Geç döllenmeyle hamile kalanlar

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum bendede eşimde de herhangi bir sıkıntı yok geçen ay 14 Şubatta regl oldum bu ay bir kaç gün gecikti adetim düzenlidir test yaptım ama negatif çıktı adete dair hiçbir belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti normalde bir hafta öncesine kadar hissettirirdi geç döllenme olabilir dedi arkadaşlarım ama geç döllenme nedir nasıl olur pek bir bilgim yok böyle olup hamile kalan var mı yada belirti olarak neler yaşadınız

1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    IMG_2722.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_3041.webp
    IMG_3041.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 64
1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın
Kan verdim dün ama daha sonucu çıkmadı onu bekliyorum henüz adet olmadım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin sizin duanız tutar bu mübarek günde bende sevinç yaşayayım 🥺🌸🙏

Benim geç döllenme oldu mesela normalde 18. Gün falan yumurtlamam ama ben adet olmam gereken günde yani 32. Günde falan yumurtlamışım adet geçtikten bir 15 gün sonra öğrendim oda silikti testim baya tabi bende pco var alışkındım geç olmasına belirtim olunca test yaptım
Merhaba bende pcolıyum bende büyük ihtimal geç döllenme oldu test yaptım silik çıktı durumunuz nedir acaba

Eklentiler

• 2b0647e0-175d-4737-b0c4-092676b91b0c.webp
    2b0647e0-175d-4737-b0c4-092676b91b0c.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Koyulaşma var mı sizce yani yarın sabah tekrar yapıp öyle kan vericem bide şehir dışına çıkıcaz ondan mecbur veririm
Var bence ya tam net olmasada çizgi var birde bence normal test yapın geçmiş zaten adetiniz

Back
X