• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Canim adetmi tam anlamadim hala. Soluk kirmizi su gbi kan ama az az oluyo basim donuyo birazz. Bundan 4 5 ay once olmstu boyle gene tutunamamsti ama pembe kan geldi ve ardindan adet agrim basladi ve kanamam yogun akici ve koyu kirmiziydi. Snra normal adet gbi 7 8 gun surdu ama minik minik parcalar oluyodu. Bu simdi oglenden beri var ama afedrrnsz pedime bakiyorm adet kani gbi durmuyo . Pecete ye siliyrm biraz soluk kirmizi kan geliyo ama az az anlamadm. ? Kafam gene corba
Canim nediyeyimki bende üzuldum simdi erkeklerin pek umrunda olmuyo boyle seyler onlari doguran karnimizda hisseden biziz biz daha yogun yasiyoruz duygumuzu onlardan katve kat sikma canini bak bende ne anlatayim gecen ay ne yasadimi.calismalara ilk basliyoruz yani ilk ay gecen ay butun belirtiler var bir tane oglum var benim gebe kalsam neler olcagini biliyorum yani sonra bulanti iştah artmasi aşiri duygusallik bunun uzerine adetime 8gun kala test yaptim ilk idrarla hafifde olsa vardi bir hafta sonra denedim hassas test bile aldim cikmadi gunumde adet oldum yaşadigim herseyin piskolejik oldugunu soyledi dr yani anladimki kendini ona şartladirinca oluyo işte adet olunca 3gun agladim hamileyim diye esim karnimi seviyodu :( cok kotu bi duygu bilirim yani sikmayin caninizi 29temmuzda adet oldum 26agustos adet tarihim bklm calismara devam pes etmiyoruz...

Kizlar hissettiklerim dogruymus. BEBEGIM varmis :( adet olmadigimi biliyodm cunku cok tuhafti adet gbi degildi kanamam. Capcanli kirmizi geliyodu . Dun wc ye gittigimde cok tuhaf bi kac parca dusmustu. Afedersiniz alip pecetenin ustune koyup baktim dha once boyle bi parca hic gormemistim. Adetken dusenler gbi degildi. Ince minicik kalin kıl gbi bsy ustundede minicik top gbi bsy . Sanirim o dusen bebekti ve ominik seyde kalbiydi. Insan yasadkca anliyo. Benim vucudum hamileligi gec belli ediyo kizimida idrarda 20gundn snra ogrenmistim. 16.gundu ama kismet değilmiş. O parcadan snra kanamam ayni adet kanamasi gbi oldu. Ama hic agrim yok . Üzüldüm de ama kismetimizden bir adim one gecemiyrz malesef. Bi sure burda olmicam kendinize iyi bakin Allaha emanet olun

benimde normal adet dönemime göre bakıldığında 8 haftalık olası gereken bebeğim usg'de 6 haftalık gözükmüştü geç döllenmeden dolayı o zaman doktorun adet tarihini usg tarihine göre değiştirebiliyo.
Merhaba benimdr 1 hafta sat a göre geriden geliyo yani bu adetten sonraki ilişkidenmi olmuş oluyo ? Adetten önceki olamaz değilmi?

Kızlar sat a göre 7+4 haftalığım cuma doktora gittim henüz kalp atışını duyamadık yolk sak oluşmuş bebeğinde oluşuyor dedi benim gibi olan var mı,bebeğinizin kalp atışlarınızı ne zaman duydunuz lütfen cAnım sıkılıyor

Kizlar hissettiklerim dogruymus. BEBEGIM varmis :KK43: adet olmadigimi biliyodm cunku cok tuhafti adet gbi degildi kanamam. Capcanli kirmizi geliyodu . Dun wc ye gittigimde cok tuhaf bi kac parca dusmustu. Afedersiniz alip pecetenin ustune koyup baktim dha once boyle bi parca hic gormemistim. Adetken dusenler gbi degildi. Ince minicik kalin kıl gbi bsy ustundede minicik top gbi bsy . Sanirim o dusen bebekti ve ominik seyde kalbiydi. Insan yasadkca anliyo. Benim vucudum hamileligi gec belli ediyo kizimida idrarda 20gundn snra ogrenmistim. 16.gundu ama kismet değilmiş. O parcadan snra kanamam ayni adet kanamasi gbi oldu. Ama hic agrim yok . Üzüldüm de ama kismetimizden bir adim one gecemiyrz malesef. Bi sure burda olmicam kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
geçmiş olsun tatlım kısmeti yokmuş Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. umarım sağlıklı bir bebek nasip olur.
Merhaba benimdr 1 hafta sat a göre geriden geliyo yani bu adetten sonraki ilişkidenmi olmuş oluyo ? Adetten önceki olamaz değilmi?
merhaba,

Yumurtlama normal bir adet döneminde yaklaşık olarak adet başlamadan 14 gün önce olur. Örnekler vermek gerekirse:
Adetler dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama 14. gün olur. (Adet başladıktan 14 gün sonra)
Adetler dönemi 30 gün süren bir kadında yumurtlama 16. gün olur. (Adet başladıktan 16 gün sonra)
Adetler dönemi 35 gün süren bir kadında yumurtlama 21. gün olur. (Adet başladıktan 21 gün sonra)

eğer bu döngüden daha sonraki günlerde yumurtlama olur ve döllenirse bebek adet tarihine göre geriden gelebiliyor.

