• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gec gelen düğün albümüm(dıs cekim)

mercan2003

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
152
1
118
İzmir
bu da benim gec gelen düğün albümüm,fotolarda oynanma olmadı o yüzden en doğal halimleyim kaşım düşük, sivilceler belli fln:)):27:

umarım dıs cekim için yardımcı olur,fikir verir...:31:
ben poz verememe konusunda doğustan yetenekli bir insanım o yüzden benim için cok zor oldu,utandım yapamadım:17: ve beklenenden cok kısa bir zaman diliminde gercekleşti...ama yine de fotoğrafçım ustalığını konusturdu ellerine sağlık diyorum burdan...:46:umarım sizler de beğenirsiniz:)....:16:

$DSC_0067.jpg , $DSC_0050d.jpg , $DSC_0042.jpg $DSC_0051d.jpg $DSC_0055.jpg $DSC_0070.jpg $DYG_3202.jpg $DYG_3241.jpg $DYG_3250.jpg $DYG_3296.jpg $DYG_3329.jpg $DYG_3363.jpg $DYG_3376.jpg $DYG_3381.jpg $DYG_3437.jpg $DYG_3447.jpg $DYG_3329d.jpg $DSC_0039.jpg $DYG_3195.jpg $DYG_3381d.jpg $DYG_3213.jpg

Allah mesut etsin ... şu elinde balon olan bi de eşinin elinde balon olan ve senin de elinden tuttuğun fotoğraflar çok güzel:)

Allah mesut etsin,renkli kuşaklara ve gelin çiçeklerine bayılıyorum çok güzel olmuş :16:

Mutluluklar.. Bi ömür bu ilk gününüz gibi olur inşallah.. Çok güzel olmuşsunuz siz :) Maşallahh :nazar::nazar:

çook teşekkür ederim kızlar,allahım hepimize sevdiğimizle yuva kurmayı nasip etsin inşallah ve mutluluğumuz daim olsun hep...:16:

Resim cekememe konusunda yeteneksiz oldugunuzu soyluyorsunuz lakin resimler tam aksini soyluyor.Orjinal resimler olmus.Allah mesut etsin..

saçınız çok güzel olmuş :16:
makyajınız da öyle.. abartıdan uzak..
ve gelin çiçeğinize de bayıldım :nazar:
ne diyeyim mutluluklar bi ömür :34:

Allah mesut etsin inşaallah.uzun ve sağlıklı bir ömür gecirmenizi dilerim.ço güzel resimler :)

Ben bayıldım valla.ALLAH nazarlardan saklasın.zaten güzelsiniz.fotograflarda da çok güzel çıkmışsınız.ayrıca silce falanda belli değil.sonsuza kadar mutlu olun.....:nazar::nazar::nazar:

Tatlım çok güzel çıkmışsın wala ben de poz veremem ve çok kötü çıkarım fotoğraflarda ama sen çooookkkk güzel çıkmışssın Allah mutluluğunuz hiç bozmasın

Back