- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Canim nediyeyimki bende üzuldum simdi erkeklerin pek umrunda olmuyo boyle seyler onlari doguran karnimizda hisseden biziz biz daha yogun yasiyoruz duygumuzu onlardan katve kat sikma canini bak bende ne anlatayim gecen ay ne yasadimi.calismalara ilk basliyoruz yani ilk ay gecen ay butun belirtiler var bir tane oglum var benim gebe kalsam neler olcagini biliyorum yani sonra bulanti iştah artmasi aşiri duygusallik bunun uzerine adetime 8gun kala test yaptim ilk idrarla hafifde olsa vardi bir hafta sonra denedim hassas test bile aldim cikmadi gunumde adet oldum yaşadigim herseyin piskolejik oldugunu soyledi dr yani anladimki kendini ona şartladirinca oluyo işte adet olunca 3gun agladim hamileyim diye esim karnimi seviyoduCanim adetmi tam anlamadim hala. Soluk kirmizi su gbi kan ama az az oluyo basim donuyo birazz. Bundan 4 5 ay once olmstu boyle gene tutunamamsti ama pembe kan geldi ve ardindan adet agrim basladi ve kanamam yogun akici ve koyu kirmiziydi. Snra normal adet gbi 7 8 gun surdu ama minik minik parcalar oluyodu. Bu simdi oglenden beri var ama afedrrnsz pedime bakiyorm adet kani gbi durmuyo . Pecete ye siliyrm biraz soluk kirmizi kan geliyo ama az az anlamadm. ? Kafam gene corba
Merhaba benimdr 1 hafta sat a göre geriden geliyo yani bu adetten sonraki ilişkidenmi olmuş oluyo ? Adetten önceki olamaz değilmi?benimde normal adet dönemime göre bakıldığında 8 haftalık olası gereken bebeğim usg'de 6 haftalık gözükmüştü geç döllenmeden dolayı o zaman doktorun adet tarihini usg tarihine göre değiştirebiliyo.
geçmiş olsun tatlım kısmeti yokmuş Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. umarım sağlıklı bir bebek nasip olur.Kizlar hissettiklerim dogruymus. BEBEGIM varmisadet olmadigimi biliyodm cunku cok tuhafti adet gbi degildi kanamam. Capcanli kirmizi geliyodu . Dun wc ye gittigimde cok tuhaf bi kac parca dusmustu. Afedersiniz alip pecetenin ustune koyup baktim dha once boyle bi parca hic gormemistim. Adetken dusenler gbi degildi. Ince minicik kalin kıl gbi bsy ustundede minicik top gbi bsy . Sanirim o dusen bebekti ve ominik seyde kalbiydi. Insan yasadkca anliyo. Benim vucudum hamileligi gec belli ediyo kizimida idrarda 20gundn snra ogrenmistim. 16.gundu ama kismet değilmiş. O parcadan snra kanamam ayni adet kanamasi gbi oldu. Ama hic agrim yok . Üzüldüm de ama kismetimizden bir adim one gecemiyrz malesef. Bi sure burda olmicam kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
merhaba,Merhaba benimdr 1 hafta sat a göre geriden geliyo yani bu adetten sonraki ilişkidenmi olmuş oluyo ? Adetten önceki olamaz değilmi?
Bence bekle Can'ım ben adetime 4 gün kala test yaptırdım negatif çıktı 4 gün sonra yaptırdım pozitif. Yani Bi kaç gün daha bekle bence sonra test yaptır negatifse ilacı kullanMerhaba kızlar. 9aylık evliyim ve 9 aydır en çok takip ettiğim kadınlarkulübü müdavimlerinin tecrübelerine ihtiyacım var. Bilgisi yada duyumu olanlar benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
5 ay önce 7 haftalık düşük ve beraberinde kürtaj yaşadım. Gebeliğim geç döllenmeyle olmuştu. Yani bilgilendirme açısından yazmak gerekirse :
Sat :11 nisan (düzenli 28 günlük dönem)
Bat : 8 mayıs
Yumurtlama diye planladığım tarih : 24-25 nisan
Fakat asıl yumurtladığım tarih : 30 nisan
Kanda hcg test sonucu : 12 mayıs
Biraz uzattım sanırım ama yaşadığım kadarıyla ihtiyacı olacak arkadaşlara faydam olsun istedim. Çünkü burda meraktan sabırsızlanarak araştırmanın ne demek olduğunu bende yaşıyorum
Şimdi durumum şu;
Sat : 24 ağustos
Bat : 21 eylül ( yani 2 günlük gecikmem var)
Kürtaj sonrası 2 aylık dönem hariç hiç düzenim şaşmadı, hep döngüm 28 gün. Ve regl olmadan hiç kasık ağrım olmaz, tek damlada olsa önce kanamam başlar ondan sonra kasık ağrılarım başlar. 4 gündür kasık ağrım var, dün reglim gecikince teste gittim HCG 1,40 çıktı, dr söktürücü verdi kullanmayı düşünmüyorum. Şimdi iki sorum var;
1 - sizce geç döllenme yaşayan birinin yumurtalıkları bunu sürekli tekrarlıyormudur? ( çok araştırdım hiç biyerde sonuç bulamadım)
2 - eğer yeniden geç döllenme yaşadıysam sizce bu değer bu yüzden düşük olup yükselme ihtimali varmıdır ?