Ben 32 günde yani tam 33. Günde adet oluyorum su an sat a gore 7hafta 4 günlüğüm ama henüz kalp atışı yok yolk sak oluşmuş geçmi dölleniyor acaba

Merhaba kızlar. 9aylık evliyim ve 9 aydır en çok takip ettiğim kadınlarkulübü müdavimlerinin tecrübelerine ihtiyacım var. Bilgisi yada duyumu olanlar benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
5 ay önce 7 haftalık düşük ve beraberinde kürtaj yaşadım. Gebeliğim geç döllenmeyle olmuştu. Yani bilgilendirme açısından yazmak gerekirse :
Sat :11 nisan (düzenli 28 günlük dönem)
Bat : 8 mayıs
Yumurtlama diye planladığım tarih : 24-25 nisan
Fakat asıl yumurtladığım tarih : 30 nisan
Kanda hcg test sonucu : 12 mayıs
Biraz uzattım sanırım ama yaşadığım kadarıyla ihtiyacı olacak arkadaşlara faydam olsun istedim. Çünkü burda meraktan sabırsızlanarak araştırmanın ne demek olduğunu bende yaşıyorum :(
Şimdi durumum şu;
Sat : 24 ağustos
Bat : 21 eylül ( yani 2 günlük gecikmem var)
Kürtaj sonrası 2 aylık dönem hariç hiç düzenim şaşmadı, hep döngüm 28 gün. Ve regl olmadan hiç kasık ağrım olmaz, tek damlada olsa önce kanamam başlar ondan sonra kasık ağrılarım başlar. 4 gündür kasık ağrım var, dün reglim gecikince teste gittim HCG 1,40 çıktı, dr söktürücü verdi kullanmayı düşünmüyorum. Şimdi iki sorum var;
1 - sizce geç döllenme yaşayan birinin yumurtalıkları bunu sürekli tekrarlıyormudur? ( çok araştırdım hiç biyerde sonuç bulamadım)
2 - eğer yeniden geç döllenme yaşadıysam sizce bu değer bu yüzden düşük olup yükselme ihtimali varmıdır ?
Biliyorum, farkındayım bu dönemde olan bir kadının en çok ihtiyacı olan şey aslında sabır ama elde değil işte araştırmadan meraklanmadan duramıyorum.
Benzer durumla karşılaşan varmı aranızda ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar. 9aylık evliyim ve 9 aydır en çok takip ettiğim kadınlarkulübü müdavimlerinin tecrübelerine ihtiyacım var. Bilgisi yada duyumu olanlar benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
5 ay önce 7 haftalık düşük ve beraberinde kürtaj yaşadım. Gebeliğim geç döllenmeyle olmuştu. Yani bilgilendirme açısından yazmak gerekirse :
Sat :11 nisan (düzenli 28 günlük dönem)
Bat : 8 mayıs
Yumurtlama diye planladığım tarih : 24-25 nisan
Fakat asıl yumurtladığım tarih : 30 nisan
Kanda hcg test sonucu : 12 mayıs
Biraz uzattım sanırım ama yaşadığım kadarıyla ihtiyacı olacak arkadaşlara faydam olsun istedim. Çünkü burda meraktan sabırsızlanarak araştırmanın ne demek olduğunu bende yaşıyorum :KK43:
Şimdi durumum şu;
Sat : 24 ağustos
Bat : 21 eylül ( yani 2 günlük gecikmem var)
Kürtaj sonrası 2 aylık dönem hariç hiç düzenim şaşmadı, hep döngüm 28 gün. Ve regl olmadan hiç kasık ağrım olmaz, tek damlada olsa önce kanamam başlar ondan sonra kasık ağrılarım başlar. 4 gündür kasık ağrım var, dün reglim gecikince teste gittim HCG 1,40 çıktı, dr söktürücü verdi kullanmayı düşünmüyorum. Şimdi iki sorum var;
1 - sizce geç döllenme yaşayan birinin yumurtalıkları bunu sürekli tekrarlıyormudur? ( çok araştırdım hiç biyerde sonuç bulamadım)
2 - eğer yeniden geç döllenme yaşadıysam sizce bu değer bu yüzden düşük olup yükselme ihtimali varmıdır ?
Biliyorum, farkındayım bu dönemde olan bir kadının en çok ihtiyacı olan şey aslında sabır ama elde değil işte araştırmadan meraklanmadan duramıyorum.
Benzer durumla karşılaşan varmı aranızda ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Bence bekle Can'ım ben adetime 4 gün kala test yaptırdım negatif çıktı 4 gün sonra yaptırdım pozitif. Yani Bi kaç gün daha bekle bence sonra test yaptır negatifse ilacı kullan

