Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum bendede eşimde de herhangi bir sıkıntı yok geçen ay 14 Şubatta regl oldum bu ay bir kaç gün gecikti adetim düzenlidir test yaptım ama negatif çıktı adete dair hiçbir belirti de yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti normalde bir hafta öncesine kadar hissettirirdi geç döllenme olabilir dedi arkadaşlarım ama geç döllenme nedir nasıl olur pek bir bilgim yok böyle olup hamile kalan var mı yada belirti olarak neler yaşadınız
Kan verdim dün ama daha sonucu çıkmadı onu bekliyorum henüz adet olmadım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin sizin duanız tutar bu mübarek günde bende sevinç yaşayayım1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın
Naptınız çıktı mı sonucunuzzKan verdim dün ama daha sonucu çıkmadı onu bekliyorum henüz adet olmadım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da dua edin sizin duanız tutar bu mübarek günde bende sevinç yaşayayım![]()
Hayır ya neden böyle oldu anlamadım normalde hemen çıkardıNaptınız çıktı mı sonucunuzz
E nabıza düşmemiş olabilir hastanede mi verdiniz sağlık ocağında mı hangisinde verdiyseniz gittiğinizde öğrenirsinizHayır ya neden böyle oldu anlamadım normalde hemen
Devlette verdim ilk defa yaşadım zaten böyle birşeyiE nabıza düşmemiş olabilir hastanede mi verdiniz sağlık ocağında mı hangisinde verdiyseniz gittiğinizde öğrenirsiniz
Ben acilde verdiğim zaman hiç düşmedi kendim gidip aldımDevlette verdim ilk defa yaşadım zaten böyle birşeyi
Bugün randevu aldım gidicem bakalım adette olmadım henüz olsam en azından derdim ki yokmuş belirtim de yokBen acilde verdiğim zaman hiç düşmedi kendim gidip aldım
Değilmişim bu ayda elendim maalesef mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin dedi bir kaç güne gelebilirmişNaptınız çıktı mı sonucunuzz
Bende değilmişim artık ara veriyorum bu isteğe de bu siteye de çok yoruldum her ay böyle heyecanmanıp sonra yere çakılmaktanDeğilmişim bu ayda elendim maalesef mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin dedi bir kaç güne gelebilirmiş
Bende öyle pes ettim artıkBende değilmişim artık ara veriyorum bu isteğe de bu siteye de çok yoruldum her ay böyle heyecanmanıp sonra yere çakılmaktan
Merhaba bende pcolıyum bende büyük ihtimal geç döllenme oldu test yaptım silik çıktı durumunuz nedir acabaBenim geç döllenme oldu mesela normalde 18. Gün falan yumurtlamam ama ben adet olmam gereken günde yani 32. Günde falan yumurtlamışım adet geçtikten bir 15 gün sonra öğrendim oda silikti testim baya tabi bende pco var alışkındım geç olmasına belirtim olunca test yaptım
Merhaba kaçıncı haftanızda doktor değiştirdi tarihinizi1 hafta arayla yaptığım testlerdi benimde geç döllenme 15 eylül son adet ama sonra dokror degistirip 26 eylül yaptı bu yüzden negatife aldanmayın gecikme devam ederse test yapın
Merhaba tebrik ederim… iyi gidiyor şuanlık 14. Hafta bitmek üzere :)Merhaba bende pcolıyum bende büyük ihtimal geç döllenme oldu test yaptım silik çıktı durumunuz nedir acaba
Ya maşallahMerhaba tebrik ederim… iyi gidiyor şuanlık 14. Hafta bitmek üzere :)
Büyük ihtimal hamilesiniz ama çok yeni muhtemelen bence kan verin beklemeyin :)Ya maşallahbana da dua eder misin testlerim bu şekilde benimde prodoctor marka Eki Görüntüle 3569045 bu 28 Mart sabah Eki Görüntüle 3569048 bu bugün sabah Eki Görüntüle 3569049 bu da akşam
Koyulaşma var mı sizce yani yarın sabah tekrar yapıp öyle kan vericem bide şehir dışına çıkıcaz ondan mecbur veririmBüyük ihtimal hamilesiniz ama çok yeni muhtemelen bence kan verin beklemeyin :)
Var bence ya tam net olmasada çizgi var birde bence normal test yapın geçmiş zaten adetinizKoyulaşma var mı sizce yani yarın sabah tekrar yapıp öyle kan vericem bide şehir dışına çıkıcaz ondan mecbur veririm