Biliyorum, farkındayım bu dönemde olan bir kadının en çok ihtiyacı olan şey aslında sabır ama elde değil işte araştırmadan meraklanmadan duramıyorum.
Benzer durumla karşılaşan varmı aranızda ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Canım sen idrar testimi yaptırdın kanmı ?Bence bekle Can'ım ben adetime 4 gün kala test yaptırdım negatif çıktı 4 gün sonra yaptırdım pozitif. Yani Bi kaç gün daha bekle bence sonra test yaptır negatifse ilacı kullan
Kan canımCanım sen idrar testimi yaptırdın kanmı ?
Şaşırdım tatlım demekki senin geç döllenme olmuş kaç çıkmıştı peki değerin ? Benimde adetten 3 gün sonra 79 çıkmıştı yani geç döllenmeKan canım
Benim geç döllenme değil ki :) adetimle uyumlu bebişim. Ben adetime 4 gün kala yaptırdım çıkmadı buda gayet normal. Zaten 21 günlük adet döngüm vardı. Adetimi Bi gün geçti yaptım çıktıŞaşırdım tatlım demekki senin geç döllenme olmuş kaç çıkmıştı peki değerin ? Benimde adetten 3 gün sonra 79 çıkmıştı yani geç döllenme
4 gün sonra yaptırdım derken yanlış anlaşılma olmuş. Adetimden 4 gün önce yaptırdım ya sonraki 4 gün sonra dediğim tam adet günüme denk geliyor zaten. Karışık oldu sanırım birazBenim geç döllenme değil ki :) adetimle uyumlu bebişim. Ben adetime 4 gün kala yaptırdım çıkmadı buda gayet normal. Zaten 21 günlük adet döngüm vardı. Adetimi Bi gün geçti yaptım çıktı
Teşekkür ederim cevabın için, ama seninki zamanında bi durummuş , benimki geç yumurtlamadan dolayı bi durum yani biraz daha karışık. Geç yumurtlama yaşayan biri bunu tekrar tekrar yaşarmı onu merak ediyorum. Çok sağolBence bekle Can'ım ben adetime 4 gün kala test yaptırdım negatif çıktı 4 gün sonra yaptırdım pozitif. Yani Bi kaç gün daha bekle bence sonra test yaptır negatifse ilacı kullan
Evet biraz karıştı sanırım bende diyorum 4gün once kan. Erip 4 gün sonra nasıl çıktı Adetinden sonra yaptıgın test kaç çıkmıştı tatlm4 gün sonra yaptırdım derken yanlış anlaşılma olmuş. Adetimden 4 gün önce yaptırdım ya sonraki 4 gün sonra dediğim tam adet günüme denk geliyor zaten. Karışık oldu sanırım biraz
Can'ım ama o durumlarda genelde yine beklemeli oluyor. Farklı karışık bir durum yok Aslı'nda. Sürekli geç döllenme yoktur. Senin yumurtlaman o şekildedir. Yani hesaplama sayaçlarına göre olması gerekmiyor illaki. Herkesin yumurtlama Zaman'ı çok farklı Zaman'larda olabiliyor. Mesela ben Bi döngümde iki kere yumurtlamışım. Hangisinde tuttuğunu bilmiyorum tabiTeşekkür ederim cevabın için, ama seninki zamanında bi durummuş , benimki geç yumurtlamadan dolayı bi durum yani biraz daha karışık. Geç yumurtlama yaşayan biri bunu tekrar tekrar yaşarmı onu merak ediyorum. Çok sağol
Teşekkür ederim haklısın, rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese inşallah. Beklemek en iyisi. Sanada rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCan'ım ama o durumlarda genelde yine beklemeli oluyor. Farklı karışık bir durum yok Aslı'nda. Sürekli geç döllenme yoktur. Senin yumurtlaman o şekildedir. Yani hesaplama sayaçlarına göre olması gerekmiyor illaki. Herkesin yumurtlama Zaman'ı çok farklı Zaman'larda olabiliyor. Mesela ben Bi döngümde iki kere yumurtlamışım. Hangisinde tuttuğunu bilmiyorum tabiama yinede son adet le uyumlu
saol cnm benim inş :) demek istediğim enteresan bir durumun yok sıkma canını sende bizler gibi bekleyeceksin. Rabbim inş gönlüne göre versinT
Teşekkür ederim haklısın, rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese inşallah. Beklemek en iyisi. Sanada rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?