gec gelen düğün albümüm(dıs cekim)

mercan2003

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
152
1
118
İzmir
bu da benim gec gelen düğün albümüm,fotolarda oynanma olmadı o yüzden en doğal halimleyim kaşım düşük, sivilceler belli fln:))

umarım dıs cekim için yardımcı olur,fikir verir...
ben poz verememe konusunda doğustan yetenekli bir insanım o yüzden benim için cok zor oldu,utandım yapamadım ve beklenenden cok kısa bir zaman diliminde gercekleşti...ama yine de fotoğrafçım ustalığını konusturdu ellerine sağlık diyorum burdan...umarım sizler de beğenirsiniz:)....

, ,

Allah mesut etsin ... şu elinde balon olan bi de eşinin elinde balon olan ve senin de elinden tuttuğun fotoğraflar çok güzel:)

Allah mesut etsin,renkli kuşaklara ve gelin çiçeklerine bayılıyorum çok güzel olmuş

Mutluluklar.. Bi ömür bu ilk gününüz gibi olur inşallah.. Çok güzel olmuşsunuz siz :) Maşallahh

çook teşekkür ederim kızlar,allahım hepimize sevdiğimizle yuva kurmayı nasip etsin inşallah ve mutluluğumuz daim olsun hep...

Resim cekememe konusunda yeteneksiz oldugunuzu soyluyorsunuz lakin resimler tam aksini soyluyor.Orjinal resimler olmus.Allah mesut etsin..

gelinliğin kendin ve fotoğraflar çok güzel.çok güzel pozlar vermişsin.mutluluğun daim olsun.

saçınız çok güzel olmuş
makyajınız da öyle.. abartıdan uzak..
ve gelin çiçeğinize de bayıldım
ne diyeyim mutluluklar bi ömür

Allah mesut etsin inşaallah.uzun ve sağlıklı bir ömür gecirmenizi dilerim.ço güzel resimler :)

Ben bayıldım valla.ALLAH nazarlardan saklasın.zaten güzelsiniz.fotograflarda da çok güzel çıkmışsınız.ayrıca silce falanda belli değil.sonsuza kadar mutlu olun.....

Tatlım çok güzel çıkmışsın wala ben de poz veremem ve çok kötü çıkarım fotoğraflarda ama sen çooookkkk güzel çıkmışssın Allah mutluluğunuz hiç bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…