Şaşırdım tatlım demekki senin geç döllenme olmuş kaç çıkmıştı peki değerin ? Benimde adetten 3 gün sonra 79 çıkmıştı yani geç döllenme
Benim geç döllenme değil ki :) adetimle uyumlu bebişim. Ben adetime 4 gün kala yaptırdım çıkmadı buda gayet normal. Zaten 21 günlük adet döngüm vardı. Adetimi Bi gün geçti yaptım çıktı

Benim geç döllenme değil ki :) adetimle uyumlu bebişim. Ben adetime 4 gün kala yaptırdım çıkmadı buda gayet normal. Zaten 21 günlük adet döngüm vardı. Adetimi Bi gün geçti yaptım çıktı
4 gün sonra yaptırdım derken yanlış anlaşılma olmuş. Adetimden 4 gün önce yaptırdım ya sonraki 4 gün sonra dediğim tam adet günüme denk geliyor zaten. Karışık oldu sanırım biraz :D

Bence bekle Can'ım ben adetime 4 gün kala test yaptırdım negatif çıktı 4 gün sonra yaptırdım pozitif. Yani Bi kaç gün daha bekle bence sonra test yaptır negatifse ilacı kullan
Teşekkür ederim cevabın için, ama seninki zamanında bi durummuş , benimki geç yumurtlamadan dolayı bi durum yani biraz daha karışık. Geç yumurtlama yaşayan biri bunu tekrar tekrar yaşarmı onu merak ediyorum. Çok sağol

4 gün sonra yaptırdım derken yanlış anlaşılma olmuş. Adetimden 4 gün önce yaptırdım ya sonraki 4 gün sonra dediğim tam adet günüme denk geliyor zaten. Karışık oldu sanırım biraz :KK70:
Evet biraz karıştı sanırım bende diyorum 4gün once kan. Erip 4 gün sonra nasıl çıktı Adetinden sonra yaptıgın test kaç çıkmıştı tatlm

Teşekkür ederim cevabın için, ama seninki zamanında bi durummuş , benimki geç yumurtlamadan dolayı bi durum yani biraz daha karışık. Geç yumurtlama yaşayan biri bunu tekrar tekrar yaşarmı onu merak ediyorum. Çok sağol
Can'ım ama o durumlarda genelde yine beklemeli oluyor. Farklı karışık bir durum yok Aslı'nda. Sürekli geç döllenme yoktur. Senin yumurtlaman o şekildedir. Yani hesaplama sayaçlarına göre olması gerekmiyor illaki. Herkesin yumurtlama Zaman'ı çok farklı Zaman'larda olabiliyor. Mesela ben Bi döngümde iki kere yumurtlamışım. Hangisinde tuttuğunu bilmiyorum tabi :D ama yinede son adet le uyumlu

T
Can'ım ama o durumlarda genelde yine beklemeli oluyor. Farklı karışık bir durum yok Aslı'nda. Sürekli geç döllenme yoktur. Senin yumurtlaman o şekildedir. Yani hesaplama sayaçlarına göre olması gerekmiyor illaki. Herkesin yumurtlama Zaman'ı çok farklı Zaman'larda olabiliyor. Mesela ben Bi döngümde iki kere yumurtlamışım. Hangisinde tuttuğunu bilmiyorum tabi :KK70: ama yinede son adet le uyumlu
Teşekkür ederim haklısın, rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese inşallah. Beklemek en iyisi. Sanada rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

T

Teşekkür ederim haklısın, rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese inşallah. Beklemek en iyisi. Sanada rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol cnm benim inş :) demek istediğim enteresan bir durumun yok sıkma canını sende bizler gibi bekleyeceksin. Rabbim inş gönlüne göre versin

Merhaba kafam çok karışık lütfen acil cevap verebilir misiniz ? Benim adetim 1 ay gecikti fakat geçen adetim tam zamanında başlamasına rağmen sadece lekelenme şeklinde oldu ve adet olamadan lekelenmelerim geçti. Adetim 15 gün gecikince kanda gebelik testi yaptırdım ve 1 tanesi dün olmakla beraber 3 adet gebelik testi yaptım eczaneden alıp. Normalde adetlerim gecikir zaten hiç düzenli değil ama bu kadar testte çıkardı değil mi gebelik olsa ? Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için birazcık uzun oldu ama

Back
X