Geç döllenmeyle hamile kalanlar

Kan sonucum çıkmadı bir türlü sabırsızlandım iyice ilk defa böyle oldu neden olabilir acaba

1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_3041.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 64
1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın
Kan verdim dün ama daha sonucu çıkmadı onu bekliyorum henüz adet olmadım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin sizin duanız tutar bu mübarek günde bende sevinç yaşayayım

Merhaba bende pcolıyum bende büyük ihtimal geç döllenme oldu test yaptım silik çıktı durumunuz nedir acaba

Merhaba kaçıncı haftanızda doktor değiştirdi tarihinizi

Merhaba bende pcolıyum bende büyük ihtimal geç döllenme oldu test yaptım silik çıktı durumunuz nedir acaba
Merhaba tebrik ederim… iyi gidiyor şuanlık 14. Hafta bitmek üzere :)

Eklentiler

• 2b0647e0-175d-4737-b0c4-092676b91b0c.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Koyulaşma var mı sizce yani yarın sabah tekrar yapıp öyle kan vericem bide şehir dışına çıkıcaz ondan mecbur veririm
Var bence ya tam net olmasada çizgi var birde bence normal test yapın geçmiş zaten adetiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…