,
omur boyu mutluluklar....

ÖNEMLİ not!lütfen ayaklarımın çirkinliğine bakmayınız...:)ayrıca çekimler sırasında ayakkabıları cıkarıp yürümüşlüğüm var tozlu yollarda hatta çoğu zaman diyebilirim:)o yüzden gördüğünüz o tozlar

Masallah cok guzel gelin olmussun, Allah mesut bahtiyar etsin..
Ben zaten dis cekimleri cok seviyorum, insallah benimde butcem bu sekilde fotograflar icin yeterli olabilir.
Ben fotograflarini cok begendim, guzel kareler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…