Peki belirti falan varmıydı ben de hiç biri yok arada sadece kasığımda pıt pıt birşey atıyor sanki özellikle yattığımda falan daha çok hissediyorumKanda cıkar canım. Benim geç döllenmeydi testler negatifli. 1 haftalık gecikmeden sonra anca testim pozitife döndü
Bende de yoktu. Tek bir defa fırından tepsi çıkartırken kasığıma bıçak saplanması gibi olmuştu. O kadar. Onun haricinde yaşamadım ben dePeki belirti falan varmıydı ben de hiç biri yok arada sadece kasığımda pıt pıt birşey atıyor sanki özellikle yattığımda falan daha çok hissediyorum
Adetim 1 gün gecikti 0.25 negatif çıktı sizce adetim gecikirse pozitife döner mi sizin nasıl oldu anlatır mısınızKanda cıkar canım. Benim geç döllenmeydi testler negatifli. 1 haftalık gecikmeden sonra anca testim pozitife döndü
Benimde son adet 16 Şubat ama 18 martta testim negatif. Bir hafta 10 gündür kasık ağrım var göğüslerimde ara ara yanma oluyor uçları hassaslaşıyor bazen. Dünden beride adet olacakmışım gibi sancılarım ve beyaz akıntım oluyor. Bende bekliyorum 1 hafta geçmesiniMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum bendede eşimde de herhangi bir sıkıntı yok geçen ay 14 Şubatta regl oldum bu ay bir kaç gün gecikti adetim düzenlidir test yaptım ama negatif çıktı adete dair hiçbir belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti normalde bir hafta öncesine kadar hissettirirdi geç döllenme olabilir dedi arkadaşlarım ama geç döllenme nedir nasıl olur pek bir bilgim yok böyle olup hamile kalan var mı yada belirti olarak neler yaşadınız
İnşallah olumlu haberler alırız benim hiç bir belirtim yokBenimde son adet 16 Şubat ama 18 martta testim negatif. Bir hafta 10 gündür kasık ağrım var göğüslerimde ara ara yanma oluyor uçları hassaslaşıyor bazen. Dünden beride adet olacakmışım gibi sancılarım ve beyaz akıntım oluyor. Bende bekliyorum 1 hafta geçmesini
Bende o ara bayram tatili vardı. Sağlık ocakları, randevular falan kapalıydı. Gecikmeden 1 hafta sonra, bayramdan sonra pozitife dönünce tahlil verdim 120 cıkmıştı. Birkaç günlük gecikmede versem belkide çıkardı bilmiyorum. İdrarda ama her gün test yapmama, farklı markalar denememe rağmen hep negatifti yani. İstersen bekle sen de haftaya tekrar kan verAdetim 1 gün gecikti 0.25 negatif çıktı sizce adetim gecikirse pozitife döner mi sizin nasıl oldu anlatır mısınız
Yani siz hamile misinizBende o ara bayram tatili vardı. Sağlık ocakları, randevular falan kapalıydı. Gecikmeden 1 hafta sonra, bayramdan sonra pozitife dönünce tahlil verdim 120 cıkmıştı. Birkaç günlük gecikmede versem belkide çıkardı bilmiyorum. İdrarda ama her gün test yapmama, farklı markalar denememe rağmen hep negatifti yani. İstersen bekle sen de haftaya tekrar kan ver
Ben geç döllenme ile gebeyim ama hemen idrarda ve kanda çıktı benim bazı, idrar testleri yalancı pozitif negatif çıkarıyor kan ver en mantıklısı onlara güvenmeMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum bendede eşimde de herhangi bir sıkıntı yok geçen ay 14 Şubatta regl oldum bu ay bir kaç gün gecikti adetim düzenlidir test yaptım ama negatif çıktı adete dair hiçbir belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti normalde bir hafta öncesine kadar hissettirirdi geç döllenme olabilir dedi arkadaşlarım ama geç döllenme nedir nasıl olur pek bir bilgim yok böyle olup hamile kalan var mı yada belirti olarak neler yaşadınız
Yok kuzum ben 2023 ramazan bayramında gecikmiştim o zaman öğrendim. Şimdi kızım 15 aylıkYani siz hamile misiniz
Ayyy o bende de o pıt pıt atma vardı sol kasikta bende geç döllenmeydi testlerim silik çıkmıştı adetin 7.gunu net pozitif gordumPeki belirti falan varmıydı ben de hiç biri yok arada sadece kasığımda pıt pıt birşey atıyor sanki özellikle yattığımda falan daha çok hissediyorum
Ay inşallah benimde pozitif olur üzülmek istemediğim için bir hafta beklicem işte bakalım ama hala adet belirtileri yok pıt pıt atmayı hissediyorum sadeceAyyy o bende de o pıt pıt atma vardı sol kasikta bende geç döllenmeydi testlerim silik çıkmıştı adetin 7.gunu net pozitif gordum
3 gün önceydi adet olmadım diye oldu ama şimdi şüphem iyice kesin olduğu için ilişkiyi de bıraktım açıkçasıEn son korunmasız ilişkiniz ne zamandı?
Peki belirti falan varmıydı çünkü bende hiç biri yok kana da hemen gitmek istemedim umutsuz olupta üzülmiyim diye bir hafta geçmesini bekliyorumBen geç döllenme ile gebeyim ama hemen idrarda ve kanda çıktı benim bazı, idrar testleri yalancı pozitif negatif çıkarıyor kan ver en mantıklısı onlara güvenme
Bende akıntı kasık ağrısı başlamıştı sonra mide ekşimsi ağızda metalik tad sıcak, basması bide 24 saat acıkma olmuştu gebelik belirtileri zaten hepsi yaşadığım en doğru kan verme yumurtlama üstünden 14 gün geçmesi doğru sonuç verirPeki belirti falan varmıydı çünkü bende hiç biri yok kana da hemen gitmek istemedim umutsuz olupta üzülmiyim diye bir hafta geçmesini bekliyorum
Merhaba. Son durum nedir?Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum bendede eşimde de herhangi bir sıkıntı yok geçen ay 14 Şubatta regl oldum bu ay bir kaç gün gecikti adetim düzenlidir test yaptım ama negatif çıktı adete dair hiçbir belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti normalde bir hafta öncesine kadar hissettirirdi geç döllenme olabilir dedi arkadaşlarım ama geç döllenme nedir nasıl olur pek bir bilgim yok böyle olup hamile kalan var mı yada belirti olarak neler yaşadınız
Salı günü kan vermeye gidicem bel ağrım fazla ama adet olmadım henüz başka da belirti yok bakalımMerhaba. Son durum nedir?
İnşallah sonuçlar dilediğin gibi çıkarSalı günü kan vermeye gidicem bel ağrım fazla ama adet olmadım henüz başka da belirti yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?